Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesorka88

10kg mniej- do szuplej sylwetki jeden krok.

Polecane posty

dzień dobry drogie panie w ten jakże zimny dzień { brr }. ja już po śniadanku: jajko na miękko = 90kcal kromka chleba tostowego graham = 55kcal kawałek kotleta mielonego = 85kcal RAZEM: 230kcal chudego dnia!

Gość jezzie222
ja zjadłam kromkę słonecznikowego z jajkiem i pomidorem, do tego jogurt activia. Teraz sie biore za moją zupke:) obym dzisiaj wytrwała bez słodyczy i chipsów wieczorem i bedzie dobrze :)

Gość Profesorka88
To ja już zaczynam weekend:D Na śniadanie miałam sałatkę z ogórka, papryki i pomidora. Prawda, że pommidor nic specjalnego, ale ja zjem każde. U mnie jest przepiękna pogoda. W końcu czułam ciepłe promienie słoneczne na buzi:) Poszłabym na spacer ale gości będę mieć, więc zabieram się za generalne porządki. Weekend na diecie trudna rzecz. Obyśmy wytrwały!

Cześć dziewczyny!! nie pisałam nic cały dzień, bo w pracy miałam tzw. pożar w burdelu:P a potem uczelnia. U mnie dziś nie najgorzej: rano zjadłam serek ze szczypiorkiem PRESIDENTA, bardzo go lubie i ma 4% tłuszczu, wiec nie najgorzej, a później dopiero koło 14 łososia i tak mnie trzyma do teraz. Zawsze tak mam po rybie:P Od jutra startuję z norweską, jaram się:D będę oczywiscie na bieżąco dawała znać:) cały weekend spędzam w domu wiec mam zamiar i jutro i w niedzielę solidnei pobiegać. W sobotę za tydzień mam dość ważną imprezę, więc kiecka musi jak najlepiej leżeć!! :D

Gość jezzie222
dziewczyny wytrzymałam cały dzien :) jestem z siebie dumna!! teraz jem kolacje sałatke własnego autorstwa :) zakupiłam mnóstwo produktów dzisiaj chudych a jutro na sniadanie planuje owsianke i jogurt :)

Gość jezzie222
tylko mam ochote na piwko po pracy :( ale bede twarda, woda z cytryna jako zamiennik :)

no to gratki!!:) to bardzo motywuje :) ja mam nadzieję, że wytrzymam na tej norweskiej bez żadnych odstępstw:P trzymajcie kciuki!

dzisiaj ok tyle, że zimno. z jedzonkiem jak w najlepszym porządku, nie ma co narzekać. byłam dzisiaj w szkole { mam indywidualne w domu, więc raczej bywam tam rzadko } i usłyszałam pozytywne, rozświetlające mi humor opinie! ŻE SCHUDŁAM. + że mam ładny rudy kolor włosów { ostatnio kilka dni temu farbowałam }, który bardzo mi pasuje. : ) miło bardzo.

Jak tu cicho i spokojnie :) Jestem świeżo po ćwiczeniach, dołożyłam sobie dodatkowe 10 minut rowerkiem za zjedzenie małej mozzarelli, która okazuje się być bombą kaloryczną :( Zjadłam dziś 1070 kcal, a mam jeszcze ochotę na kolację, chyba wezmę kefir. A jak tam u was?

No dobra Laski, moja spowiedź wygląda tak: wczoraj nawpeiprzalam sie słodyczy z moim bratem, bo ' i tak zaczynam biete'. efekt? dzis rano na wadze zobaczyłam 64, nigdy tyle nie ważyłam. popłakałam się i po co? przeciez to moja wina. tak czy siak, wystartowalam z norweską, zjadlam rano dwa jajka ( 1 dnia niby są po 3, ale mneijszylam ilosc, no bez przesady, poza tym nawet nie byłam głodna po wieczorze;/) i wypiłam czerwoną herbate. o 14 zjem dwa jajka i grejpfruta i o 18 2 jajka i salatke warzywną, i lece na siłownie. Muszę wytrzymać bez tych przeklętych słodyczy.... a jak u Was zaczeła się sobota? jaka waga, co na śniadanko?

Gość jezzie222
ja na sniadanie owsianke i serek danio light ale w pracy bułke z pasztetem z indyka :( ale teraz chyba biore sie za moją zupke kapusciana :)

Ano. Dziś się trzymam, zaraz idę robić kolację i 1 dzień norweskiej będę mogła uznać za zakończony sukcesem. byłam już na siłowni - 10 km na bieżni, nie jest źle. po powrocie do domu podjęłam decyzję, że spróbuję jeszcze raz 6 weidera, tym razem do końca. zobaczymy, dziś tylko jedna seria po 6 powtórzeń, więc lajcik. rano się zważę i dam znać:)

Przekroczylam limit 1000kcal o jakies 200-250, ugh. Niby to nie jest duzo, ale jednak jestem pewna, ze waga wskaze jutro wiecej. :c

dzień dobry w pochmurną niedzielę. waga całe szczęście nie wskazała więcej. za mną 5 minut skakanki, a tymczasem idę robić 100 przysiadów! do później dziewczyny! miłego popołudnia.

Dzień dobry dziewczynki ;) u mnie piękna, słoneczna niedziela :) waga dzis pokazała 63.3, nieco lepiej...na śniadanie były dwa jajka i kawka. O 14 obiad, potem cwiczenia i kolacja. Mam się czym zająć, więc myślę, że dam radę. Mam cholerną ochotę na coś słodkiego, ale jakoś się trzymam ;) a jak u Was?

Gość Profesorka88
Hej:) Weekend minął mi w tempie ekspresowym. Niestety bez grzeszków się nie obyło, więc dziś waga wskazała 58kg. I tak 2 kg mniej niż tydzień temu, ale po diecie warzywno- owocowej powinno być jeszcze lepiej, ale trudno. Teraz zaczynam racjonalne żywienie bez nawet najmniejszych odstępstw do Wielkanocy. Nie ważne, czy impreza, dzień kobiet czy coś innego. Żadnego alkoholu i słodyczy. Jedyny dzień w który lekko sobie na coś pozwolę, to urodziny brata:) Jutro idę pobiegać, bo ze sportem u mnie bardzo kiepsko. Koralikowa, od 2 miesięcy nie jesz czipsów mimo ochoty:D WOW!

Gość jezzie222
ja dzisiaj sie trzymam chociaz zjadłam czekoladowego cukierka. Na szczescie w pore sie palnełam i na jednym sie skonczyło. Motywuje mnie to waga pokazała dzisiaj nie 80 a 79 :D

Bilans: śniadanie - 2 jajka, obiad - jajko i grejpfrut, kolacja - plaster gotowanej wolowiny i surówka warzywna + 10 km biegu i 2 dzień 6 weidera. ogólnie nie najgorzej, poza paskiem czekolady miętowej;/ zobaczymy, co waga wskaze rano. Professorka88 58 kg jezuniu...nie pamietam, kiedy widzialam 5 na wadze:( zazdroszcze, tak trzymaj!! Całe szczęście jutro znowu zaczyna się praca, studia, obowiązki, wiec nie bedzie tyle czasu, żeby myśleć o jedzeniu ( i tych przeklętych słodyczach!!) śpijcie dobrze :)

Gość jezzie222
ang.t ale malutko jesz i malutko ważysz, ja nie pamietam kiedy widziałam 6 na wadze :(

Dzień dobry w piękny słoneczny poniedziałek :) śniadanie:dwa jajka i kawka. Waga niestety do dupy : 63 kg;/ to demotywuje ale nie można oczekiwać cudów po dwóch dniach diety, nawet z ćwiczeniami. No i tłumaczę to też trochę okresem. jezzie222, malutko?! nigdy w życiu nie ważyłam tak dużo:( ciuchy są na mnie obcisłe, czuje się jak dzika świnia,eh;/ zawsze kontrolowałam wagę, ale jeszcze w liceum jadłam mnóstwo słodyczy i ważyłam 55...no ale niestety, z roku na rok będzie coraz gorzej -.- :P Piszcie jak tam Wasze poniedziałkowe zmagania :)

hejka, ja jak na razie bez śniadania, bo nie wiem, co by tu zjeść. chudego poniedziałku!

Gość Profesorka88
Dzień dobry:) ang.t, w liceum też tak miałam. Wychodząc z gimnazjum ważyłam 45kg. Do końca trzeciej doszłam do 55, a później waga oscylowała mi w okolicach 57, ale nie miałam nigdy tak jak ostatnio, że 60 przekroczyłam. Paskudne jest to, że jeśli jem mało, ale w normie to nie tyje, ale też nie chudnę. Muszę mieć odczuwalną dietę i ćwiczenia i dopiero wtedy jakiś efekt jest. A później cały czas kontrola, bo efekt jojo nie śpi:/ Głodna jestem, ale tak bezsensownie, tzn. włączył mi się tryb worka bez dna i choćbym całą lodówkę pożarła, dalej będę miała ochotę coś zjeść. Macie tak czasami? W związku z tym zrobię sobie kisiel, żeby się trochę dłużej jedzeniem zająć.

Gość jezzie222
a ja pije piwo :( dzien w pracy cięzki i się pokusiłam. Poza piwem to wytrzymuje jakoś, nie jest źle zobaczymy jak bedzie dalej

Gość jezzie222
a zaraz pójde na wieczorny pierwszy jogging :) zobaczymy jak moja kondycja i ile przebiegne :D

Gość Profesorka88
jezzie, piwko to po bieganiu- na zakwasy- a nie przed:P

Professorka88, dokładnie ten sam problem...kiedy się pilnuję ze słodyczami i ćwiczę to waga schodzi m do 61/61 i ni cholery nie chce niżej;/ tak mnie wkurza takie gadanie "jesteś już kobietą,a nie dziewczynką, nie wrócisz do wagi 55" -.- ja chętnie bym wróciła, ale wiem, ze to wymagałoby wręcz głodówki i ćwiczeń a to nie byłoby już zdrowe. no i piersi raczej w ogóle bym ni miała:P a co do 'worka bez dna' to oczywiście, że tak mam, szczególnie przed okresem. a na słodycze to zawsze:| Jeśli chodzi o wczoraj...ogólnie spoko, ale potwornie pokłóciłam się z matką i od razu coś słodkiego;/ to jest idiotyczne tłumaczenie swoich zachcianek, żal mi siebie czasem. Dziś nie zdążyłam się zważyć ( i może dobrze). Wczoraj zrobiłam tylko 3 dzień A6W, dziś planuje biegani + A6W. A jak Was?:) jezzie222, jak wieczorny jogging?)