Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Mi nieraz ten temat przewijał sie przed oczami ale dopiero od paru dni tu jestem

Każdy się przywiązał:) Omnia no może pasujecie do siebie tylko on wcześniej tego nie widział.

Zaraz zerkne do telegazety czy leci arkana magii bo mam zamiar smsa wysłać z pyt o eksa :D

Było dobrze dopuki nie wpadłam z nim. Po prostu gówniarz nie dorosl do roli ojca. Wogóle to jestem jakas dziwna bo inna dawno by go kopła w dupe a ja głupia dalej do niego świruje mimo tego co mi zrobił :P Powiem mu jutro że ma załatwic bezdozorowe,że jak chce widziec dziecko to ma mnie najpierw porzadnie zerżnac hahhaha. Chyba mam gorączke :D

Omnia to ty nie masz słuchać wróżki tylko swego serca i kierować się dobrem dziecka:P

Twierdzi ze sie niby leczy. Ja tam mu nie wierze w te bajeczki o pracy,spedzaniu czasu z dzieckiem itp. Poczekamy zobaczymy. A jak narazie to sobie go powykorzystuje puki jest okazja

Czekająca ja tylko jestem ciekawa co wywróży z kart. Ostatnio taka jedna fajna byla na tvn i wydawala sje wiarygodna :P

Na różne sposoby. Przede wszystkim chodzi o kasę, o paczki, karty do tel i o to żeby sobie po prostu jakoś czas umilić. A po wyjściu może cie kopnąć.

Gość giselleffff
co tam kurwy, pewnie waszych przestępców inni kryminaliści w dupę posuwają. ale co tam wy i tak ich gówno z miłości byście zjadły

Na kase itd nie ma co liczyc bo on wie że nam ciężko. Powiedzial ze zgodzi sie na tyle alimentow ile bede chciala. Ze po wyjsciu ma juz zapewniona prace i mi pomoze. Zobaczymy

Gość giselleffff
generalnie to niestety ale pracuję z taką patologią jak wy głupie kurwy z facetami w pudle, dzieci zaniedbane... tragedia wy sie nie powinniście rozmnażać dla dobra innych

Gość giselleffff
każda kretynka jednak twierdzi co innego a jak jest każdy widzi. wasze synki też skończą w kiciu, a córki zajdą jak będą miały 15 lat

Milutka bo ja nimfomanka jestem i u mnie zawsze sex na pierwszym miejscu. Ale wiem jedno że tego skurwiela mimo wszystko kocham. Po tylu latach na sam widok skręca mnie od środka. Oj gdyby on wiedzial :D Chyba jutro mu wszystko wypaplam bo nie ma co czekac. Życie jest za krotkie

Omnia haha nie ma co czekać tak... ale na niego musisz poczekać w końcu jeszcze trochę odsiadki przed nim co?

Mial teraz w kwietniu wyjsc ale przeniesli go gdzie indziej wiec niewiadomo co bedzie

Omnia no właśnie nie wiadomo. A bez dozorowe nie jest możliwe w każdym zk, niekiedy nie mają na to warunków.

Gość ameba without brejn
Omonia jestes jakąś totalną patologiczna wiesniara. Ty jestes matka i takie rzeczy piszesz? Pewnie jestes oblesns meliniara która mieszka w socjalu z kiblem na klatce,siedzisz tylko z petem w zajechanej od robienia lodów mordzie i czekasz aż jakiś zul z kryminału cie wydyma za browara i obietnice wspaniałego życia. Śmiać misie chce z takich lasek co wierzą w cudowną zmiane. Gosciu cie wykorzysta i oleje, skoro olewal wlasne dziecko. Porucha z braku laku stare padło które samo sie wypina a jak wyjdzie to dziwek nie zabraknie.

Ja sobie poczekam na niego chocby 5 lat :) i tak nie zamierzam z nikim byc poza tym jestem baaaardzo cierpliwa :)

Wbrew pozorom jestem z wyglądu normalna. Nie pije ani nie palę. A nawet nie przekllinam :) jedyny mój defekt to obłed na punkcie sexu. Czy to.takie złe? To że inne mają cel urodzic dziecko i byc matkami i na tym ich żywot sie konczy nie znaczy ze ja taka jestem. A to że kocham drania to co. Moja sprawa

Omnia to jak chcesz czekać te 5 lat to wiesz zgodzisz się z nim być czyli wierna będziesz musiała być. A chyba tobie celibat nie odpowiada. :P