Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal, prof. brzydologii

PYTANIE TEORETYCZNE. Można gdzieś w europie kupić kobietę?

Polecane posty

Dodam że ja wzbudzałem zainteresowanie u kobiet, niestety to nie był typ którego oczekiwałem.

Gość ahahaa, zabij sie brzydalu
buahahahaa, pewnie 15 to masz, ale - 3 :D no i wzrost tez raczej mniejszy. ale jeśli mówisz prawdę, to świadczy tylko o jednym- jesteś tak popierdolonym nieudacznikiem, że to niewyobrażalne. bo faceci 170 cm ruchają ślicznotki, bo mają dobrą gadkę i są fajni, lubiani. jaką ofermą musisz być w takim razie ty?

Gość vnvnnbb
jesteś chory na łeb!!!! Mój facet ma 174 cm, budowę normalną, twarz też zwykłą, a kocham go na zabój!! A jestem tak zajebistą laską, że by Ci kopara opadła jakbyś mnie zobaczył. Ale takiego użalacza się nad sobą i bydlaka jak Ty w zyicu bym nie chciała, kobiety to nie przedmioty tylko ludzie!!! Dopóki tego nie zrozumiesz będziesz sam jak palec i tego Ci życzę!!!

Nie jestem żadną ofermą. Pisałem że moim zdaniem to wszystko za mało żeby móc mieć ładną dziewczynę. Wzbudzałem zainteresowanie przeciętnych kobiet, nigdy ładnych. Jak ma 170 ale twarz Johny Deep-a i 20 cm w spodniach to wiadomo że mogą coś wyrwać, ale gadka czy fajność nie mają nic z tym wspólnego. vnvnnbb - kłamiesz bezczelnie.

Gość vnvnnbb
Wcale nie kłamię idioto, po co mam kłamać na anonimowym forum? Zdurniałeś czy jak? Idź się lecz do psychiatry, bo masz zryty beret człowieku, dla Ciebie kobiety to rzeczy, przedmioty i na tym polaga Twój problem, jesteś chory!!! nie potrafisz kochać!!!!

jesteś ofermą, bo masz zjebany charakter. gdybyś miał fajny, śliczne laski dawałyby ci dupy na poczekaniu. taka jest prawda, wiem po moim bracie. jest średni z wyglądu, ale ma bajerę niesamowitą i prowadza się z nową laską co 2 miesiące. od 8 lat :D

Ty nie potrafisz kochać zimna wyrachowana kłamliwa ździro. Oceniasz mnie na podstawie anonimowego wpisu a ja mam nie oceniać ciebie? Chwalisz się jaka to ty piękna nie jesteś i na tej podstawie każesz traktować się jak bóg wie kto. Dorośnij i zacznij myśleć bo takie aroganckie egoistyczne suki które kochają tylko siebie to nic tylko uśpić.

Twój brat na pewno nie jest przeciętny z wyglądu. Jest wysoki, może mieć przeciętną twarz i co najmniej 20 cm w spodniach, wtedy zgodzę się że co 2 miesiące wymienia laski.

Charakter i mówienie nie mają tu nic do rzeczy bo na początku ludzie patrzą tylko na wygląd. Gdyby twój brat nie podniecał od razu tych kobiet to by go patykiem nie dotknęły a podnieca się nie gadką czy osobowością a ciałem.

no właśnie jestem do tego wszystkiego przygługi. bo wiesz lepiej, jak wygląda mój brat :O ręce opadają...

*jesteś do tego wszystkiego przygłupi. już mi się nie chce z tobą gadac, brzydki popierdoleńcu. idę w melanż :D

Gdybyś mi to w twarz powiedziała, dostałabyś w ryj :) Kobiety nie zasługują na szacunek, nawet taki głupi temat-prowokacja to udowadnia.

gdybyś mnie dotknął, wypierdzie cywilizacji, mój facet i brat zrobiliby z ciebie to, czym i tak jesteś- krwawe gówno na ziemi. więc uważaj, do jakiej dziewczyny startujesz z parszywymi łapami, CIOTO :D

Idź już kurwo stąd pić bo głowa boli jak się czyta brednie kogoś takiego.

Gość gwałciciel123
brzyda l mam propozycie znajdźmy to aaaa zabij sie i speżedajmy ją do burdelu. Niech kurwę naprostują

uhuhuhuh, nieudaczny brzydalek chyba się zdenerwował :D suką to możesz nazywać swoją matkę, za to, że wypluła z lędźwi taki gnój i gówno. możesz sobie jedynie poujadać w necie, obleśny śmieciu, bo w życiu realnym i tak nikt cię nie słucha :P ale ja też już kończę, bo wychodzę. a ty ujadaj dalej, nieudaczny, przez nikogo niekochany pajacu. pomyśl sobie, że ja (i inne ładne laski) będę się świetnie bawić z facetem, potem będzie sex. a mój brat znów wyhaczy jakąś dziunię w klubie :D

gwałiciciel123- ty niepoprawny marzycielu! :D naucz się najpierw pisać, parszywy robalu, a potem snuj marzenia o gwałtach. nawet ślepa dziwka by uciekła czując takiego paskudnika jak ty :D

Gość gwałciciel123
szybko biegam

Do autora człowieku czyś ty się z chu.jem na rozumy pozamieniał taki brzydki jesteś że chcesz kupić kobietę nie chciał bym mieć kupionej kobiety taka kobieta wg ci nie okaże uczucia i będzie czuła wstręt do ciebie ty głupi pojebany głupku kobieta to nie rzecz która się fb kupić żal mi cię fiucie

Gość gwałciciel123
Na na na nana na na na na gwa łcę wszystko co się rusza

żeby zgwałcić, musiałbyś mieć coś w spodniach. a z tą swoją obślizgłą glistą możesz co najwyżej zabawić renię rączkowską! see u, dumbfuck! :D

Gość gwałciciel123
Kupię kobietę na kg

Gość gwałciciel123
sex oralny

Gość gwałciciel123
ahahaa, zabij sie brzydalu takie jak ty ahahaa, zabij sie brzydalu lubię najbardziej chodźmy na piwo

Ja może i jestem niegrzecznym facetem ale tych co traktują kobiety jak rzecz to bym poprostu kurwa zabił wy debile gwałty wam w głowie weź sobie penisa zgwałc dawnie

Gość gwałciciel123
TheExpendables Kobietę jak rzecz racia ale innych też tak traktuje ja jestem najlepszy wielbcie mnie. Jestem waszym bogiem domagam się ofiary z dziewicy

Gość yeti5&
Pewnie ze mozna.Asortyment takich gumowych jest dosc znaczny.