Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka kradujka

CRISTIANO RONALDO

Polecane posty

Gość milenka kradujka
a skad wiem ze ma duzego? :) czytalam kiedys wywiad, wypowiadala sie jego byla kochanka, czy tam dziecwzyna... mowila ze z wieloma juz miala do czynienia ale jak zobaczyla jego sprzed to sie na prawde zdziwla ze taki ogromny!

Gość REAL 4EVER
Ehhhhh gzie znaleść takie fajne laski.....

Gość hfuihduihdkk
dzieci oni się podsyzwają nie dlatego że lubią tego czy innego , tylko żebyście się wkooorwiały , ale skoro tego nie rozumiecie to faktycznie straszne z was dzieciaczki poza tym prawdziwy kibic docenia klasę przeciwnika a nie wyśmiewa się z niego a ronaldo z tego co pamiętam to zwłąszcza w mechacz reprezentacji miał skłonnośc do teatralnych gestów i nie podawania , chyba miałsię za super gwiazdę , teraz trochę zmądrzał to i reprezentacja trochę lepiej

Hahahaha mam lepszego!!! Cudownie zbudowany. Wysoki, brunet, brazowe oczy, wysportowany, szczuply ale umiesniony chociaz nie przepakowany, inteligetny baaardzo, z poczuciem humoru i co najwazniejsze prawdziwy facet , a nie jakas odpicowana ciota. Ja pierdole jak takie ciotexy moga sie baba podobac? Gegom, to rozumiem ale kobietom???!

Gość REAL 4EVER
Ja byłem na ostatnich derbach. Oglądałem je live na miejcu troche przepłaciłem za bilet ale nie żałuje ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Gość bez przeszkód
Nie rozumiem was. W Realu gra najprzystojniejszy piłkarz świata - Mesut Oezil, a wy ciągle o tym Ronaldo...

Gość bez przeszkód
Tu akurat nie ma się z czego śmiać. Żeby w życiu do czegoś dojść, trzeba się poświęcić. Co z tego, że miliony Polaków mają nawet studia, skoro są absolutnie nikim. Wiodą szare życie jak każdy. I tylko sobie wmawiają, że tak nie jest. A zdobycie kredytu hipotecznego uważają za sukces - no bo przecież biedak go nie dostanie.

Gość REAL 4EVER
Jestem fanką Realu. fajnie bo fajnie ale za bilty wyjebałem chyba 3x tyle ile były warte :-\ co najlepsze musiałem potem szukać jakiegoś taniego motelu :) żeby było cieplej to kimną bym się gdzie kolwiek a tak nici z zwiedzania .

Gość milenka kradujka
owszem, nie skonczyl. Messi tak samo. Większosc ludzi, ktora do czegoś doszla i dzisiaj jest kims nie ma szkoły... masz racje, w zyciu zeby do czegos dojsc trzeba sie poswiecic. CR7 juz w wieku 11 lat opuscil swoj rodzinny dom i zaczal grac, doszedl do tego co chcial i za to szacunek. WG mnie najlepszy pilkarz swiata!!! a co do M. Ozila, uwielbiam go :)))

Gość REAL 4EVER
Ozil prezentuje wysoki poziom gry ale według mnie są lepsie na tej pozycji .

Gość milenka kradujka
kto np ? Higuain?

Gość hfuihduihdkk
obiło mi się o uszy ,że real stracił szansę na mistrzostwo zgroza !! :p

Gość isia isiakkkk
a to niby czemu?? wszystko idzie im pięknie :) FARSELONA pada :D a raczej juz upadła