Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy jesteście światopoglądowo w pełni zgodni z rodzicami swoimi?

Polecane posty

po prostu nie trawię dyskryminacji ze względu na to co ma się w kroczu :O

Gość Elektronikełe ausf.II
spodnie to ubiór męski i jakoś dziwnie chodzić w męskim ubraniu? nie prawdaż

Gość B52
a tunele, moim zdanierm wyglądaja obrzydliwie. kompletnie kiczowate okaleczenie.

Ja jestem feministką, myśle, że gdyby nie feministki nie siedziałybyśmy tu, teraz, tylko niańczyły dzieci i gotowały mężowi kolacje. Wypada mieć szacunek do kobiet, ktore walczyly o nasze prawa.

whedif Rozumiem... Jednak ja nie toleruję gejów. Dla mnie jest to obleśne (sama mam kolegę geja i... nadal jest to obleśne) Ale GEJa który nie pisze na forum mogę zrozumieć. Faceta HETERO piszącego na babskim forum KAFETERIA nie rozumiem ;D To już gorzej jak GEJ. SORRY. NO.

zgłosiłem Twój post o dyskryminacje płciową, jesteśmy w wolnym kraju i mogę przesiadywać gdzie chcę

o matko. ale użyłam słowa feministka w kontekście wywalania osób danej płci z forum, jakie miało tu miejsce. nie ma nic prymitywniejszego niż robienie ideologii z przypadkowego wyboru chromosomów a czemu gej miałby pisać na babskim forum? chyba lepiej na męskim, nie?

ależ nie mam wątpliwości, że reguły ustala ten, kto utrzymuje dziecko. tzn. rodzice. baa...sama bym wymagała konformizmu od dziecka. ale kiedy dziecko ma już np. 25 lat, prace i swoją kawalerkę, którą samo opłaca. często się dzieje, że weryfikuje, to, co zostało mu wpojone, bo każdy ostatecznie ma prawo żyć i myśleć jak chce. i wtedy jeśli ludzie nie umieją się szanować, to jest problem. wtedy to obrzydliwe, że rodzice starają sie nawracać sowje dzieci na swoje poglądy. psują sobie tylko relacje- np. kiedy mówią swoim dzieciom kiedy te wezmą ślub jak mają organizować swoje życie domowe, a dalej jak wychowywać dzieci.

Gość mnie sie udało,ze nasza
rodzina jest jednolita swiatopogladowo. Zgadzalam sie z rodzicami, dziadkami, pewni zgadzalabym sie z pradziadkami, gdybym ich znala. To samo jest z moimi dziecmi. Mamy takie same poglady na podstawowe sprawy - moralnosc, polityka, religia, stosunek do wiedzy,

ZASADNICZE PYTANIE- skąd wiecie u diabła, że kafeteria adresowana jest wyłacznie do kobiet? gdzie to jest napisane??????

a dlaczego niektóre kobiety piszą na męskich forach?

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl

Elektronikełe ausf.II Mnie zgosiłeś? Spoko, nie kryję się z tym, że geje są obleśni. Obchodzą się z tym, że są gejami. Calują się w mijscach publicznych. Paradują jak po///pier..do..leni... pod moim ogródkiem. Gdzie bawi się mój syn. A potem pyta: co to miało być? Obnoszą się ze swoim gejostwem. Czy ja wychodzę na ulicę a moim mężem i całujemy się? Czy obmacujemy się? Ubieramy w dziwne lateksowe stroje i krzyczymy: JESTEŚMY HETERO!!! YEAH!!! KOCHAJCIE NAS!!! NIE ODRZUCAJCIE!!! Ku,r,wa! Nie robimy czegoś takiego. dlaczego Bo jesteśmy NORMALNI> Jakbym była lesbijką- nie łaziłabym na parady, nie prosiłabym WAS o współczucie czy zrozumienie. Jestem jaka jestem. Co mnie inni obchodzą???? KU...RWA!!!!!!!

Mam podobne poglądy do mojej mamy, która jest tolerancyjną i ogólnie światła osobą. Ale różnie się poglądami religijnymi, dodatkowo popieram aborcję i eutanazje oraz karę śmierci, a moja mama jest przeciwko. Ja jestem bardziej tolerancyjna dla mniejszości seksualnych, ona dla mniejszości etnicznych.

"Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.p" Poglądy moje a rodziców to jak porównać poglądy Hitlera i Jana Pawła II :O

nie o geje, tylko o to że zakazujesz mi tutaj przebywać,

Obleśne jest zabranianie miłości. Miłość to dobro, każda, o ile nikogo nie krzywdzi. Nieznajoma niedobrze ci, jak patrzysz na parę homo? To nie patrz. Ludzie chodzą na parady, bo walczą o prawo do miłości. Ty tego nie musisz robić i bądź lepiej za to wdzięczna, że jak idziesz za rękę ze swoim chłopem po ulicy to nikt nie uderza cię cegłą i nie zaciąga w jakiś róg, żeby skopać cie jak psa za to, że KOCHASZ.

"A potem pyta: co to miało być? " Twój syn jest bezbłędny ;) pozdrów go ode mnie

może masz rację, nie powinienem tutaj przebywać, pa, więcej się nie zobaczymy, idę sobie poszukać innego forum skąd nikt mnie nie będzie wyganiał

dobra. ona jest antymęska (mimo, że ma męża) i antygejowa. jej wybór. zakończmy off-top:)

Elektronik jesteś tak obrażalski, że to aż irytuje nic tylko Ci patelnią przyfanzolić :classic_cool:

whedif Nie pozdrwię bo z tym synem i paradą to była przenośnia. Nie rozumiecie? Po chuj geje i lesbijki się z tym tak obnoszą? Czy oni są inni? Nie. Są ludźmi. Gówno mnie obchodzi co robią kiedy ich nie widzę. Tylko niech z tym tak nie paradują. Tyle.

i są inni. ludzi bardzo obchodzi z kim się ruchasz i czy się ruchasz (tak można wywnioskować np. obserwując kafe.

Elektronikełe ausf.II Nie o to chodzi. Na początku pisałam dla żartów a potem mnie wku..rwi..oiście i napisałam co myślę i... i tak sądzę że mam nie podważalną rację... :D

Bo nie jestem feministką. Nie walczę o prawa kobiet. Sama bym chętnie rzuciła pracę i siedziała w domu, z dzieckiem, opierdalając się. Co bym robiła? Wrzuciła pranie do pralki (teraz już nie musisz iść nad rzekę z tarką). przebrałabym pampersa (easy on- teraz to już jak gacie). wstawiłabym zmywarkę.. odkurzyła-nie pozamiatała... kurw..a, żyć nie umierać :D) no ale teraz - pogoń za pieniądzem... potrzeba kasy na tą zmywarkę i te pampersy.... :D