Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoVi41

!PRZEDSZKOLE prywatne w Rzeszowie

Polecane posty

Gość Justyna z Rzeszowa
Wspólnie z rodzicami postulujemy o to, żeby w przedszkolu zamontowano monitoring. Tyle się słyszy o nieprzyjemnych sytuacjach, że wolimy dmuchać na zimne. Jeden z rodziców zaproponował takie rozwiązanie: http://www.internetowe-przedszkole.pl/oferta/dla-rodzicow/ Ciekawa jestem jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Gość Ewa_ka
Podpisuje się pod monitoringiem w przedszkolach. Moje dziecko jest w przedszkolu Pałacyk Malucha właśnie z monitoringiem. Jest to super sprawa nie wszyscy rodzice są gotowi oddać dziecko praktycznie na cały dzień w jak by nie było obce ręce. A tu przez monitoring mogą sprawdzić jak ich dziecko jest traktowane no i w jakich zajęciach uczestniczy :)

Gość Sabina88
A ja wam powiem, że spędziliśmy wakacje z Milenką w przedszkolu z monitoringiem - wspomniany Pałacyk Malucha akurat i co... pierwsze 3-4 dni siedziałam jak maniak i patrzyłam w ekran komputera, a potem coraz mniej i mniej. Ostatnie tygodnie to zagladałam po 5-10 minut dziennie. Milena była przeszczęśliwa i grzecznie się bawiła, więc ta "kontrola" nie miała już dla mnie sensu. Zaufałam przedszkolankom i się nie zawiodłam. Teraz chodzimy do państwowego - tam kamer nie ma, ale też jest dobrze, chociaż Milenka troszkę tęskni za paniami z Palacyku :( Na wakacje pewnie znowu wrócimy do Pałacyku, ale tym razem mimo wszystko - bez monitoringu :-))

Gość Zofiaa
Ja też jestem za monitoringiem :) Bardzo mi się to podoba i cieszę się z zapisałam dziecko właśnie do takiego przedszkola. W każdej chwili mogę zobaczyć co się z nim dzieje :)

Gość bożenaryba
Szukam przedszkola w centrum miasta Rzeszowa. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o tym Pałacyku lub innym w samym centrum (jeśli jest?). dostałam się na 3-miesięczny kurs i poszukuję na 3 miesiące czegoś w tym rejonie. Czy ktoś wie czy można zapisać dziecko tylko na 3 miesiące tam???

Gość mama__marzena
Ja zapisałam synka na pół roku więc myślę że nie będzie żadnego problemu aby zapisać na 3 miesiące :) Synek idzie od października właśnie do Pałacyka także nic więcej nie mogę powiedzieć o tym przedszkolu. Mogę jedynie na zachętę dodać że przy zapisie byłam z nim i są naprawdę bardzo miłe Panie przedszkolanki bo gdy ja go zapisywałam to on się już tam zadomowił i bawił z innymi dziećmi :) już się nie może doczekać kiedy znów tam pójdzie :)

Gość leonka56
a czy przy pobycie na pół roku jest jakieś większe czesne? albo dodatkowe opłaty?? w kwietniu wyjeżdżamy na stałe do Francji i szukam czegoś na te kilka miesięcy ale w przedszkolach są to kwoty prawie 1000zł miesięcznie z dodatkowymi zajęciami typu angielski czy taniec. jak jest w tym Pałacyku? pewnie podobna sytuacja? eehh

Gość iwo naa
A ja się zastanawiam :) mam jeszcze miesiąc urlopu wychowawczego na młodsze dziecko i dlatego siedzę w domu ze starszym. I tak właśnie czytam te opinie o pałacyku. Muszę się wybrać i popytać dokładnie co i jak tam jest. Bo miesiąc szybko zleci o dziecko musi gdzieś pojść. Ale przyznam że bardzo mnie zachęciłyście tymi opiniami do Pałacyka Malucha.

Gość Wiktoria23
Zapisałam w zeszłym tygodniu synka właśnie do Pałacyka Malucha :) i jesteśmy zadowoleni z tego przedszkola a mojemu dziecku najbardziej podobają się zajęcia z języka angielskiego, Zawsze gdy pozna jakies nowe słówka to pyta: Mamusiu czy wiesz co to znaczy? i z wielką dumą(że on pamięta) mi odpowiada :) Cieszę się że jest tam szczęśliwy

Gość olka_polka
same dobre opinie o tym Palacyku, aż miło poczytać. czy ktoś może mi powiedzieć ile pań do opieki przypada na grupę?? mój Wojtek jest strasznie rozbiegany i r****iwy i obawiam się, ze jedna osoba nie da sobie rady :(((

Gość Liliannaa
Ja zapisałam moje dziecko do przedszkola (nie będę mu robić reklamy, więc nie podaję jakie to jest przedszkole) w którym jest monitoring. Zależało mi na tym najbardziej, bo chciałam podglądać co tam się dzieje. Czy mój chłopczyk ładnie zjada wszystko, czy bawi się z dzieciakami, etc. Płacę za abonament i mam dostęp do podglądu tego co się tam dzieje. Zresztą z tego co wiem to jest specjalny program do którego mogą przystąpić przedszkola i dostać certyfikat bezpieczeństwa. Dla zainteresowanych wrzucam link do strony: http://www.internetowe-przedszkole.pl/ Myślę, że warto poczytać na ten temat.

Gość mama Katarzyna
Witam, wszystkim rodzicom polecam Niepubliczne Przedszkole Pinokio. Ja posłałam tam synka jeszcze w pieluszce nie było z tym żadnego problemu w porównaniu z Publicznym. Zauważyłam, że Kacper stał się bardziej samodzielny teraz chce robić wszystko sam. Sam myć ząbki, sam jeść itp. Mój syn chętnie idzie do przedszkola i ledwo co z niego wychodzi. Kiedy on jest szczęśliwy to ja też. Naprawdę uwierzcie mi Przedszkole Pinokio jest super

Gość Nataliaa12
moje dziecko też jest w przedszkolu z monitoringiem i to dodatkowo w świetnej lokalizacji bo w centrum rzeszowa:) Pałacyk Malucha jest dla mnie i dziecka jak do tej pory najlepszym przedszkolem a jest to juz trzecie w naszej karierze i mam nadzieję ze kolejnych już nie będzie :)

Gość Ewaka
Koleżanki synek tez chodzi do Pinokia i bardzo sobie zachwala. Jak dla mnie to trochę za daleko ale mam bliżej Pałacyk Malucha i jestem z niego zadowolona :) W listopadzie będzie trzeci miesiąc córki w tym przedszkolu :)

Gość Marta315
Witam :) czy jest ktoś jeszcze szukający przedszkola? Widzę że tu wymienione zostały Pinokio i Pałacyk malucha czy może ktoś coś więcej opowiedzieć o nich? Ewentualnie polecić inne? Czy sa może jeszzcze miejsca w tych przedszkolach?

Gość Sinaa
ja byłam w różnych przedszkolach, no i w sumie wyglądają fajnie. Jedno mnie zainteresowało szczególnie, ponieważ miało w swojej ofercie monitoring, ponieważ przystąpiło do programu "Bezpieczny brzdąc. Spokojny Rodzic." i każdy z rodziców może podglądać przez Internet co się w nim dzieje. Jak chcecie dowiedzieć się więcej o tym programie to zajrzyjcie na stronę http://internetowe-przedszkole.pl/ Mi też się wydawało wcześniej, że poślę dziecko do przedszkola i nie będę się martwić co się tam dzieje, ale jak już doszło do tego faktu to natychmiast chciałam sprawdzać czy wszystko jest ok, czy czegoś mu nie potrzeba, czy radośnie bawi się z innymi dziećmi... Jak mam możliwość podglądania to czuję się spokojniejsza.

Gość Katarzyna243
W przedszkolu córki też jest monitoring. I przyznam ze to miało duży wpływ na decyzję które przedszkole wybrać :) W każdej chwili mogę zobaczyć co się dzieje z dzieckiem i jak spędza czas w przedszkolu. Pałacyk jest przedszkolem nowym i miałam ograniczone zaufanie ale już wspomniany wyżej monitoring mnie przekonał i nie żałuję swojej decyzji.

Gość nitka_anitka
tak, potwierdzam - monitoring to wazna sprawa, dlatego ja wybrałam pałacyk mlaucha zamiast państwowego przedszkola. zaufanie do pań mam oczywiście ale wolę się sama upewniać, ze z dzieckiem jest wszystko w porzadku przez cały dzień :) i nie zaluję swojej decyzji, mimo kosztów jestem bardzo zadowolna!

Gość Magdalenana
Ja zapisałam w tym tygodniu dziecko do Pałacyka :) Po dniach próbnych zarówno synek jak i my bylismy zachwyceni, liczę na to że tak zostanie do samego końca. Mieszkamy niedaleko, dodatkowo przedszkole ma monitoring i spełnia wszystkie nasze oczekiwania :)

Gość siwa56
Bardzo miło wspominamy z Szymkiem to przedszkole. Ostatni rok właśnie tam spędziliśmy. Przechowujemy wszystkie pamiątki, a jest ich sporo!!! Teraz Szymek to już pierwszoklasista, ale bardzo tęskni za paniami i kolegami z Pałacyku. Ja nie mam żadnych uwag co do tej placówki także bardzo polecam i Szymuś też :-)

Gość Lucynna
Byłam w tym tygodniu w kilku przedszkolach ponieważ poszukuję odpowiedniego dla mojego synka. Przyznam że Pałacyk jest przodującym przedszkolem :) Mam jesczce 3 przedszkola do zobaczenia ale mam nadzieję że Pałacyk zostanie na pierwszym miejcu bo bardzo nam odpowiada jego lokalizacja

Gość Aleksandraa88
Już byłam, zapisałam i teraz czekamy z córeczką do stycznia bo właśnie wtedy ruszamy :) Byliśmy na dniach próbnych i bardzo jej się tam spobobało dlatego zdecydowaliśmy się właśnie na Pałacyk Malucha

Gość hubcia77
Oj tyle dobrych opinii że chyba zajrzę do tego Pałacyku. Obecnie Ania chodzi do państwowego na Baranówce ale nie jestem zadowolona i się rozglądam za innym. jakie jest tam czesne? koszty chyba najbardziej mnie przerażają :( ale dla dziecka warto, czyz nie? :)

Gość Wandaaa
Aleksandraa88 też zapisałam córkę od stycznia i nawet załapałam się na promocyjne czesne :) Byłam już na dniach próbnych i tak nam się spodobało że już nie szukaliśmy innego przedszkola.

Gość Krystyna29
Wandaaa w jakim wieku masz córeczkę? Tez zapisałam od stycznia dziecko i bałam się że może będzie jako jedyna nowa i że będzie się jej ciężko odnaleźć w nowej grupie Ale widzę że nie będzie jedyna jako nowa w przedszkolu :)

Gość Karolianaa
A ja jakimś cudem zapisałam dziecko po promocyjnym czesnym 360zł z wliczonymi zajęciami dodatkowymi! Do tej pory nie mogę uwierzyć, że trafiłam na taką ofertę! :))))) Także drogie panie - do zobaczenia niebawem! :))

Gość Iga K
Wandaaa, Aleksandraa88, Krystyna29 i jak wrażenia po pierwszych dniach? :) Ja jestem z Pałacykiem od samego początku i przyznam że miałam pewne obawy jak to będzie bo przecież to nowe przedszkole.... Ale zaryzykowałam, zapisałam córkę i teraz wiem że to była jedna z najlepszych decyzji jakie podjęłam dla mojego dziecka:)

Gość Wandaaa
Iga K Już nie po pierwszych a po ponad miesiącu wrazenia dobre :) Bardzo miłe panie przedszkolanki, przyjazna atmosfera i oczywiście ciekawe zajęcia dla dzieciaków z różnymi gośćmi :)

Gość gość
cóż za żałosna reklama :D :D ile wam panie przedszkolanki z pałacyku płacą od wpisu ? :D :D :D hahahahaha czy to w ramach obowiązków pracowniczych ? :D

Gość gość
płatne w milionach, boli cię to tak strasznie?