Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jawampokaaze

nazywaja mnie FAT, ja im pokaze! Dukan start 26/2

Polecane posty

Gość jawampokaaze

hey mam na imie Weronika, nie daje sobie rady z odchudzaniem, Postanowilam przejsc na diete dukana, dzisiaj zaczynam. Waze 71.4 moj cel: jak najmniej, marzy mi sie 5 z przodu faza 1, dzien 1/7 zjadlam sniadanie: jogurt 0,1 % tluszczy z lyzka otrab teraz uciekam do pracy kto chetny sie dolaczyc??

Gość oponka_26
hej :) miałam sama dodac nowy temat.. ale podoba mi się Twoje nastawienie -wiec dolacze się do Ciebie jeśli można ;) Ja probuje schudnąć od stycznia ale jakos mi nie wychodzi :( Postanowilam jednak wziąć się za siebie i im wszystkim pokazac!! Nie dość ze kurna!! ;) schudnę to i się wyrobie jak ta lala!! - skora, wloski, ciuszki itp. itd. - szal ma być ;) Rok temu pięknie schudłam na kapuścianej - wiec i tym razem się pokusze -ale od piątku dopiero pelny start na 100% a do tego czasu - spokojnie i mniej żeby dobrze wystartować - miałam 3 dni podjadania :( ...nie tlumacze się - gorsze dni i tyle.. wiec trzeba troszku uspokoić wage zanim się zwaze żeby to miało sens - w piątek rano :)

Gość oponka_26
...a z checia będę Cie obserwować ;) jak Ci idzie bo po mojej kapuścianej - będzie Dunkan :) żeby osiagnac sukces i się nauczyć ''jesc'' od nowa ale tym razem tak jak to powinno wygladac :)