Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim O

IDZIE WIOSNA !!!Jutro startuje z dietą, kto ma ochotę się przyłączyć?

Polecane posty

FIT - jeśli masz facebooka to polub "Ćwiczę do wiosny na boskie ciało." Fajny profil, wczoraj to znalazłam i będzie to moją motywacją, no ale Ty oczywiście motywujesz mnie w pierwszej kolejności

o jesteś, nie zauważyłam że piszesz :D kochana dostanę wyplatę w następnym tyg i biorę się w garść !!!! teraz to co mam zostawie na weekend majowy

Gość pragnąca schudnąć 20 kg
Angel - na weselę idę jako gość. dziękuije za miłe przywitanie Fit - oprócz tego że jem rozsądniej, biegam za córcią która jeździ na rowerze i zaczełam ćwiczenia skalpel. wiem że dwadzieścia kilo to nielada wyzwanie ale jak nie spróbuje to się nie przekonam czy dam radę.

polubiłam ;) bardzo fajna strona :D z siłownią trzymam za słowo! :) ale zobacz ile jest rzeczy za darmo - jak nie lubisz Chodakowskiej to jest Mel B, Tiffany, Jillian, Zuzka light :D do tego bieganie i spacery! nie ma wymowek, odpalaj chociaż 15 min po pracy w domu! wiem ze się nie chce, ale przemęczysz się tydzień, a później nie będziesz sobie wyobrażala dnia bez ćwiczeń ;)

a swoją drogą to już mi się tęskni za bieeeżnią !! pragnąca schudnąć 20 kg - faktycznie to jest wyzwanie,ale na spokojnie trzeba żeby jojo później nie było. Ja już mam za sobą prawie 15 kg także jednak się da, a miałam zawsze słomiany zapał :)

fit - pochwalę się, że ostatnio mialam dużo spacerów, i wczoraj też. Kochana obiecuję że pójdę na siłownię bo już żyć bez niej nie mogę... Tak mi się chce już....

angel - to właśnie twoje wpisy mnie zmotywowały. pozdrawiam.

FIT - nie wychwalaj bo osiądę na laurach, Ty jesteś twarda zawodniczka z tymi ćwiczeniami za to :D ja już gniję w pracy, jeszcze chwilę mogę popisać bo niedługo koniec obijania

Witajcie :) Ja wczoraj również poćwiczyłam ale chcę tego skalpela wypróbować ale widziałam na chomikuj nie mogę jego znaleźć bo bym sobie ściągneła ale wiedziałam również fajne ćwiczenia. A dzisiaj już zjadłam śniadanie. Lekkie kromeczki wasa oraz serek wiejski z wędlinką i ogórkiem, pomidorek. A dziś mam pomarańcza oraz kiwi :). A wieczorkiem znowu ćwiczenia :)

dzięki! ja bez ćwiczeń nie mogę żyć :P już nie bądź taka skromna :P ja uważam że trzeba chwalić na każdym kroku i kiedy tylko możliwe - tymbardziej że tu są same konkrety bez przesadnego słodzenia ;) miłego dnia dziewczyny!

emsi - w przyszłym tygodniu ma być nowa płyta Ewy :) ja już nie mogę się doczekać, może warto będzie zainwestować ok.15 zł, zawsze to jakaś alternatywa dla skalpela i nie byłoby wymówek ;)

fit - podziwiam cię za to wytrwanie w ćwiczeniach, ja jak zaczynam cwiczyć to mój mąż komentuje że znów mi odbija. Moim najwiekszym mankamentem są nogi a szczególnie uda i pośladki.

FIT i gdzie będzie można kupić płytkę? ja chyba popatrzę na allegro. Skalpel mi się bardzo spodobał fajne ćwiczenia :)

pragnąca... - ja mam to samo z nogami, największa zmora ale i one już są lepsze...uciekam dziewczyny do później

emsi - będzie do kupienia z shape :) a jak bardzo lubisz skalpel, to lepiej jest napisac do shape to dodrukują i bynajmniej nie przepłacisz :)

Dziewczyny chyba dzisiaj zacznę ćwiczyć skalpel właśnie na youtube wzięłam i będę ładować z godzinę a potem ćwiczyć hehehe :) ja bym chętnie skalepa poćwiczyła bo w necie właśnie widziałam skalpel II i Max spalanie ... a ja bym chciała na początku tylko skalpel :)

Heja Wtalam rano i zaczelam was czytac i tak mnie wkrecilyscie ze jak wroce z pracy to lukne na ten skalpel czy to turbo spalanie , to wszystko chodakowskiej wystarczy ze wpisze na youtube czy mu musze to sciagnac ??? Witam nowa kolezanke , gratuluje pierwszych sukcesow:))) Angel czy ja wiem czy taka ambitna jestem do szkoly powinnam isc dawno temu ale odkladalam to teraz juz jestem stara pewnie makabra bedzie w klasie same 18 i ja taka babcia ale nie ma co sobie brac do glowy. Obiecuje zwazyc sie w sobote . Wyjezdzam juz we wtorek , oczywiscie ze bede sie odzywac:D:D:D:D do potem

Halinka - wystarczy jak wpiszesz skalpel albo turbo spalanie czy killer :) jeżeli ćwiczenia w pozycji pompki nie sprawiają Ci problemów polecam turbo spalanie :) a na edukację nigdy nie jest za późno! super że masz w sobie tyle zapału i silnej woli żeby się uczyć :)

No Halinka ja jestem na etapie, że zastanawiam się po co robię te studia, odechciało mi się do nich przykładać ale ten kraj nie motywuje do nauki, ilu znam mgr którzy zarabiają tys zł. Fajnie, że Tobie się chce. Nawet teraz :) I nie będziesz tam jak babcia hehe bo niedługo będziesz super laską i grube amerykańskie 18 będą zazdrosciły.. Jeszcze dziewczyny 3 godzinki i do domu, piję zieloną herbatę i latam często do wc bo tyle płynów w siebie wlałam. Na 2 śniadanie było jajko, niestety z majonezem i pomidor. Poźniej planuję grejfruta. Dzisiaj mój ma przyjechać... Oj szykuje się rozmowa i nie wiem jak się potoczy.

Tak, będę pamiętać. Ja już za dużo się poświęcałam... Będę twarda i zdam relację jutro. Dzięki fit