Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochajacy SKORPIONICE

Kobiety SKORPOINICE- jakie sa?

Polecane posty

Gość skorpiona
a 23 październik to już skorpion? TAK, ja jestem z 23. :D

Gość TAKIJEDENWODNIK
zachowuje się jak skorpion, więc właśnie pewnie jest nim

Gość Jacek1977
Wredne i kłótliwe.

Gość gość
Nic dodać nic ująć, od takich z daleka

Gość gość
Nie wiem, ale jeśli kobiety są takie jak faceci skorpiony to ja wymiękam. Boli mnie nawet szczęka. O reszcie nie wspomnę. Zwariowałam.

Gość gość
Kobieta skorpion- wredna, złośliwa i pamiętliwa, wybaczy, ale nigdy nie zapomni wyrządzonych jej krzywd. Szybko się zakochuje, jak kocha to na zabój, ale ma problem z utrzymaniem wierności. Niekoniecznie wiąże się to z seksem na boku, ale na pewno z flirtem, spotkaniami, randkami i adoracją. Pozornie twarda i pewna siebie, tak naprawdę kr**** i delikatna, ale nie okazuje tego na co dzień. Ostrożna, nieufna, do ludzi, zwłaszcza nowo poznanych podchodzi z bardzo dużym dystansem, ale jak już zaufa, to łatwo ja zranić. Dość naiwna, nieco romantyczna i jeszcze bardziej wrażliwa,często niezdecydowana, bywa niezaradna choć potrafi sama o siebie zadbać. Generalnie bardzo ciężki charakter. Myślę, że taka kobieta to wyzwanie :)

Gość gość
Kobieta skorpion- wredna, złośliwa i pamiętliwa, wybaczy, ale nigdy nie zapomni wyrządzonych jej krzywd. Szybko się zakochuje, jak kocha to na zabój, ale ma problem z utrzymaniem wierności. Niekoniecznie wiąże się to z seksem na boku, ale na pewno z flirtem, spotkaniami, randkami i adoracją. Pozornie twarda i pewna siebie, tak naprawdę kr**** i delikatna, ale nie okazuje tego na co dzień. Ostrożna, nieufna, do ludzi, zwłaszcza nowo poznanych podchodzi z bardzo dużym dystansem, ale jak już zaufa, to łatwo ja zranić. Dość naiwna, nieco romantyczna i jeszcze bardziej wrażliwa,często niezdecydowana, bywa niezaradna choć potrafi sama o siebie zadbać. Generalnie bardzo ciężki charakter. Myślę, że taka kobieta to wyzwanie :)

Gość gość
Dziura do spuszczania.

Gość gość
Wszystkie pozytywne komentarze pisaly widac panie - skorpionice.Wedlug mnie oprocz pozytywnych cech jakie posiada kazdy czlowiek w tym znaku przewazaja negatywne . Najgorszy znak kobiecy.Najbardziej wredny i zlosliwy, msciwy , manipulujacy i egoisytyczny.Znam kobiety skorpiony i odradzam.

Gość gość
...i apodyktyczne dyktatorki.Trzeba robic co ona sobie rzyczy ,bo nie liczy sie ze zdaniem innych .Chce wszystkim i wszystkimi drygowac i robi to.

Gość gość
negatywy piszą osoby, ktore zaszly im za skóre :D albo są zbyt slabe by z nimi rywalizowac.

Gość gość
Jestem skorpionicą Mam ciężki charakter, jeśli ktoś mnie zdenerwuje to nie przebieram w słowach, wybucham . Jak kocham to nie zdradzam , jestem stabilna w uczuciach. Lubię rządzić w związku. Raczej domatorką nie jestem , lubie spędzać czas poza domem. Jestem pracowita jeśli chodzi o życie zawodowe, nie lubie prac związanych z domem. Jestem osobą ambitną , ale nie mam przerostu ambicji nad możliwościami. Ogólnie skorpionice są okej ale trzeba umieć je poskromić.

Gość gość
Skorpionice to fajnie zr***ać i zostawić, ale się wściekają.

Gość gość
"Najbardziej wredny i zlosliwy, msciwy , manipulujacy i egoisytyczny." Byłoby ciekawie. ;)

Gość gość
zarozumiałe i despotyczne egoistki, idealne na kochanki, nie mają skrupułów i zahamowań w seksie, ale jeśli ktoś taką wybierze na żonę, to pozostaje tylko wyrazić współczucie i ubolewanie.

Gość gość
Zgadzam sie z powyzszym .

Gość gość
Najlepiej je szmacić i poniżać.

Gość gość
Zazdrosnice pisza

Gość gość
Jak mawia moja koleżanka spod tego znaku: jestem podła, mściwa i zazdrosna.

Gość gość
Autorze - moja mama Skorpionica nie ma zbyt fajnego i latwego charakteru.. ma dużo wrogow, mowi co myśli, wali prosto w oczy i jeszcze za plecami obgada :-) reasumując: rob co chcesz, jestes dorosły i decyzja należy do Ciebie

Gość gość
i jeszcze dodam: pamiętliwa - jak cholera, ;-)

Gość gość
I przyznaj , ze rzadzi . Wszystkim narzuca swoje zdanie i nie uznaje sprzeciwu , tylko ona ma prawo glosu, a reszta ma robic co ona chce , bo ona tak chce i juz .

Gość gość
Do tego sa zazdrosne jak cholera o wszystko.Obgaduja , manipuluja i klamia dla swoich korzysci .I ten egoistyczny charakter...

Gość gość
Naj;lepsze ze wszystkich.