Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvedv

jacy sa faceci spod znaku Barana

Polecane posty

Gość gvedv

jakie macie doswiadczenie z baranami

Gość Qmgdmpwqmh
najgorsze, co może być. myślą tylko o sobie i o seksie, zdecydowanie nie umieją kochać, żerują na kimś dla własnej korzyści, manipulatorzy.

1 zasada kafe - nie ufaj ludziom, którzy nie są sobie w stanie nicka wymyśleć tylko klikają byle co i wychodzi im jakieś qwfadfaargaert. Faceci spod znaku barana są pod względem ch-eru najfajniejszymi facetami pod słońcem, może i myślą dużo o seksie, ale na pewno nie myślą o sobie, kochają najmocniej ze wszystkich, a manipulacja? To oni nawet nie wiedzą co to jest.

Gość ewrwrwrewqrew
frodo the niziołek 1 zasada kafe - nie ufaj ludziom, którzy nie są sobie w stanie nicka wymyśleć tylko klikają byle co i wychodzi im jakieś qwfadfaargaert. :D :D :D :D ale się usmiałam. taaaa zasadan numer 2. tym co mają czarne nicki ufaj bezgranicznie :D ehhhh ci co wpisauja nick sajhdgsjgdhwui zazwyczaj chcą konkretnej szybkiej odp a nie jakeis wymyslanie nicka i opisywanie problemu zapewne sercowego mając 13 lat :)

Gość blairbitch.
ja jestem z facetem o znaku Baran, sama z resztą też jestem astrologicznym baranem :)

Gość daj sobie spokojjjjjjjjj
materialisci i manipulanci