Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

Gość sunday man
42 chcesz mnie smiechem wykończyć :) nieeee tylko nie słowo na niedziele :) księdzem nie jestem.... ale rozgrzeszam Cię i Twoje brudnawe myśli ;)

widze, ze na sasiednim topiku jakies dziewcze szuka chetnego do kupienia jej ...dziewictwa :o od pierwszego razu chce byc prostytutka? Panowie, moze to mi wyjasnicie? Gdy czytam tego typu tematy zaczynam czuc sie bardzo staro... Tak staro, ze az nie rozumiem wspolczesnego swiata...

eee ne trafony temat :P :D moze lepiej cos o snach erotycznych ..? Ja sie wlasnie do lozka szykuje, moze gdy ktos mi cos ciekawego podrzuci, moj umysl jakos "sie zaprogramuje" na senne przyjemnosci? ;)

Dobry wieczór:) W snach to ja dobra nie jestem...nigdy nic mi się nie śni:(

21:55 [zgłoś do usunięcia] czterdziestka dwojka ;) Max, nie sadze zebym Ci pasowala...a w kazdym razie ja mam problem, z powaznym traktowaniem faceta, ktory musi znac znak zodiaku osoby, ktora chce wypic kawe... z przekory tez czystej za diabla sie nie przyznam " Nie cierpię braku dyscypliny:O.Ale jak nie rozumiesz że stare panny powinny się starać to ja nie będę się fatygował:O.Nie zdziwię się jak do końca będziesz sama:P.

Witam z rana :) hahahah temat papieża faktycznie nie trafiony :) i co dziwne wszyscy kojarzą jego przybrane imię z Franciszkiem z Asyżu :) a jego filozofia daleko odbiega od Jezuickiej przeszłości tego biskupa :) jak sadzę chodziło mu o zupełnie innego Franciszka :) co do sugestii do snów to się spóźniłem bo jest już rano :) osobiście wiem że miewam sny i to nawet kolorowe i bardzo sugestywne ale jakoś mało kiedy potrafię je zapamiętać, a ponoć jest to umiejętność wyuczalna tyle, że potrzeba do tego sporej systematyczności i dyscypliny a z tym u mnie ciężko :)

Max, i o to mi chodzilo. O sprowokowanie Ciebie. Moja teza sie potwierdzila: brak Ci poczucia humoru i dystansu do siebie. W dodatku jestes nieprzyjemny, choc niczego zlego Ci nie zrobilam... Sorry, facet, ale to Ty powinienes popracowac nad soba :P

Matuzalem, nie wiem jaki byl sw.Franciszek Jezuitow ;) kojarze jedynie tego, ktorego zwierzatka kochaly, a on sam niezle za mlodu balowal ;) ale to nie o tego chyba chodzi? Nowy Papiez na balkonie sprawial wrazenie niesmialego, sympatycznego, potrafiacego mowic "po ludzku". Ale co bedzie - czas pokaze... Ponoc nalezy do konserwatystow, wiec chyba nie ma co sie zbyt wiele spodziewac... U nas sie tego tematu raczej nie podejmowano, ale Jan Pawel II tez byl konserwatysta i na swiecie krytykowano mocno brak reform i odejscie od ducha Soboru... Nie bylo mowy o zniesieniu celibatu, zaakceptowaniu antykoncepcji, o zwiazkach homoseksualistow itp., itd. A swiat na to czeka... Trudny temat. I nie dziwie sie, ze Benedykt zrezygnowal...

Satyr....yyyyyyyy.....znaczy....yyyyy :D ;) to ja moze dodam tylko, ze sen zapamietuje (przynajmniej jakas czesc) gdy budze sie powoli, sama, bez pomocy budzika. Druga opcja wymusza gwaltowne wyjscie ze snu, a wtedy w ulamku sekundy wszystko znika :(

Będzie gorzej niż mogłem przypuszczać. Ale niech będzie o Papieżu: wyobraźmy sobie, że konklawe się kończy, nowy Papież wychodzi na Balkon Błogosławieństw i Urbi et orbi zaczyna mówić, że on zniesie celibat oraz, że wykosi tych homobiskupów i tu zaczyna lecieć nazwiskami. To byłoby coś!

...no właśnie 42 ten baletmistrz od zwierzątek ni jak nie pasuje do armii boga za jaka uważają się jezuici ze swoją dyscyplina i wręcz ortodoksją. Jedyny plus tego wyboru to może uda się ukrócić watykańskie koterie i może uczyni kościół ciut skromniejszym, ale sam papież jak się okazuje za wiele też nie może bo wygląda że jest jednak bardziej ikoną kościoła a nie wszechmocnym władcą. Ale może faktycznie dajmy spokój bo na tym forum temat nie pasuje chyba ze kogoś interesuje sex z księdzem :)))))

na balkonie to On sie bardzo ladnie zaprezentowal. Tak uwazam. A o przewadze konserwatystow wsrod purpuratow mowi sie od dawna. Troche o tym czytalam, bo przeciez nie jestesm specjalista od teologii ;)

przepraszam za przerwy, klienci weszli :D no, nie mieli kiedy! :D a propos seks z ksiedzem: kiedy konczylam podstawowke trafilo nam sie (po rzad) trzech wikariuszy, ktorych bardzo szybko trafily strzaly Amora ;) tego trzeciego pewna nie jestem (znikali z naszej parafii, a to nie byly jeszcze czasy netu i news'ow tv :D ale dwoch pierwszych ponoc wystapilo ze stanu duchownego.. A przystojne cholery byly! :D

...bo może nie mam klientów ale czasem jakaś bieżączka nie do odroczenia wpada i trzeba załatwić od ręki :) ...co do przystojnych wikariuszy to i u mnie kiedyś był taki jeden od którego kobitki oczu oderwać nie mogły i w końcu dla jednej rzucił sutannę i skończył jako górnik na kopalni ale z tej miejscowości musieli się wyprowadzić bo kobieta życia nie miała ... wszyscy się jej czepiali że sprowadziła księdza na złą drogę, a dla mnie sprawa była czysta, i załatwiona porządnie a nie jak w większości takich przypadków że ksiądz zostaje w sukience i kryje się ze swoją panią :(

Matuzalem, ale do takiej decyzji trzeba byc silnym, odpowiedzialnym czlowiekiem, a nie kims kto najpierw nabroi, a potem chowa sie za sutanne zwierzchnika... Z reszta mam wrazenie, ze Kuria rowniez woli drugie rozwiazanie...

chyba masz rację ze woli, ale może coś drgnie w tej materii bo się ponoć statystyka powołań poprawiła więc nie będą może na siłę utrzymywać księży chcących odejść :) a co do tematów ... może te Twoje sny byłyby niezłym zaczynem :) udało się wczoraj przed snem czymś zaszczepić ?

S_M ... ze mnie też target jak z koziej dupy bęben :)... ale jak widzisz można spokojnie pogadać co nie na wszystkich topikach jest możliwe

SM, oki, oki ;) Matuzalem, banalnie bylo - jakis zachod (wschod?) slonca nad morzem :D wyjatkiem bylo to, ze mieszkalam w jakims...bungalowie? w kazdym razie taras konczyl sie na samej plazy. A bylam nad Baltykiem, wiec to raczej maloprawdopodobne. W dodatkuna moment slonce zaslonila wielka chmura, ktora okazala sie ...fala?! Tsunami??? Co to bedzie, gdy dojdzie do mojego domku??? Ale nieeeeee....fala rozlala sie bardzo lagodnie. Ledwo zmoczyla moj taras. I co tu o tym myslec? :)