Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiantkaa

***Weźmy POLSKĘ w swoje ręce! Jesteś Polakiem?! Wejdź i pomóż! ***

Polecane posty

Witajcie ludzie. Zapewne większość z Was ma już dość polskiego rządu i polskiego życia. Nie sądzicie, że trzeba coś z tym zrobić?! Dlaczego bułgarski lud wyszedł na ulice? Bo prąd i gaz były za wysokie, a tu TUSK, KACZYŃSKI i cała reszta bandy SRAJĄ na Nas, a my nawet nie potrafimy zareagować. Zastanawia mnie tylko czemu nie słyszeliśmy o tym we Wiadomościach? Boją się, bo wiedzą - co potrafi POLAK. Polak z krwi i kości, który kiedyś walczył za OJCZYZNĘ. Kiedyś, ale nie teraz. Dlaczego dajemy sobą pomiatać? Wypłaty - coraz mniejsze, najniższa krajowa, prąd i gaz do góry, a nie wspomnę o mandatach. I te kurestwo stojące na każdym rogu zarabia na NAS. Ludziach, którzy dla godnego życia wypruwają sobie żyły pracując nawet po 12 godzin... ale kto się NAMI przejmuje? Państwo? Śmieszne.. najważniejsze jest to, aby znów brać do kieszeni, bo im zawsze mało. PRZECIEŻ RZĄDZI LUD, A ONI SĄ TYLKO NASZYMI PRZEDSTAWICIELAMI! Przyszła chyba już pora.. serdecznie mam dość tego co dzieje się tutaj. Kiedyś było inaczej.. Polska zawsze była 100 lat za murzynami, ale ludzie.. Dziś mój facet błagał kurestwo, aby mandat był niższy, bo nie ma pieniędzy, płakał przy nich, a oni szydzili nim, wyśmiewali się, łyse pały, aby tylko oni mieli na Wielkanoc. My nie możemy nic.. albo tak nam się wydaję. Ile ludzi oddało życie za nasz kraj, ilu walczyło, a MY pozwalamy mu się staczać?! I wszystko przez pieprzony rząd. Polska jest piękna, jestem patriotą i nie wstydzę się tego, ale to RZĄD nas ośmiesza. I dziwi mnie, że Pana Tuska i Pana Kaczyńskiego nie wywieziono jeszcze na tzw. ''taczkach''. Sama nie mogę nic, nie mam prawa GŁOSU, ale RAZEM zdziałamy wiele. Wyjdźmy na ulice, zawalczmy o to! Bo naprawdę warto. Czemu mamy wyjeżdżać zagranicę ? Bo w żadnym kraju nie dzieją się takie rzeczy... na DZIEŃ DOBRY w Niemczech, Norwegii czy Anglii dostaniemy dobrą pensję i do tego godne powitanie. A jesteśmy OBCYMI dla nich, niestety. Smutna rzeczywistość. I Obiecuję, że jeśli nie zrobimy coś z tym.. Ludzie do cholery.. to ja osobiście zrzeknę się POLSKIEGO, kurewskiego obywatelstwa. Połowa mojej rodziny wyjechała zagranicę za chlebem, bo w Polsce.. niestety. Wiecie ile ludzi się wiesza? Ile ludzie biorą pożyczek? Moja mama jest przedstawicielem PROVIDENT POLSKA i w tyg min jedna osoba oddawana jest pod komornika, ludzie płaczą i płacą. Również coraz bardziej się zadłużają. BŁAGAM WAS ludzie.. i gwarantuję, że albo ten KRAJ się rozpierdoli, albo zadziałamy. MY POLACY.. bo sejm pluje NAM w twarz i to mnie boli, a WAS nie? Tyle Nas poniżano, tyle rozbiorów przeżyliśmy, tyle wojen i walk, a damy się osobom, które nawet nie ukończyły studiów? Założę się, że połowa.. osobom, które w podstawowych wyrazach robią błędy? Śmieszne. Nie dajmy zniszczyć znów Polski. Oni się już nakradli.. Już im wystarczy. Chcę mieć jakąś przyszłość. Niech już to się skończy, jest coraz gorzej! A co będzie za 2 lata? RAZEM MOŻEMY WIELE>> WSZYSTKO !

Gość możesz napisac dokładnie
jak i co można zmienić jak się wyjdzie na ulicę?

Gość Osrać modkę
Czyli jaki masz pomysł? Prawda jest taka, że od II w. Św. rządzą komunistyczni żydzi i czerwone dynastie. Celowo polskie społeczeństwo jest degradowane. wszystko jest oplecione zydowska pajęczyną - sady, prokuratury, słuzby specjalne, rząd i wszystkie urzedy.

Gość johny piracik ewci
poszedłbym ale teraz mieszkam daleko od wiejskiej:(

I właśnie takie podejście ludzi niszczy NASZ piękny kraj. Człowieku.. wszystko! Trzeba tylko chcieć.. Jeśli każdy z NAS zadałby takie pytanie w roku gdy naprawdę trzeba było walczyć o Polskę.. to dziś nie było by tego, nie byłoby Nas na mapie, niestety. Nie wstyd Wam? Tyle ludzi umarło za Polskę, a my pozwalamy na to wszystko.. na to co robi rząd. Siedzimy teraz przed zasranymi skrzynkami złomu, a Polska powoli ginie i dług rośnie.

Nie tylko na Wiejskiej.. wyjdź na swoją ulicę, zróbmy coś. Na Wiejskiej tylko same posły - osły i kupę baranów. Co planuję? Ja nic.. potrzebna rewolucja. Nie znacie chyba jeszcze własnych sił. Jesteśmy POLAKAMI, narodem, który WALCZY, który się nie poddaje - nigdy! Rozumiecie?!

Gość Osrać modkę
Pytanie trzeba zadać, bo działania muszą być zorganizowane, a nie haotyczne. jesli chcesz żeby obalenie rządu się powiodło, to musi być gruntowny plan, a nie machanie szabelka i hasła.

Wiecie, że dla nich jesteśmy NIKIM? Bo oni są przekonani, że nadal się boimy i tylko podkulimy ogon.

Gość Osrać modkę
agitantko ile masz lat? Pytam z ciekawości i sympatii.

Gość Osrać modkę
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon :D No jo to jażem Adonis w gumiokach ;)

Machanie szabelką i hasła? Proszę bardzo.. to na początek wystarczy. Nie jestem sama, zapraszam do konwersacji i pomysłów. Tylko, że we dwójkę nic nie zdziałamy.. kolego lub koleżanko.

To i ja również z sympatii zapytam ;) kobiet nie pyta się o wiek, ale oczywiście pierw Ty się pochwal. Chodzi o tak ważne sprawy, o Nasze dalsze życie, o nasze dzieci w przyszłości jak będą żyły, a Ty wyłapujesz choćby moją stopkę? Proszę..

Gość śmierć modce
Mam 41 lat i wiedzę, której nie zaakceptuje większość głupich Polaczków. dlatego wiem, że to jest skazane na niepowodzenie. Te pokolenia były przygotowywane dziesiątki lat do uległości. patriotów jest za mało. w większości to ludzie niewykształceni i nie ma kto nimi kierować. Nie wystarczy bunt. Trzeba mieć nie tylko charyzmę, ale też wykształcona kadrę i plan odbudowy Polski.

Widać myliłam się.. także powodzenia. Wyrzuciłam choć to wszystko z siebie - próbowałam, ale nasze społeczeństwo ma to wszystko w dupie. I proszę - nie narzekajcie potem. Zrzeknę się tego cholernego obywatelstwa, a jak będę rzucać im ostatnią kartkę z podpisem to napluję im w twarz za wszystkie krzywdy wyrządzone. Dobrej nocy, POLACY.

Masz świętą rację. Jesteśmy skazani na niepowodzenie, z góry przesądzone. Tylko Bułgaria potrafi, niestety. My uciekamy z podkulonym ogonem, ale jak przychodzi co do czego to jest wielki płacz. Teraz doczekamy się jakiegoś rewolucjonisty, albo umrzemy z myślą, że się nie udało, a przecież możemy wiele.. Ludzie potrzebują tego dowódcy.. bo sami by się pozabijali. Czyli zasnę dziś z myślą, że za kilka miesięcy wyjadę i pożegnam to badziewie, a reszta będzie zdychać w pierdolonej UE i Tuskiem pod poduszką. Tyle.

Gość możesz napisac dokładnie
nigdzie nie uciekamy. społeczeństwo ma dość. chce spokoju a nie rozrób. demonstracje niczego nie zmienią. zmienić rząd? i co dalej? ten nowy coś zmieni? sprawi manne z nieba?

Gość Wyjdźmy na ulice, zawalczmy o
o to! l tzn o co? możesz dokładnie?

Gość no własnie. zadałem pytania
i ciiiiiiiiiiisza....

Gość sdffddsf
Już ta stara kurwa shatyn wypatrzyła ten temat:D🖐️:O

Gość fotel
TVN rządzi.nic z tego nie będzie.niestety.

takie pytanko mam. Czy byłaś kiedykolwiek w Bułgarii albo w Rumunii? Ale nie w Mamai czy Złotych Piaskach czy Burgas? Bo gdybyś była, wiedziałabyś dlaczego tamci ludzie wyszli na ulicę. :( Tam jest prawdziwa bieda, gdzie o kawałek bulki ludzie potrafią cię zabić.. To jest bieda. A ty narezekasz, że do galerii ajkiejś na zakupy tylko raz na miesiąc możesz pojechać? Nie masz pojęcia co to jest prawdziwa bieda

Gość śmierć modce
agiantkaa Widać myliłam się.. także powodzenia. Wyrzuciłam choć to wszystko z siebie - próbowałam, ale nasze społeczeństwo ma to wszystko w dupie. I proszę - nie narzekajcie potem. Zrzeknę się tego cholernego obywatelstwa, a jak będę rzucać im ostatnią kartkę z podpisem to napluję im w twarz za wszystkie krzywdy wyrządzone. Dobrej nocy, POLACY. - Może nie wygramy, ale możemy walczyć. Tylko z głową i długotrwale jak IRA. nie jeden bunt, żeby policja nas gumowymi kulkami rozgromiła. Prawdziwi Polacy mają honor i walcządo końca. Patrioci powinni się poznawac, zrzeszać, zbierać, spotykac i razem planowac odbudowę Polski. Im będzie nas więcej im więcej wpływowych osób plus siła masy tym wieksze szanse na zadawanie ciężkich ciosów żydom.

Gość śmierć modce
Dobrym planem byłoby przeniknąć dużą liczbą do PiS. mając dużo głosów odsunąć od władzy Kaczyńskiego i fanatycznych świrów. Mielibyśmy potężny elektorat, prawników i pieniądze dla partii.

Gość śmierć modce
Gdybym rządził, to pierwsze co bym zrobił to oszczędności w budżecie na 4 lata. Tak zrobiła Szwecja, spłaciła długi i wyszła na prostą. Niestety Polacy na to nie pójdą, tak jak nie poszli Grecy. Kiedy rząd chciał ratować Grecję oszczędnościami, to Grecy palili ulice.

Kolego.. zapraszam na Polską wieś choćby w moich okolicach. Ludzie mają biedę aż piszczy, wilgoć na ścianach, brak łazienek i na śniadanie jedzą suchy chleb! Co musi się stać abyście zaczęli myśleć? Można walczyć, trzeba mieć dobry plan, bo warto. I proszę - ludzie, którym TUSK daję dużo - nauczyciele, policjanci itd - nie udzielajcie się, bo naprawdę nie warto. Zapomnijmy, że zostaniemy dopuszczeni do władzy, nie tylko trzeba odsunąć PIS, ale PO też. Tylko, że biorąc pod uwagę działanie w ciągu - kilkunastu lat, aby dostać się do sejmu - możemy odrzucić wszelkie plany i pomysły. Musimy działać teraz. Po co? Aby w Polsce żyło się lepiej, bo schodzimy na psy!

Gość w POlsce jest źle bo:
Jeden dzień z życia Polaka : Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada amerykańskie spodnie, wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo. Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca przelewy za internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do francuskiego hipermarketu na zakupy. Po uzupełnieniu żarcia w hiszpańskie owoce, belgijski ser i greckie wino wraca do domu. Gotuje obiad na rosyjskim gazie . Na koniec siada na włoskiej kanapie i... szuka pracy w niemieckiej gazecie - znowu nie ma! Zastanawia się, dlaczego w Polsce nie ma pracy i jeżdżę starym trupem? :D

Nie będzie, bo takie jest Wasze podejście zasrani Polacy.. Nie udzielaj się tu proszę. I nie nazywaj Polski gównem, bo szydzisz z tych, którzy oddali za Ciebie i Twoją rodzinę życie gówniarzu!

Właśnie.. statystyczny zjadacz chleba tak robi. Polska nie ma nic. Żadnych ważnych fabryk, firm.. nic. Znacie jakąś renomowaną, Polską firmę?! Cholera..