Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariannaU.

Jak dorobić szybko kilkaset złotych

Polecane posty

Gość MariannaU.

Jak wyżej. Mam pracę ale potrzebuje ekstra 500 zł i zastanawiam sie jak je zarobić, macie może jakieś pomysły oprócz poszukania drugiego etatu/ lepiej płatnej pracy lub wyprzedania czegoś z domu ? Za propozycje sponsoringu dziękuje - nie skorzystam.

Gość MariannaU.
Jest praca jako tester leków wchodzących na rynek ale ciężko dostać taką fuchę, w moim mieście nie ma czegoś takiego. Można też sprzedawać zużyte majtki i rajstopy zboczeńcom z netu, nawet nieźle płacą ;] Innych pomysłów nie mam ;]

Gość szukaj..................
sprzedawac majtki zboczencom z netu??? kurna:) to moze sama idz na ulice i zarób;) szybko i niezła kasa ;))

Gość prawda jest taka,ze
fikcyjny slub z obcokrajowcem. placa podobno 8-25tys.

Gość MariannaU.
Ja tylko mówie o różnych typowych i nietypowych sposobach o których słyszałam, nigdzie nie powiedziałam że z któregoś skorzystam. Po to właśnie pytam na forum bo wolałabym znaleźć bardziej cywilizowany sposób.

Gość MariannaU.
Gdybym potrzebowała kilku tysięcy to skusiłabym sie na ten fikcyjny ślub, ale ja potrzebuje tylko kilkaset złotych a za taką kasę nie będę sie narażać. Niemniej dziękuje za pomysł.

Gość jamajka84
Sprzedaj komórkę jajową, to jakieś 5 tys. zł, możesz też zostać surogatką - jakieś 40 tys. i koszty opieki w czasie ciąży.

Gość vmldvsdkb
A po co Ci te pieniądze ? Może jest szansa żeby dostać za darmo to co chcesz kupić np. wygrać w jakimś konkursie ?

Gość 28latka*
tester lekow? ja bym sie bala. zniszczysz sobie tylko zdrowie i dopiero bedzie.

Gość to podpowiedzcie
w jakim konkursie można wygrać pralkę automatyczną, bo marzę o takiej, a na razie mnie nie stać... Właśnie straciłam pracę... :(

Gość MariannaU.
Leki testuje się przez krótki okres czasu, najcześciej kilka dni i ośrodki naukowe pilnują żeby ochotnik nie robił tego częściej niż co 2 miesiące. Także to względnie bezpieczne, kwestia tego że nie znalazłam informacji o takich testach wykonywanych w moim mieście.

Gość MariannaU.
To podpowiedzcie, wystarczy skorzystać z wyszukiwarki, jeszcze pod koniec ubiegłego roku było kilka takich konkursów, teraz jakoś nic nie widzę, ale jak znam życie znowu niedługo coś sie pojawi. Ja niestety nie zbieram pieniędzy na rzecz tylko na usługę i raczej nie można tego wygrać.

Gość a ile masz czasu?
i co umiesz robić?

Gość a co umiesz robić
i ile masz czasu?

Gość dajcie plana
1000 w dwa dni

Gość MariannaU.
Nie chce z tym zwlekać, więc powiedzmy daje sobie jakiś tydzień na zabranie tej kasy. Co potrafię ? Na co dzień pracuje jako sprzedawczyni. Mile widziane jakieś niekonwencjonalne pomysły w stylu tych ktore wymieniłam, coś co może zrobić kazdy ale nie każdy wie że istnieje taka możliwość ( jak z tym testowaniem leków ).

Gość asdasdasdasdas
hyyy ciężko będzie coś wymyślić.. Za granicą byś szybko dorobiła na fuchach itp ale w Polsce tego raczej nie zrobisz, za duzo ludzi nie ma pracy.

Gość 000gravity
Szybki zarobek to nielegalny zarobek, nic innego nie wymyslisz dziewczyno, nie w Polsce, Nie na Polskie realia.

Gość MariannaU.
No rozumiem, dlatego pytam o jakies niekonwencjonalne metody, małym kosztem własnym a jednak do celu. Nie muszą być legalne ale lepiej żeby to była mała szkodliwość społeczna ;]

Gość 000gravity
Ewentualnie szybko można zarobić na zakładach bukmachesrkich ale trzeba się znać dość dobrze na sporcie i na kursach bukmachesrkich, są tacy ludzie którzy z tego tylko żyją, ale trzeba wiedzieć o co chodzi w tej zabawie i być w tym dobrym a myśle że Ty nie masz o tym raczej pojęcia:)

Gość MariannaU.
Jak już pisałam w moim miescie sie spotkałam ofert dla testerów leków, o dwóch pozostałych rozwiązaniach intensywnie myślę, ale liczę że ktoś mi podpowie jeszcze coś lepszego.

Gość awdjawkndfawodf
Równie dobrze możesz sprzedać nerke, bo widze że przekładasz zdrowie kosztem pieniędzy, bardzo mądrze.

Gość MariannaU.
ok. a mogę prosić o jakiś kontakt do Ciebie żebyśmy mogły omówić szczegóły poza forum ?

Gość MariannaU.
Powyższa wypowiedz kierowana była oczywiście do dorotttki.

Gość diamonds is a girl best friend
ja kupuje tanio ciuchy w lumpach i przerabiam je, albo szyję suknie dla gothów na castle party. Idzie troche na tym zarobić.

Gość MariannaU.
awdjawkndfawodf, niczego nie przedkładam ponad zdrowie. Pisałam już tutaj na czym polega testowanie leków, polecam też przeczytać artykuł jaki zamieściłam. Nie wydaje mi sie to w żadnej mierze niebezpieczne. Zresztą to tylko taki przykład, jeśli macie lepsze to zapraszam do podzielenia sie nimi zamiast do krytykowania.

Gość MariannaU.
diamonds is a girl best friend, fajny przykład :) genialna pasja. Niestety ja jakoś nie mam talentu do szycia i projektowania. Ale Tobie życzę powodzenia :)

Gość diamonds is a girl best friend
dziękuje :)