Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzali mężczyźni

Pociąga mie to.

Polecane posty

Gość Dojrzali mężczyźni

Byłam ostatnio w pubie ze znajomymi, od samego początku przyglądał mi się pewien mężczyzna, był on również z kolegami, starszy ode mnie, miał około 35 lat, widziałam ze ma na mnie ochotę... prawie cały wieczór mi sie przyglądał, uśmiechał, a ja odwzajemniałam jego uśmiech... po północy wyszli z lokalu, następnie po kilku min przyszedł on sam, bez kolegów i usiadł niedaleko nas, chciał chyba zagadać do mnie, ale po chwili dosiedli sie do nas jacyś kolesie. Chyba zdał sobie sprawę ze nie ma sensu czekać.. Ciągle o nim myślę, dodam ze pociągają mnie starsi mężczyźni i to baaardzo. Mam tego świadomość ze moze sama troche spowodowałam ze ciągle się na mnie patrzył: gdy wychodziłam do toalety przechodziłam obok niego i jego kolegów patrząc mu sie głęboko w oczy, kokietowałam, miałam na sobie obcisłe spodnie, wysokie obcasy, obcisłą bluzkę, chyba go to kręciło. Gdyby miał okazję na pewno by się na mnie rzucił... Chciałabym się z nim ponownie spotkać..

Gość Dojrzali mężczyźni
co masz na myśli konkretnnie? :)

dokładnie sytuację którą opisałaś...tylko z punktu widzenia tego faceta..

Gość siuphop
Mnie również pociągają dojrzali mężczyźni...

Gość Dojrzali mężczyźni
moje koleżanki nie rozumieją jak moga mi podobać się starsi mężczyźni, wolą 20 paro latków.

Gość Dojrzali mężczyźni
uważam własnie, że znajomośc z takim mężczyzną to jest cenne doświadczenie, jest zdecydowany, w 100% męski, inteligentny mmm :)

Gość lnfrl
A Ty ile masz lat? Ja właśnie byłam w tym tyg na randce z 37 latkiem, ja mam 25.. i powiem Ci, że w trakcie ciągle rozmyślałam o jego wieku, jakoś mi to trochę przeszkadza, ta różnica między nami:o

to tylko kwestia upodobań....albo fantazji;) Ja się chyba jeszcze nie łapię do kategorii "dojrzały" facet, bo 32 to chyba za mało...? ;) Ala za 20paro latkami chętnie się oglądam ;)

Gość Dojrzali mężczyźni
Infrl ja mam 21 lat:) chciałabym być na Twoim miejscu! ale mozę niedługo! dlaczego ciągle rozmyslałas o jego wieku? skoro dobrze wam sie rozmawiało i się dogadywaliście to w czym problem?! mozesz powiedziec jak się poznaliście? :) Adam chodziło mi np. o 20-26, jakoś mnie nie pociągają ale taki po 30 w sam raz :)

Gość Dojrzali mężczyźni
dla jednych młodzi są lepsi, dla mnie nieco starsi, jesli nikomu nie rozbijam związku to mogą byc same korzyści tylko :) Adam : dokładnie :)

Rozumiem autorkę tematu, chociaż wstąpiłam w tzw. kwiat wieku! :classic_cool: :D Po prostu jest zasadnicza różnica w spojrzeniach młodszych, równolatków i starszych mężczyzn. Każde z tych spojrzeń ma swój urok. Aleee (bez ale obejść się nie może) ze spojrzeń starszych o te kilka lat wyczytać można coś w stylu: "Już ja wiem co ci tam po głowie chodzi" ;)

Gość lnfrl
Bo to jest aż 12 lat różnicy, inny etap w życiu, inny rozwój, myślę, że jestem dziecinna dla niego.. No i on za 3 lata będzie miał 40stkę.. Ja wyglądam bardzo młodo, na jakieś 19 lat, więc idąc z nim widziałam, że wszyscy na nas patrzą, szczególnie jak on mnie obejmował itd.. A jak go poznałam to długa historia, no ale można powiedzieć, że w pracy i to była jego inicjatywa, on podbijał dłuższy czas, ja najpierw nie chciałam nawet się z nim spotkać, no ale tak chodził, chodził, aż wychodził i teraz spotykamy się od niedawna.. Ale jakoś tak mam przeczucie, że nic z tego nie będzie:o

jeśli patrzysz w oczy z odpowiedniej odległości....to niezależnie od wieku wyczytasz z nich dokładnie to samo ;) Następnym razem to mnie powinnaś spotkać Autorko;)

Gość Dojrzali mężczyźni
Iskierka no nie wiem...co masz na mysli mówiąc juz wiem co Ci tam po głowie chodzi? masz na myśli kasę? prooszę Cię... pieniądze rzecz nabyta, pracuję to mam i nie musze być zależna od faceta. Podniecające jest samo w sobie jak on na mnie patrzył.

Gość Dojrzali mężczyźni
Boisz się spojrzeń innych ludzi? oni zawsze będą gadali, nie ważne czy robisz coś źle czy dobrze, ważne żebys Ty była szczęsliwa a nie jakieś zawistne ludziska, którzy nie mają ani zainteresowań ani pubnktu zaczepienia i sie interesują innymi. Własnie taki mężczyzna może zapewnić Ci poczucie bezpieczeństwa :) Adam może kiedyś :)

nie zawsze chodzi o kasę.... a sam fakt wyczuwania gęstniejącej atmosfery...niezastąpione ;)

Tfu! Aż mnie wzdrygnęło na widok tego co napisałaś :O Jaka kasa??!! Chodzi mi o odczytanie kobiecych potrzeb, aktualnego nastroju, wydaje mi się, że starsi mężczyźni częściej trafiają w "dziesiątkę" ;) oooooczywiście mogę się mylić. Chociaż... :P

Gość Dojrzali mężczyźni
Kokietowanie moich rówieśników nie sprawia mi takiej radości jak tych starszych. Ojj tak a seks z nim, marzenie, nie jest to 20 min :)

Gość Dojrzali mężczyźni
Iskierka napisałaś to w taki sposób więc tak to odebrałam :)

kiedyś.....kto wie;) Starszy facet nie tyle "trafia"...po prostu wie gdzie szukać;) to tylko kwestia doświadczenia....no i może trochę świadomości ludzkich potrzeb.

No właśnie, o ten błysk w oku chodzi ;) Jest niepowtarzalny, za każdym razem inny i wyjątkowy. A kokieteria osnuwająca tą grę dwojga skrzących jest zaledwie zarzewiem podniety.

ciekawe tylko ile jest w tych Waszych wypowiedziach praktyki.....a ile teorii? ;)

Gość Dojrzali mężczyźni
Własnie o to mi chodzi, nie skupia się tylko na swoich potrzebach, potrafi zaspokoić swoja partnerkę prawie pod każdym aspektem seksualnośći.

Gość Dojrzali mężczyźni
Jeśli chodzi o seks ze straszym to ja nie miałam jeszcze przyjemnośći praktykować :)

Gość lnfrl
Hmm... to może powinnam się zastanowić nad przetestowaniem mojego obiektu w łóżku.. Bo póki co, tylko się całowaliśmy..;)

a po wszystkim jeszcze jest w stanie rozmawiać z nią przy butelce wina do rana ;)