Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość 1orange
brak bo ja Cie lubie:)tak po prostu ale tam mnie nie przyjma moze moj lopak nie siedzi w wiezieniu ale problemy tez mam

Gość 1orange
omonia zostan:)

orange przeciez nigdzie nie poszlam :) Nudze sie,nie ma co robic. Ciagle mysle o moim eksie. Jutro zadzwoni. Mysle o czym z nim gadac. Życie jest tak krotkie że nie chce mi sie bawic w podchody. Chyba zapytam go z grubej rury czy widzi nas jeszcze razem

Świat...- ja mam kompa ale wole leżec pod ciepłą kołdra z tel :) nie chce mi sie go wlaczac

Dziewczyny jak sobie radzicie z sexem? Ja czasem jak juz nie moge wytrzymac to mam takiego kolege i robimy rózne rzeczy w dziwnych miejscach. Uwielbiam adrenaline :P A wy tak w celibacie i nic a nic? :P

A ja nie mogę nadrobić czytania kurczę usiała o 22 do kompa i dopiero teraz pierwszego posta napisałam...

Ja z nim nie jestem. Po 8 latach nawiazalismy kontakt. Mam z nim 7letnia córke. Puki z nim nie jestem to robie co chce. A mam swoje potrzeby i w celibacie życ nie zamierzam.

Ja także nie mogłabym z innym. Sumienie by mi nie pozwoliło i brzydziłabym się sobą. Ale skoro ty z nim nie jesteś to nie musisz być wierna.

Świat gdzie leziesz mała? :P posiedz przeciez siedza tu dziewczyny

omonia z początku myślałam, że z nim jesteś. Takie dziś zamieszanie, że nie ogarniam heh

Oj ja na pewno będę tu i tu zaglądać, bo w końcu jeszcze dużo dziewczyn na nowym forum nie ma, a ona także potrzebują wsparcia:)

Ale jedno mnie cieszy. Ten mój to taki typowy dziwkarz. Zresztą jesteśmy po jednych pieniądzach bo ja tez nie jestem święta no chyba że z kimś jestem to nie ma mowy o zdradzie. Ciekawe jak on sobie radzi bez gołych dup skazany na renie rączkowską :P siedzi ponad 3,5 roku. Coś czuje że bedzie jadł mi z ręki. Wszystkie panienki go olały i może w końcu coś doszło do tego zakutego łba że to ja jestem mu pisana a nie jakies tam zdziry :P