Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zumbbaeeee

nienawidze mieć okresu

Polecane posty

cieszcie sie, ze go macie, kolezanka nie ma i dopiero ma problem:/ musi brac jakies leki co rusz.. tak to by prawie w ogole okresu nie miala. a znajoma jak nie dostanie okresu to sie meczy.. calao brzmiala i nic z niej nie schodzi bo nie ma jak skoro kresu nie ma

Gość dsfrvfdx
ja nie mam bo biore antzkoncepcyjne

Gość fdgrtrh
Proponuję więcej się ruszać w czasie okresu a nie użalać się nad sobą.......................

dokladnie, ja rozumiem, ze to moze byc uciazliwe (szczegolnie te dodatkowe dolegliwosci), ale jak widzicie, to mija i z tym jednak mozna zyc.. sa naprawde gorsze rzeczy na tym swiecie

Gość tge3tye34
takze neinawidze okresu, moj jest bardzo obfity poza tym mam 14 dni przed napiecie przedmiesiaczkowe ktore objawia sie bolami w podbrzuszu, bolacymi piersiami, wzmozonymi skurczami serca, niepokojem, lękami MASAKRA

Gość fdgrtrh
wasi faceci przy was muszą być biedni.. Ja się wcale nie dziwię, że tak źle się czujecie jak przed okresem wcinacie tonę słodyczy itd. A później zdziwione, że się czują tak, a nie inaczej. Mnie też w czasie okresu boli brzuch tak, że aż chce mi się płakać , ale wtedy biorę poprostu tabletkę i wychodzę na dwór na spacer czy cokolwiek. Biorę kąpiel żeby czuć się świeżo i czysto, robię ładny makijaż itd. A nie leżę w łóżku i żałuję, że żyje. Wcale się nie dziwię, że czujecie się tak, a nie inaczej...

Gość fdgrtrh
A tak poza tym to wam wszystkim polecam BADANIA bo takie objawy jakie wy opisujecie nie są normalne :-/ ... Żeby 2tyg przed okresem już się źle czuć itd masakra... To kiedy wy macie czas na cieszeniem się życiem to ja nie wiem :|... ja mam cykle 28dniowe czyli żyjąc tak ja wy to : 5 dni SUPER-HIPER żałosnego życia bo mam okres, 9 dni luksusu i 14dni męki bo za 2 tyg mam okres. JA PIERDOLE

Gość fdgrtrh
A tak poza tym to wam wszystkim polecam BADANIA bo takie objawy jakie wy opisujecie nie są normalne :-/ ... Żeby 2tyg przed okresem już się źle czuć itd masakra... To kiedy wy macie czas na cieszeniem się życiem to ja nie wiem :|... ja mam cykle 28dniowe czyli żyjąc tak ja wy to : 5 dni SUPER-HIPER żałosnego życia bo mam okres, 9 dni luksusu i 14dni męki bo za 2 tyg mam okres. JA PIERDOLE

Gość tge3tye34
MOJE BADANIA SA W NORMIE PROCZ OCZYWISCIE HEMOGLOBINY BO CO JAKIS CZAS MAM ANEMIE Z TEGO POWODU ZAPEWNE IZ TONY KRWI MI LeCA PODCZAS OKRESU. reszta badan jest ok.

Gość ja tez nienawidzę miec okresu,
w ogóle to sobie pomyślałam,że okres powinno się dostawać tylko wtedy kiedy planuje się począć dziecko. a takto by to wszystko było uśpione i kobieta by się nie martwiła czy ma płodne dni itp. chodziłoby się do lekarza po jakąs magiczną tabletkę i wtedy by się dostawało tabletkę i wywoływało owulację i cały ten cykl miesięczny. przez resztę zycia okresu by nie było--marzenie dla mnie:)

Gość brzózzzka
Ja gdy łyknę 2 apapy to potem muszę z 2 godziny poleżeć i poczekać aż przejdzie.

Gość gość
A ja zdycham od wczoraj, czyli potworne bóle brzucha, po prostu paraliżujace, uczucie jakby chciało mi sie kupę (i tak caly dzien), w końcu musiałam wziąć ketonal wczoraj i dziś, teraz czekam az zacznie działać, leżę z butelką gorącej wody na brzuchu, klne na świat i zazdroszczę kobietom po menopauzie. Nienawidzę okresu. Paskudne gowno.