Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poliklipka:@@@@

Jaki macie metrażu mieszkania?

Polecane posty

Gość Anielicaaaaaaa
70 m + 60 m ogródka na razie jest nas dwoje, ale planujemy powiększyc rodzinkę

Gość my tam bylismy i
dom 300m2 4 osoby

Gość z długim stażem
70m, 2 osoby

Gość hhhhawr
Żałuję :(

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
.

Gość na pomarańczowo teraz
my mamy 2, ale tylko 1 z prysznicem, druga sama toaletai czasmi tez jest problem, maz pucuje się 20 min, syn 20 a ja muszę w 5 sie wyrobic, bo wszyscy razem wyjezdzamy:D

Gość njjhjjh
42 na 3. Nasz i corki pokoj. Za ciasno mi.Przydalby sie jeszcze 1 pokoj - sypialnia dla nas.

Gość ghjids
nie wiem, czy temat tyczy sie tez mnie, bo mieszkam za granica, 5 strefa , Londyn, 52m, 3 pokoje, malutka lazienka, malutka kuchnia, i malutki korytarzyk, dzieki temu pokoje sa w miare normalnych rozmiarow, jest na 3, obecnie jestesmy w procesie sprzedazy i szukania malego domku , max 80 m2, bo na wiecej raczej mnie stac nie bedzie:P

Gość a umnie bylo od konca
108 metrow, 4 osoby

Gość Tutaj to co
druga mieszka w domu z ogrodem a prawda jest taka, że większość żyje na kredycie i płacą za klitkę 40-50m2. O własnym kawałku ziemi i domu mogą tylko śnić i marzyć :o Zarabiają w lidlu, biedronce, jako fryzjerki czy w biurze. Ile tam zarobicie 1200 max 2000? Brak słów...

my mamy ten dom w zamian za opiekę nad tesciowa, choć dom jest już daaawmo przepisany na nas, żadnych kredytów, mieszkamy na wsi, ale naj chętniej bysmy to wszystko sprzedali i wyjechali, ale póki teściowa żyje nie mozemy tego zrobić, zobaczymy co będzie za kilka lat,

Gość ghjids
no ja mam kredyt, jeszcze na 15 lat, ( 5 lat splaconych) w zyciu nie byloby mnie stac kupic mieszkanie TU, za gotowke..

Gość chyba w snach
22m - 2 osoby. (wynajmowane) w tym roku planujemy zakup wlasnego M Sztokholm

Gość dom z garazem.
Do tutaj to co... Ale nikt sie nie wypiera kredytu. My mamy na 15lat 1tys miesiecznie ale tescie zdeklarowali sie splacac polowe!chwala im za to!! Nie zarabiamy kokosow maz ok 3 tys ja w sklepie 500zl na pol etatu. Mozna powiedziec ze dom sami sobie wybudowalismy bo maz wraz ze znajpmymi po kosztach go stawial. Nie ma lekko.

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
,

a jakiej stodole?? nasz dom ma 3kondygnacje, stare budownictwo, choć nie musimy się budowac ani wynajmować, musimy jakies 100tys włożyc w ten dom, ja jak narazie nie pracuje, mąż zmienił aktualnie prace, pracował w Warszawie, teraz aktualnie przebywa w Niemczech, co będzie dalej nie wiemy, ale jak nawet mu nie wyjdzie w Niemczech nie martwimy sie ze nie bedziemy mieli pieniędzy na spłąte kredytów itp, wiec jak nie wiesz to sie nie wymadrzaj,

Gość to ja też powiem
domek 144m z ogródkiem, nas 2 + prawie 4 dzieci, pies, królik i rybki.

a to przepraszam, myślałam ze do mnie, nasz dom rzeczywiscie jest taki duzy, ale ja bym chciała z tad wyjechac, mąż sobie pracuje, ja też bym bardzo chciała ale nie mogę, i to mnie przytłacza, musze się rozwijać koniec tego siedzenia w domu,

Gość jkjkijkgts
37 metrow, 2 pokoje, 3 osoby, niedlugo 4

Gość ewentuanie
heheeh prawie kazda ponad 100m jakie to typowe dla kafe. :P

Gość masakra .....masakra
kiedys wynajmowalam mieszkanie 60m2 na 3 osoby i meczylam się w nim jak cholera, teraz mamy dom ok.150 m i to jest to

z checia te 300m zamienie na inne duuuużo mniejsze, tylko w lepszym umiejscowieniu,

50m2 2pokoje 3 osoby. Ciasno ale poki co nie ma co narzekac. Wlasny domek, ech troche wam zazdroszcze, ale w pozytywnym slowa znaczeniu.

a ja zazdoroszcze tobie, nawet nie wiesz jak ja nie znoszę tego meijsca, choc z nikim sie tutaj nie kłóce, jak to bywa z teściowymi, ale ja to chyba mam ideał, kurde jak ja nie znoszę tego miejsca, tak bym sie wyniosła, godzina i mnie nie ma, ale to jest kompletnie nie mozliwe,

Gość erere
47m na 5 osob :)

40m2 dwie osoby trzecia w drodze :) pies i kot :D i w niedalekiej przyszłości chęć zamiany na większe :D