Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonaoliwka***

Od 13 marca zaczynamy- z piękną figurą lato powitamy!

Polecane posty

lenamoja kupiłam na allegro-pełna nazwa to GUAM FORMULA A FREDDO :) No ja jak zakupie wagę to uzupełnię stopkę ;) Zrobiłam sobie dzisiaj tę jajecznicę na mleku-b. smaczna

Rozowalandrynka musisz się zarejestrować najpierw... a póżniej wchodzisz w Moje konto i Preferencje :)

Ja jestem dziś zadowolona moja waga wykazała 65,9 kg a jakie macie wymiary dziewczyny bo ja w biodrach mam 90cm w biuście 98cm a w talii 78cm( to mój największy mankament) na śniadanko tradycyjnie 2 kromki chleba ale dziś z twarożkiem i kawa przed obiadem wypilam czerwoną herbate a na obiad schab z warzywami. zrobiłam 100 brzuszków skrzyżnych planuję zrobić jeszcze trochę.

musisz sobie zaczernić nick - n stronie głównej masz taką opcję "internautka zarezerwój sobie nick" i klikasz na to i wpisujesz sobie stopkę ;) a mnie ostatnio odrzuca od jedzenia ledwo wmusiłam w siebie warzywa dziś :(

Powiem wam szczerze, że ja jem coraz mniej na poczatku sie ograniczałam i chodziłam głodna a teraz jem jeszcze mniej i nie czuje tego głodu. lili_20 a może jesteś chora albo będziesz skoro nie masz apetytu.

lili musisz faktycznie uwazac..zebys nie byla chora...pierwszy znak na chorobsko to wlasnie brak apetytu..a wiadomo pogda nam nie sprzyja.. od dzis astronomiczna wiosna...ktorej w ogole nie widac...ja chce juz wiosne! nona, ja planuje jutro porzadne sniadanko..jajecznice z dwoma platerkami sniadaniowego boczku ..i do tego pomidorki..zauwazylam, ze gdy zjem cos takiego..bardzo dlugo mnie trzyma...i wystarczy mi pozniej na przyklad jeszcze jablko np. do godziny 15... lenamoja, ja waze sie co 3-4 dni...ale wynik bede zapisywac co poltora tygodnia... :) mam nadzieje, ze niedlugo zobacze na wadze 5 z przodu :P nona, kup wage..bedzie cie motywowac :P Ewelcia ja sie niedawno zmierzylam--i niestety..ale najgorsze miejsce gdzie jest najwiecej tluszczyku do zrzucenia to talia..potem...biodra..

Napewno zamowie to cudo z allegro na celulit. Wlasnie wrocilam z biegania.dzis pierwszy raz ale powiem wam ze bylo ekstra. Wkoncu sie przemoglam.

Minol pierwszy dzien nie doliczylam sie ilosci kalorii ale cwiczylam godzine no I nie zjadlam nic slodkiego. Dziewczyny czy wazycie sie codziennie czy raz na jakis czas? Pozdrawiam.

czesc. :-) moja waga dziwnym sposobem wariuje ...dzis 59,9...a jem wcale nie tak malo ..no ale zaczelam sie wiecej ruszac. w kazdymbadz razie spadajace kilogramy motywuja ...

Witam, No my ważymy sie prawie codziennie;) ja chciałabym raz na jakiś czas ale nie mogę sie rano powstrzymać, dziś wyszło tyle samo co wczoraj czyli 65,9kg Cała woda i toksyny z mojego organizmu juz zeszły teraz czas na tłuszczyk, który ciężej zgubić ale damy rade.

ewelcia ..od kilku dni mam cos takiego jak ty ..nie moge sie powstrzymac od wazenia sie .. ale tak to chyba jest ...gdy zaczynamy diete ...probujemy sie motywowac spadajaca waga ...

hej Wam. ja tez się waże codziennie. mnie motywuje nawet 100gram na minusie i wtedy wiem ze warto walczyc.

No waga dobra rzecz-macie racje;D muszę gdzieś wykukać w sklepie. Ja po śniadanku-jak zwykle jogurt z musli i mandarynka;D na obiad planuje zrobić frytki(takie domowe pieczone)i jajka sadzone;) a potem znowu na 2ga zmiane do pracy.

Hej laski :) Nie wiem co się ze mną dzieje ale wczoraj też nawaliłam :( ZAŁAMKA! Winę zrzucam na zbliżający się okres ...od dzisiaj zaczynam od nowa... Zaczęłam ćwiczenia z Mel B na pośladki-z biegania na razie u mnie nic przez ten śnieg...Już chcę żeby go nie było ! ;)

nie poddawaj się;) ja też już mam dość tego śniegu;( a dzisiaj już przecież wiosna.

hej dziewczyny,ja musiałam przerwać dietę wczoraj, tzn nie liczyłam kalorii,ale na wieczór nic nie jadłam ćwiczyłam na stepperze, bo jest mi po prostu od wczorajszego wieczoru niedobrze i dziś też nic nie przełknę, na dodatek mam strasznie opuchnięte stopy ciężko mi chodzić, a z rana też twarz wyglądała jak balon, myślałam,że to uczulenie i wypiłam wapno, ale to raczej nie pomogło. canabista trzymaj się dzielnie-reszta dziwczyn też. a na wadzę dziś było na dodatek 58,1.

dziewczyny damy rade..jesli tylko bedziemy chcialy! nasza motywacja jest piekna figura w lato! :) dziewczyny, czy to prawda, ze przed okresem wazymy wiecej?

tak to prawda,organizm gromadzi wodę, aby mieć z czego ten okres stworzyć. u mnie lepiej, teraz kawa z mlekiem i zaczynam od nowa-ale przynajmniej od poniedziełku ćwiczę na tym stepperze. na śniadanie nie wiem co zjeść,może zrobię sobie musli z suszonymi śliwkami i morelami. Na wagę stanę w poniedziałek.

na śniadanie zjadłam jednak 2 kanapki z chleba razowego z serem,szynką i keczupem. to wyszło 400kcal razem. i z rana przed śniadaniem ok 20min na stepperze.

hej;) ja już wczoraj po obiedzie o 13 zjadłam tylko dwie mandarynki i wypiłam trochę soku pomarańczowego, bo miałam wczoraj młyn w pracy i nie miałam nawet jak zjeść. Jeszcze mnie dzisiaj zjeby czekają. bo nie dopilnowałam wczoraj czegoś w pracy co miały zrobić inne osoby. aż mi się nie chce do pracy iść;( dzisiaj jajecznica z dwóch jajek i dwa chrupkie;) a na obiad nie wiem bo nie mam coś weny dzisiaj.

Ja zjadłam taki śniadanko jak zwykle a teraz pije kawe, na obiad bedzie zupa grzybowa. Poranna waga wykazała 65,5kg cały czas do przodu. Zaraz wybieram sie do szkoły, ucze sie zaocznie w weekendy tzn piatek i sobota ale koncze pod koniec kwietnia;) Nona przezyjesz to trzeba tylko wysłuchac szefa wykazac skruche i chec poprawy to zawsze działa ;) powodzenia

nona dasz radę:) a na drugie było jabłko i na obiad galareta z kurczaka z kromką razowego chleba za sobą mam 640kcal. teraz kawa.

mam nadzieje ze po okresie moja waga zacznie spadac ehh bo na razie stoi. Dzis pierwszy dzien okresu wiec mam nadzieje ze wkrotce bedzie lepiej . Jedynie ciezy mnie to ze waze i tak mniej niz przed zaczeciem diety. ;) czyli nie tyle. Jedynie narazie stoje w miejscu.

Dzisiejszy dzien uwazam za udany w szkole jadłam jablko jak wruciłam o 17 trochę obiadu(wcześniej go nie jadłam) i teraz piję czerwona herbatke. Nona opowiadaj jak dzis bylo w pracy?

Hej dziewczynki :) Ładnie trzymacie się dietki... czerwonawisienka po okresie waga poleci w dół-zobaczysz :) Ja dzisiaj ważonko... Jestem iekawa czy po tych ostatnich pokusach przybyło... :/ Byłam na fitnessie wczoraj-cała obolała jestem.Od pon 3x w tyg :D

hej. Dzis super dzien wkoncu waga pokazala ponizej 57 a dokladnie 56.7. ;) a w sumie ostatnie dni nawet sie nie trzymalam diety jadlam slodycze i paczka i frytki a jednak spadlo. Co prawda w malych ilosciach te przysmaki ale jednak jadlam ;p ale moze faktycznie razem z okresem schodzi i waga. Dziewczyny a ostatnio czytalam ze cwiczyc powinno sie naczczo z rana ze wtedy spala sie tluszczyk najlepiej i ze rozkreca sie dzieki temu metabolizm na caly dzien. Co o tym sadzicie myslicie ze to prawda?

mam propozycje zapisujcie w swoich stopkach ile schudlyscie jak postepy ida ;) te ktore nie maja tego bo czesc ma cos takiego. A to jest bardzo motywujace dla innych jak widzi sie spadek wagi u kogos w stopce.