Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

nie używam znaków w języku włoskim bo moja klawiatura ich nie posiada napisałam przepraszam panią ale ja tylko rozumie tak nic więcej coś nie tak aniusiu ??

alez nic tak poprostu pytam bo to piekny jezyk niestety ja ni w zab nic nie rozumie

Ślina:-/ póki co to Ty latasz za misiem od 2 m-cy jako kolejna "nażyczona" z bałałajką pod pachą i węglem. Do tego nie wiesz co brak mi Ciebie porabia we " Włochach" ... :-/ żenua

Gość Silene
corka kurwa

gramatyka zawsze najtrudniejsza:-/, ale włoski bardzo piękny język. Ja po angielskim postanowiłam wziąć się za hiszpański. Zobaczymy jeszcze;)

Gość omoniaa
aniusia to po grecku? Bo putana to akurat wiem co to :D

Gość mokorasoo
Dziewczyny nie planuje was oceniać i osądzać ale powiedzcie mi co kieruje każdą z was by czekać na swoich facetów którzy siedzą w wiezieniu (jakby nie patrzeć dobrych ludzi tam nie zamykają). Ich szczera chęć poprawy czy wasza naiwność?

Gość Silene
Wiecie,wy mi łajzy zazdrościcie.Bo jestem ładna,mam powodzenie,bzykam kiedy ja chce a wy?kiedy wam widzenie dadza hahaha

Gość widzę że konkubiny panów
którzy się zawodowo zajmują krzywdzeniem innych ludzi (tak, tak, wiemy, misiowi się tylko tak nóżka powinęła... 3 raz z rzędu ;) ) mają już odsłonę czwartą :) Jak ten czas leci, niedawno jeszcze chyba widziałam drugą dopiero :)

Wieki topu nie czytałam, więc z góry przepraszam wszystkie dojrzałe żony, partnerki, które mają jakiś poziom i doskonale wiedzą, co ich misie zrobiły, nieusprawidliwiają, nie żyją iluzjami, nie fascynują się obrzydliwstem (takim jak gryspera - nie wiedząc nawet, że już jej nie ma, bo z jej zasad nie zostało nic, rządzi kult kasy i dragi).

Gość czekająca80
Hahaha kurwa co tu się dzieje. Szczerze to silene rób wyjazd stąd bo twoje posty są żałosne ,więc nie produkuj się bo zaśmiecasz to forum tylko. ludzie to naprawdę chyba nie mają co robić w życiu i wchodzą na takie forum nie wiem po to żeby się dowartosciowac, cwaniaroo daj link do zdj twojego i wtedy możemy dyskutować :-)

mokoraso nie interersuj się bo to indywidualna sprawa każdej z nas... my się tobie tlumaczyc nie musimy, nie znasz nas ani naszych facetów wiec nie wsadzaj ich wszystkich do jednego wora bo "więzień" więźniowi nie równy

Jeszcze tylko pytanko mam: czy jest tu już konkubina tego misia, co zadźgał teraz tego chłopaka, który stanął w obronie dziewczyny uderzonej w twarz? Nie? Zapraszamy, koleżanki czekają :D 🖐️

Gość czekająca80
Jeśli kogoś temat nie dotyczy to serdecznie żegnam. znajdźcie sobie ciekawsze zajęcia ktorych macie napewno dużo bo jesteście mega wykształconymi zapracowanymi ludźmi. Nie znizajcie się do poziomu tego forum na którym w waszej opinii siedzą tylko panny opłakujace i broniące swoich miskow. Wasza obecność i chujowd komentarze są nam naprawdę zbędne.

Może jeszcze dodam: czekają i czekac będą, bo ich los to wieczne czekanie (do usranej śmierci od odsiadki do odsiadki). Pozdrawiam ;)

Gość czekająca80
Hahaha dzięki Krakowianka na telefonie siedzę i się nie loguje.