Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbierajacy_doswiadczenie...

Dwie jednoczesnie...

Polecane posty

Drogie Panie, ciekawi mnie Wasza opinia na temat pieszczenia scianki pomiedzy pochwa,a odbytem. Spotkalem sie wiele razy, ze kobietom sprawia to ogromna przyjemnosc jesli sa pieszczone np. palcem jednoczesnie bardzo plytko w dupce, a drugim palcem w cipce i maja przy tym stumulowana scianke pomiedzy, np. lekko ja uciskajac i masujac. Macie tego typu doswiadczenia, czy sprawia Wam to przyjemnosc?

Gość Elvis_XX
Moja żona to uwielbia, nic strasznego, a sam nieźle się podkręcisz przy tym, polecam! ;) A w pozycji 69 takie pieszczenie "ścianki" to już odlocik, ach :)

Elvis Wiem, bo tez mam takie doswiadczenia, ale jestem ciekaw czy to kwestia fizjologiczna i kazda kobieta z racji budowy ciala to odczuwa, czy poprostu ja trafilem na kilka takich Pan ktore szalaly bo takich 'wygibasach' :)

Gość brgfbdr
nie lubie tego mi tam dobra minetka odpowiada a lizanie scianek odbytu jest dla mnie neutralne w ogole przyjemnosci z tego nie mam....

Gość Elvis_XX
Nie zawsze się udaje, bo czasami to miejsce jest niesamowicie podatne na różne gilgotki, no i jeśli są gilgotki to mi żona ucieka z pupą i się śmieje do rozpuku :) Ale to też jest fajne, bo rozluźnia atmosferę :) Jak się tak dzieje to po prostu idzie minetka i ewentualnie paluszek w kako, hehe! Zauważyłem jednak, że jak zaczynam od standardowej minetki i zaczynam pieścić ją tam trochę później to już nie ma tych gilgotek i można spokojnie się pobawić :)

brgfbdr ale nikt tu o lizaniu nie wspominal :)

Gość Elvis_XX
Ok, zagalopowałem się i już milknę :) Ale fajnie sobie tam polizać, daj się przekonać, nie pożałujesz.

Jezeli juz to zapewne bardzo mile dla kobiety. Ja jednak nie dalbym sie przekonac do odwrotnej sytuacji :)

Gość Elvis_XX
Nie... przecież oczywiste jest, że przed takimi zabawami trzeba się porządnie umyć :) No może ja jestem jakiś inny, ale mnie to bardzo kręci i jest mi przyjemnie, zwłaszcza, gdy partnerka aż skacze po łóżku z rozkoszy! :) No ale decyzja należy do Ciebie, nic na siłę, wiadomo...

Gość ,:zullus,
ZADNE KOBIETY NIE CHCA SIE WYPOWIEDZIEC?:)

Gość oioioioioioioioioioi
No dobra,wypowiem sie jako kobieta,ja to uwielbiam !

najwieksza przyjemnosc sprawia Ci sama obecnosc palcow jednoczesnie, czy delikatne masowanie scianki ??

Gość kiskakiikk
kciuk do łechtaczki, wskazujący i srodkowy i cip, serdeczny i maly w kakao :) bomba :D

Gość oioioioioioioioioioi
jenoczesna obecność palców:)

dziekuje za informacje :)