Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość Pewna czekajaca
Do dziewczyn zamuramizk na jakim forum pisalyscie wczesniej?

Gość ZAmuramiZK
Zapraszamy wszystkie czekające :)

Gość nie ten dział...l
jak możecie być z człowiekiem który siedzi w kiciu idiotki:-O

Gość od dziewczyn zamuramizk
na jakim forum wczesniej pisaly na chujowisku a teraz stworzyly jeszcze wieksze chujowisko

Gość psiaczka
do Nie osadzajce.....nie wklejaj takich rzeczy tylko lepiej idz do kosciola pomodlic sie zeby ''twoj kryminalista;; juz nigdy nikogo nie skrzywdzil.

Gość gość
bbbbb

Gość gość
hej. Moze ktos mi pomoże bo juz nie mam sił? Tydzien temu z rana wjechało mi na chate dwóch oficerów.Najpierw kulturalnie przez tel. się zaanonsowali.Uprzedziłam,że czegokolwiek nie bedzie sie sprawa tyczyc,nie chce dzis rozmawiac poniewaz jestem pod wpływem,po wczorajszej imprezie.Zapewnili mnie ze to nie istotne,bo sprawa nie dotyczy mnie. Jak ostatnia idiotka dalam sie podejsc i conieco im opowiedzialam.Zastraszyli mnie.Aresztem na 48h.paragrafami,a co za tym idzie zwolnienie z pracy,tym ze maja moje bilingi,konta meilowa,skypa i wszystko co sie mnie tyczy.\Nigdy nie bylam przesluchiwana w takiej sprawie i nie wiedzialam co oni mogą,a czego nie.Kiedy wytrzezwialam zdalam sobie sprawe z tego co zaszlo i za namowa adwokata chcialam zmienic/odwołac zeznania,bo nawet nie pamietam co dokladnie mowilam.Nastepnego dnia na komendzie nie pozwolono mi na nic.Sugerowali,ze ktos mnie zmusil do zmiany zeznan i powiedziano,ze wszystko wiedza z sms(co nie jest prawda bo nic tam nie bylo). Napisalam wiec z adwokatem pismo z prosba o ponowne mnie przesluchanie z uwagi na okolicznosci w jakich pierwszy protokol podpisalam. Poki co nie dostalam zadnej odpowiedzi.Adwokat mowi ze moga mnie wezwac,ale nie musza i prawdopodobnie zostane wezwana dopiero na rozprawe.Podobno moje zeznania moga zostac calkowicie uniewaznione z racji tego ze bylam pijana i bylam przesluchana u siebie w domu w dodatku bez wczesniejszego wezwania. Sprawa tyczy sie moje przyjaciela/bylego chlopaka. Jesli ja nie zmienie zeznan idzie na 2 lata. Miala któraś w was tak?co powinnam teraz zrobić? Jesli sad nie zechce mnie wysluchac?Licze sie z wyrokiem za fałszywe zeznania,ale jakos specjalnie mi to nie zaszkodzi bo jestem niekarana i mam dobra opinie. Martwie sie tylko moim przyjacielem

Gość gość
hej.podpowie ktoś? bardzo się boję,ze zaczna naprawde grzebac w moim tel.a niestety tam pisalam o moich prywatnych sprawach i nie do konca legalnych procederach takich jak lewe faktury w pracy.

Gość gość
miałyśmy się wspierac

Gość gość
dziewczyny to jak tam u was? ja jestem troche uspokojona przez mojego adwokata. Fakt,będzie mnie to trochę kosztowało,ale nie ma takich pieniędzy,ktorych bym nie wydala,dla niego. Mój meno wkurzył się na mnie i wcale mu sie nie dziwie. Ale ja to odkręcę. Nie chciał,ze mna rozmawiać. Na szczescie chyba troche mnie zrozumial i szuka kontaktu.Ja mimo wszystko mam żal.Sam mnie w to wpieprzył,wiedział,ze ten dzien nadejdzie,kiedy policja nas powiaze. Teraz robie wszystko,zeby to odkrecic Doradzcie ktoś,albo chociaż podnieście na duchu.

Gość gość
Witam dziewczyny blagam pomozcie mi napisac sprawozdanie z przepustki mojego meza do zakladu karnego.Serdecznie dziekuje za jakakolwiek pomoc.

Gość gość111
czemu dziewczyny z forum zamuramizk zastrzeglyscoe forum??? mieliscie bardzo przydatne informacje a teraz nic kompletnie nie mozna zobaczyc. bylam kiedys zarejestrowana, ale probowalam sie zalogowac a tu co ? nie moge, czyli zostalam zbanowana. nie udzielalam sie moze ale czytalam was i naprawde mialyscie duzo przydatnych informacji z ktorych duzo razy korzystałam. mysle ze duzej liczbie osob pomoglyscie. ps tak naprawde wcale nie interesowaly jak np mnie wasze pogaduszki bo tak duzo pisalyscie ze tak naprawde jak ktos nie byl w temacie to nie chcialo sie nikomu tego czyatac. bardzo prosilabym o odblokowanie chociaz tych przydatnych informacji. lub o mozliwosc zarejestrowania sie. licze ze sie zgodzicie.

Gość gość007
gosc1111 zaglądasz tu czasem?

Gość gość
równie przydatne forum: www.dzielnekobietki.pun.pl

Gość gość
Powiedzcie jak wasze rodziny zareagował y na odsiadke waszych mężczyzn? Ja ukrywałam to przed rodziną, ale prawda wyszła na jaw i boję się wracać do domu... Jestem chyba najmłodsza z was, mam ledwo 21 lat

Gość CzekamZaToba
Moj P tez siedzi a moja rodzina nic o tym nie wie. Nawet nie zdazyli go poznac. Jest mi ciezko udawac przed wszystkimi jaka to ja nie jestem szczesliwa......nie mam nikogo z kim bym mogla o tym porozmawiac. Dopiero pol roku a ja tesknie jak szalona a gdzie tu jeszcze dwa lata

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Podczas odsiadki mojego partnera znalazłam na tym Forum pomoc i zrozumienie. Polecam.