Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość now here else

Brak motywacji do szukania pracy

Polecane posty

Gość now here else

Nie wiem dlaczego, ale zupełnie nie potrafie zmobilizować się do szukania pracy w Polsce. 3 lata temu wróciłem do Polski z zagranicy (UK - kontrakt czasowy) i od tamtego czasu zupełnie nie mogę sie zebrać i zacząć szukać sobie jakiegoś stałego zajęcia. Normalnie nie wiem, czy to jakaś apatia czy zwykłe lenistwo ?

Gość gość
Mam to samo. W UK pracowałem w ASO najpierw jako zwykły mechanior, pózniej awansowałem na kogoś w rodzaju szefa serwisu. Niestety sprawy osobiste zmusiły mnie do powrotu do kraju. Po powrocie zacząłem się rozglądać za stałym zatrudnieniem w Polsce (małe miasteczko na ścianie wschodniej), ale jak zobaczyłem proponowane stawki (1600 pln brutto dla fachowca z praktyką) to moja motywacja do podjęcia pracy w Rzeczypospolitej spadła niemal do zera.

Gość gość
ile macie lat? mieliscie mobbingw pracy

Gość gość
(2 wypowiedź w tym temacie) Ja: 35+.

Gość gość
a gdzie tu pracy szukać ? pracy nie ma, praca to umowa o pracę, ewentualnie jakies zlecenia można znaleźć za 1000 zł , w moim mieście , z tego 200 zł dojazd, 100 zł inne inwestycje i ile mi zostanie 500 zł po potrąceniu prowizji dla firmy posredniczącej w pracy ch/uj z tym

Gość abcgosc
ale lipa. Jak mozesz to wracaj z powrotem :o ...

Gość gość
Ja tez nie mam motywacji. Mam 35 lat. Zaczelam pracowac i od poczatku niezle zarabialam, caly czas doksztalcajac sie za wlasna kase. Moi dwaj pracodawcy splajtowali (malo placili pracownikom i robili przekrety) a obecnie nie moge znalezc zadnej lepszej propozycji, a tylko gorsze. Pracodawcy chetnie przyjma mnie do pracy, z rozkosza wykorzystaja to, ze mam kilka zawodow i mnostwo dodatkowych umiejetnosci, ale placic chca tak go..w..nianie, ze mi sie po prostu nie chce. Jak mam dostac za tyranie 1000-1300 netto to ja to niestety piernicze, tyle to sobie dorobie na Allegro...