Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

Musiałem przesadzić z alkoholem. x możliwe na twoim miejscu też bym piła

"To zalezy ile bierzesz. Ja biedna jestem" x x Ivo już mnie nie chce,za późno na rezerwację terminu u jakiejś innej... dogadamy się ;)

Gość IMO12335
Fikuśnico - dlatego udaj się z nami. Nam do konserwatyzmu daleko. :P

Gość IMO12335
ike "na twoim miejscu też bym piła" ­ Ale mam nadzieję, że się bardzo nie zawiodłaś. :P

Gość IMO12335
Fikuśnico - choć. Odprężysz się. A jak będziesz wyluzowana, to Brunet sam zauważy zmianę i zacznie Cie podrywać. :classic_cool:

IMO: Poooczekaj, tylko sobie ślinę obetrę. Już. Mów dalej, drogi chłopcze, ja cały czas słucham.

Gość IMO12335
**chodź** :O

Ale mam nadzieję, że się bardzo nie zawiodłaś. x ty mógłbyś mnie tylko miło rozczarować:) chociaż nie... nie mógłbyś może w innym, większym, wcieleniu:)

Gość IMO12335
Iwonko - radzę przygotować sobie pokaźny zapas chusteczek, bo skoro teraz zaczynasz się ślinić, to obawiam się, że na pokazie wydzielą się większe ilości wilgoci. :classic_cool:

"To zalezy ile bierzesz. Ja biedna jestem" x Zuza, jak namówisz iksa na występ wraz z IMO to zrobimy ściepę! :P

Gość IMO12335
Ike - wybacz. To przez te włosy, a on nieufny bywa. :P

IMO: w jakimkolwiek kierunku się ten wieczór by nie potoczył, będę przygotowana. Czy, jak to mówią, (ro)zwarta i gotowa.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Iv - to probujemy. Tez bym chciala to zobaczyc.

"Zuza, jak namówisz iksa na występ wraz z IMO to zrobimy ściepę" x x Ty mnie już nie chcesz,to chyba teraz zostało mi tylko dac Zuzie prywatny show. A myslałem,że będę mógł wykonać go gdzie indziej,w tym fajnym mieszkanku,po uprzednim wypiciu nieco tego pysznego winka... Ale cóż :(

Gość IMO12335
Iwonko - acz nie za bardzo, gdyż czasami ciasne horyzonty są pożądane. :P

Gość Zuzanna Amelia & 6
No to mamy w programie kafe spotkanie. Wlasciwie to nawet dobrze sie sklada. Mieszkasz w mniejszej czy wiekszej miejscowosci ? jak tam jest z dojazdem ?

Ike - wybacz x mały żartowniś

Gość Zuzanna Amelia & 6
XX - Ty sie nie wymadrzaj tylko sie szykuj do drogi. Beda kobiety wino i spiew.

Gość IMO12335
No dobra Ike - kłamałem. To był system obronno/odstraszający - a raczej zniechęcający Rudego drapieżnika.

Zuza: mieszkam w średniej miejscowości. Mamy drogi, PKS i PKP. I tak jadę po tę koleżankę mężatkę, to po drodze Was wszystkich zgarnę. Pasuje? :) Na początek mogę robić za kierowcę bo po pokazie zamierzam to sobie odbić. x A propos, jakie trunki mam załatwić? co preferujecie? może być szampan? x i tak przy okazji, xT i IMO, jak zapatrujecie się na występ z wytryskiem szampana w trakcie?

"XX - Ty sie nie wymadrzaj tylko sie szykuj do drogi. Beda kobiety wino i spiew" x x Czeeeekaj... Czyli kobiety też będą wykonywać miłe dla męskiego oka tańce?Suuuupeeer! Do jakiej melodii będziesz nam ukazywać detale swojej figury? ;) Oczywiście o środki dopingujące (wino) ja zadbam ;) x x Tak przy okazji,to mściwość samic jest niesamowita.Nie twierdzę,że nie podpadłem (i to bardzo; ach,jak żałuję,mam nadzieję,że poznęca się i wybaczy),ale widać,że chce bym cierpiał w sposób znaczący :(

Gość IMO12335
Iwonko - wytrysk wyskokowych płynów może zmyć brokat ze stringów. Dlatego zostawmy to na późniejszą część występów. :classic_cool:

"i tak przy okazji, xT i IMO, jak zapatrujecie się na występ z wytryskiem szampana w trakcie?" x x Iwono,dla Ciebie to może być nie tylko szampan,ale i serek homogenizowany.Powiedz tylko słowo,moja muzo ;)

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ivo - ich nie ma co pytac. Po prostu trzeba zgarnac do samochodu a jak sie beda bardzo opierali to zaknac do bagaznika i zrobic co trzeba. Poradzimy sobie.

"IMO12335 - czasami ciasne horyzonty są pożądane." x IMO: głęboko się z Tobą zgadzam. Ciasne horyzonty są pożądane, ważne jednak by nie trwać nieruchomo w swym twardym uporze, lecz spróbować być trochę bardziej elastycznym i odrobinę się nagiąć, nawet gdyby to miało wymagać nałożenia gumowego kaptura tolerancji.

Gość Zuzanna Amelia & 6
No to w koncu gdzie sie umawiamy i jak ? Ja moge zadbac o muzyke.

"IMO: głęboko się z Tobą zgadzam. Ciasne horyzonty są pożądane, ważne jednak by nie trwać nieruchomo w swym twardym uporze, lecz spróbować być trochę bardziej elastycznym i odrobinę się nagiąć, nawet gdyby to miało wymagać nałożenia gumowego kaptura tolerancji" x Jesteś pewna,że Krasnal zrozumiał dokładnie ten przekaz,łącznie z tym,co miało być między wierszami? A teraz,czy zechciałabyś wrócić na czata?Please :)