Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc mloda mama

Jestem za mloda na matke. Co robic?

Polecane posty

a kto by mi ten kredyt podzyrowal? Matka zarabiajaca 800zl czy ojciec alkoholik? A moze ty? Lato jest wam pisac, ze skonczylabym studia i pewnie mialabym gdzie mieszkac i co jesc, bo dobrzy ludzie powzowla mi mieszkac za darmo u siebie i jeszcze mnie nakarmia bym mogla studiowac. Takie bajki to wlasnie w telewizji

Gość tea tree
o nie :o wam się wydaje, ze jak urodzi to co? dziecko się uśmiechnie i ona będzie w skowronkach, choć za przeproszeniem nie będzie miała go czym nakarmić? Wystarczy przewertowac kafe, mnóstwo tu kobiet bogatych, z dobrymi teściowymi, ze wsparciem męża i rodziców a mają depresje, nie dają sobie rady z dzieckiem, a autorka nie ma ani jednej z tych rzeczy, więc skończcie pieprzyć! jesteście chore, zwolenniczki życia za wszelka cenę a potem mamy Madzie, Szymonki dzieci w beczkach i w lesie, albo w kiblu czy w wiadrze :o Płód, jak zostanie usunięty jeszcze nie czuje do 7 tyg jak ktoś pisał. Ale dla was już zygota to człowiek :D buahahahahhahahahaah

Gość tea tree
no właśnie a do kredyty studenckiego musi miec dwóch zyrantów :D

Gość ! Terenia !
Hisako - To że nie wpadłam i nie urodziłam bękarta za czasów moich studenckich lat to nie znaczy, że nie mam pojęcia o studiach 😴 Natomiast KAŻDA moja koleżanka która zaszła w ciąże odchodziła. Oczywiście albo brała dziekankę (i już nigdy nie wracała :D) albo jakiś indywidualny tok nauczania, ale raczej sobie rady nie dawała. Może dlatego bo u nas na prestiżowej :P uczelni wykładowcy mieli w dupie czyjeś ciąże, choroby, pogrzeby rodzinne i nie dawali taryfy ulgowej? Poza tym po co przekonywać młodą dziewczynę do samotnego macierzyństwa bez perspektyw? A wy chciałybyście aby taki los spotkał wasze córki? Chyba nie? Ona nie ma wsparcia wśród rodziny, z facetem nie chce być, to co wszystko ma być na jej głowie i ma dziadować przez jedną wpadkę? Bez sensu, ja bym się tak poniżać nie dała, i od razu przerwałabym tę ciążę, ja jestem zdania, że na wszystko jest czas. Mam znajome, które miały aborcję w liceum i na studiach, a dziś mają szczęśliwe rodziny, także nie ma co tak naskakiwać na każdą która nie cieszy gęby z powodu dwóch kresek na teście.

Gość jsfjdk
kdjfskds

Gość urodzisz dzieciaka i po nauce
autorko gratuluje podjecia tej trudnej decyzji i oby ci to wyszlo tylko na dobre. Musisz byc teraz silna i moze dla wlasnego dobra nie wchodz tutaj i nie czytaj wypocin o morderstwach, bo tylko niepotrzebnie sie zdolujesz.

Gość jsfjdk
ghhjg

Gość Yarwenaa
Na studiach miałam koleżankę która na III roku zaszła w ciąże - urodziła - studia skończyła normalnie i z wyróżnieniem. Studiowałyśmy Na Uniwerstyecie w Warszawie na 5 letnich dziennych. Jasne że potrzebowała wsparcia ale miała je i dała radę.

Gość ja straciłam ciążę w 6 tyg
:( Znalazłam taką jakby pestkę jabłka na majtkach,szybko do szpitala,ale było juz za póżno,miałam łyżeczkowanie:( Nie mogę odżałować tej dzieciny,to było moje dziecko. szybko zaszłam w 2 ciążę,mam cudownego synka,kocham go nad zycie. nigdy nie usunęłabym ciązy,nie miałabym sumienia. nie wiem jakim trzeba być zwyrodnialcem,żeby podjąc taką wygodną dla siebie decyzję. AUTORKO--JESTEŚ SKRAJNIE NIEODPOWIEDZIALNA, CZYŻBYS NIE MIAŁA ŚWIEDOMOŚCI,ŻE Z KAZDYM WŁOZENIAM KUTASA ISTNIEJE RYZYKO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ? ja synka wychowałam sama, dziś ma 12 lat i jest cudownym dzieckiem, całym moim zyciem,moja radością, dla niego zyję i pracuję. nie wiem jak zwyrodniałą kurwą trzeba byc,zeby zabić własne dziecko:O żeby ci pizda zgniła i zebys nigdy juz nie mogła się ruchać ty szmato.

Gość tea tree
matki z sieczką zamiast mózgu niech się nie wypowiadają! piszesz te kalumnie i jesteś z siebie dumna, życze ci jak najgorzej, tak jak ty autorce :o

POWIEDZIAŁABYM CI PROSTO W TWARZ,ŻE JESTEŚ ZWYRODNIAŁĄ,WYGODNĄ SUKĄ BEZ SERCA. KURWĄ BEZ KRZTY EMOCJONALNEJ WIĘZI ZE SWOIM DZIECKIEM. PLUJĘ NA TAKIE SZMATŁAWCE JAK TY. GARDZĘ TOBĄ,BO JESTES WYGODNA. ALE TO CO ZROBISZ---PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ DO CIEBIE WRÓCI W JAKIEJŚ FORMIE. ŻYCIE CI ODPŁACI,PRZYJDZIE TAKA CHWILA. SZKODA mi tylko i wyłącznie tego maluszka,który tkwi w twojej piździe parszywej.

masz mi cos do zarzucenia? dlaczego mi źle zyczysz,powiedz proszę. ja przynajmniej jestem silniejsza przez te trudności,które sama przeszłam wychowując sama dziecko. nie żałuje ani chwili,choc momentami było mi tak ciezko,że nie mogłam się podnieść z kolan. ALE SYN MI WYNAGRADZA WSZYSTKIE MOJE TRUDY.

Gość KTÓRY TO MIESIĄC TEJ CIĄŻY?
NADAL NIE ODPOWIEDZIAŁAŚ!!!!!!!!

zyczę ci,zebyś spotkała kiedys miłośc swojego zycia i nie mogła urodzić mu upragnionego,wyczekanego dziecka. wiem jedno--życie ci odpłaci kiedyś,pamiętaj o tym.

Gość ! Terenia !
ja straciłam ciążę w 6 tyg - W dupie mamy twojego poronionego bachora 😴 ty go chciałaś, a autorka nie chce rodzić, dotarło do tego pustego łba? 😴

po pierwsze opanuj sie, az dziw, ze taka prostaczka jest matka. Mozesz mi zyczyc co ci sie podoba, ja tam ci tez zycze wiecej rozumu i bogatszego slownictwa, bo czytajac ciebie mam nieodparte wrazenie, ze twoj synek chodzi i terroryzuje ludzi, pluje i mowi kurwa co drugie slowo biorac przyklad z mamusi. Do osoby pytajacej o miesiac: zadaj sobie trud, wejdz na strone 1 tego tematu i przeczytaj, ktory to tydzien. Wiecej podpowiedzi nie bedzie. Nie lubie glupich ludzi.

jakbym miała sieczkę zamiast mózgu to bym usunęła. i wypraszam sobie,zebyś mi ublizała,bo nie mam sobie nic do zarzucenia. nikogo nie skrzywdziałam,mogę spojrzeć w lustro z czystym sumieniem. a syn? jest tak dobrym,spokojnym ,ułozonym dzieckiem,że dziękuję Bogu,ze mi je dał.

Gość tea tree
rzucasz bluzgami na autorke, jestes chora wspólczuje dziecku :o

Gość jsfjdk
dxfgdfgd

Gość dfhjsdkjffkjdi
jdkodk

Gość Juratka
Dziewczyny autorka pisala 26 luteo, ze jest w 7 tyg ciazy potwierdzone przez lekarza. To teraz juz bedzie 8 tydz.

bys się zdziwiła--moje dziecko jest najlepszym uczniem w swojej klasie wsród chłopców,po I Komunii został ministrantem. wiesz jaka jestem w niego dumna,kiedy idę do Kościoła w Swieta,a on sluzy podczas Mszy? łzy mam w oczach wtedy,ale co ty mozesz wiedziec o takich uczuciach... zdaje z wyróznieniem do nastepnej klasy,jak chodze z nim na zakonczenie roku szkolnego to odbiera dyplomy za wzorową naukę. co ty mozesz wiedzieć o uczuciach matka...dziecko...ukochane dziecko. też go nie planowałam,wpadka. ale nigdy nie przeszła mi przez mysl aborcja. nie jestem wygodnym tchórzem.

Gość tea tree
i jeszce nie masz osbie nic do zarzucenia :D autorka bedzie szczęsliwa zobaczysz a ty będziesz samotną heterą na zawsze :D w dodatku chyba masz problemy psychiczne, zluzuj majty i wyłacz capsa a i dziecko nie jest " w piździe" tylko w macicy prostaczko bez szkoły

Gość tea tree
bajko o kościółku dla naiwnych, ministrantem moze być kazdy chłopiec, nie ma żadnych wymogów, procz kilku rzeczy które musi wykuć :d o ja :d ale z ciebie idotka

ja też byłam za młoda na matkę--miałam 22 lata jak go urodziłam. dziś mam 34 i nie żałuję,bo jest cudownym ułozonym chłopcem. a ja? odchowałam synka i moge wreszcie zając się sobą, poszłam na kurs,kształcę się,uczę sie 2 języków. miesiac temu wyjechałam za granicę,znalazłam pracę,planuje sciągnąc synka do siebie. chcę go wykształcic najlepiej jak będzie mnie tylko stać. bo jest całą moja radością,moja miłością---darem za to wszytsko co wycierpiałam wychowując go samotnie.

Gość ! Terenia !
Ty szmato - No to chodź :classic_cool:

zrobisz co chcesz---lata mi to koło dupy,szkoda mi tylko tego maluszka. a ciebie bym kijem nie chciała tknąć nawet. zegnam🖐️