Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Z moim eksem nie jestem więc wolno.mi wszystko. A co ty myslisz że przez 7 lat zylabym w celibacie i czekala na niewiadomo co?

Gość ameba without brejn
Dziwicie sie ze ludzie krytykują wasd dziewczęta, ale właśnie macie przykład jak zachowuje sie przeciętna pani ukochana która oczekuje na misiaczka z zk. Najgorszze jest to ze w środku tego znajduje sie małe dziecko.

kurcze to ja nie wiedziałam, że masz nerwicę seksualną:P Każdy ma jakiś problem w sumie hmmm

i ktoś później się dziwi że każdą z nas kurwami nazywają świat oszalał monia ja jak bym miała takie problemy to zachowała bym je dla siebie

no tak nie ma co się dziwić, ale ameba jak i większość tego towarzystwa chyba myśli jedną półkulą skoro ocenia Nas wszystkie poprzez pryzmat paru "cudaczek"

wejdzie taki od czasu do czasu, pech chciał że w takim momencie jak ten i mamy wszystkie pozamiatane :-/

I co sie głąbem przejmujecie. Niech sobie pisze :) Widocznie podnieca tego kogos siedzenie tutaj. Ja za chwile musze wstawac do szkoły ;) Zapisałam sie do zaocznej głownie dlatego bo studenci mają więcej ofert pracy niż zwykły człowiek. Sory za wczoraj,wieczorem to we mnie jakis demon wstępuje :D no i znowu nie doczekałam się wróżki bo zasnęłam

Gość bianka2828
omonia mam wrażenie, że pomyliłaś forum. Tu dziewczyny są uważne i dyskretne i nie wywlekają na forum swojego życia seksualnego w sposób tak wulgarny jak Ty. Masz masę innych wątków, gdzie możesz się dopasować. Ja jestem osobą na maksa wyzwoloną, ale w tym kontekście i w tej formie wzbudzasz we mnie wyłącznie niesmak:(

Ok skoro wam przeszkadzam to nie bede tu wchodziła :) Chociaz nie wiem po co to oburzenie. Wszedzie panuje sex,a na tym forum znajdzie sie niejedna która robi o wiele gorsze rzeczy a udaje wzór cnót. Ja tam nie lubie obłudy,ale skoro wam przeszkadza to sayonara ;)

Gość kup mu bon
''Ale jedno mnie cieszy. Ten mój to taki typowy dzi**arz. Zresztą jesteśmy po jednych pieniądzach bo ja tez nie jestem święta no chyba że z kimś jestem to nie ma mowy o zdradzie. Ciekawe jak on sobie radzi bez gołych dup skazany na renie rączkowską siedzi ponad 3,5 roku. Coś czuje że bedzie jadł mi z ręki. Wszystkie panienki go olały i może w końcu coś doszło do tego zakutego łba że to ja jestem mu pisana a nie jakies tam zdzir'' xxx brak słów , dziewczyno czy ty masz rozum ? z twojego dziecka tez wyrosnie kurwisko wiesz o tym ?

Gość juz nie czekam
dziewczyny najlepiej nie odpowiadac na zaczepki tych ludzi jezeli tak mozna ich nazwac doskonale was rozumie bo tez bylam w takiej sytuacji,teraz mam meza kolo siebie i doskonale nam sie uklada znalazl prace jest zupelanie innym czlowiekiem na pewno w jakims stopniu mial na to wplyw pobyt tam' oby bylo tak dalej jak jest teraz zycze wam wszystkim byscie sie doczekaly na swoje polowki szkoda nerw na takie chamskie zaczepki macie dosyc swoich problemow a kogo to nie dotknelo nie zrozumie ja moge wam pomoc swoim doswiadczeniem i wiedza jaka zdobylam przez czas czekania duzo wiary i cierpliwosci pozdrawiam

dziewczyny to dzie wkoncu piszemy tutaj czy na innym bo juz sie pogubilam

Gość czekająca i cicha
Ale przynajmniej jest sprawiedliwie - usuwane są wszystkie linki do for, a nie tylko do wybranych.