Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralikowa

Wraz z przyjściem wiosny się odchudzamy, pięknym ciałem lato powitamy!

Polecane posty

Gość 1200
Tak:) J nie pisze ale was czytam i sie motywuje :) Pozdrawiam

Gość 1200
Koralikowa, J jestem na malej rdukcji staram sie zajsc w ciaze wieczor doprowadzam sie porzadku fizycznie :) Mezatka,31 lat,165 cm i dzisiaj rano 58 kg (zaczelam od 61 2 tygodnie temu ;) Wlasnie ide n'a niedzielna zumbe :) Co planujesz dzisiaj, nadal te minimalne ilosci kalorii ? :D

Gość 1200
Aha i sorry za moja autokorekte n'a klawiaturze

gratuluję serdecznie tych trzech zrzuconych kilogramów, to już jest postęp. :) masz rację, odchudzaj się przed ciążą, bo w ciąży to jest zabronione. ps: trzymam kciuki, aby udało Ci się z dzidziusiem.

Gość 1200
Wlasnie wrocilam zziajana Zumba i aerobik powiem ze efekty swietne,od 5lat mam prace siedzaca i mimo ze ogolnie sie pilnuje (chociaz mam napady obzarstwa) to cwiczenia trzymaja mi ladne proporcje Tzn jak tyje to ogolnie wszedzie bez jakiegos specjalnego nagromadzenia tluszczu w jednym miejscu Zima zazwyczaj jestem raz w miesiacu n'a silowni,wiosna 3-4 w tygodniu, latem raz- 2 na tydzień' jesienia srednio n'a jeza:) sport polecam nie tyle do schudniecia co do uytrzymania efektow i jako inwestycje w tylek za 20 lat:))

Gość 1200
Twoje menu n'a dzisiaj ? J chyba wciagne zupe marchewkowa i banana jak ochlone :)

Ja chce wiosny !!!!!! Codziennie rano podnosze rolety i licze na to ze sniegu nie zobacze a tu znowu d... blada :( Depresji w koncu dostane a tu wiosny ani widu ani slychu ...

ja na obiad zjem trochę ziemniaków i buraczków. (: 1200 - też bym chciała się zmotywować do takiego ćwiczenia, ale z moją depresją ciężko jest w ogóle do czegokolwiek nabrać ochoty. ale podziwiam Cię i powiem Ci, że jesteś wielka, że w ogóle się mobilizujesz! oby tak dalej, dieta + ćwiczenia = powalające efekty. Margarita - ale popatrz na plusy, jak przyjdzie wiosna to będziesz się nią potrafiła cieszyć jak dziecko! a gdyby była słaba, krótka zima to byś z następnej pory roku, cieplejszej nie ucieszyłabyś się aż tak bardzo. (: a nic nie trwa wiecznie, także zima, depresja też!

Gość 1200
Hej Margarita :) Zupa marchewkowa jest swietna n'a dite i n'a cere:) starta marchew z ziemniakiem jogurtem nat ugotowana i zmiksowana z imbirem i swieza koliandra Plus super kopniak d'la trawienia Koralikowa, J wlasnie przez sport reguluje swoje depresyjne nastroje. Sama mam problem z utrzymaniem stabilnego humoru mimo ze w sumie niczego obiektywnie mi w zyciu nie brakuje. Probowalas kiedys zmusic sie wysilku fizycznego zby zagluszyc zle emocje ? Plus mala uwaga - miesnie pala wiecej zzartych kalorii :)

a właśnie skusiłam się na 3/4 miski rosołu. czyli jakieś - 160kcal później 2 łyżki ziemniaków - 120kcal buraczki zasmażane -80kcal a wcześniej zjadłam kawałek makowca - 100kcal RAZEM: 460kcal i chyba na tym zakończę. :)

Hej dziewczynki, nie mialam chwilowo internetu nie bylo mnie a tu tyle wpisów, nowe kolezanki;) witajcie. super, w grupie razniej u mnie wszystko ok- trzymam sie bez zadnych wpadek. jutro wazenie. Koralikowa-grtuluje spadku. Gotuje sobie wlasnie na obiad fasolke szparagowa zielona + kasza gryczana;) milej niedzieli

Gość 1200
Podziwiam wasza sile charakteru,j sie obsesyjnie waze co rano po siusiu :))

hej, ja tak ja mówiłam dzisiaj robię sobie mały odpoczynek od jedzenia, dzisiaj tylko kromka chleba razowego, jabłko i 3 łyżeczki słonecznika łuskanego :) A poza tym woda. Potem planuje jjeszcze surówkę.

ja także obsesyjnie się ważę rano po skorzystaniu z toalety. nie potrafiłabym tak jak inne dziewczyny ważyć się np. co tydzień, ja muszę codziennie.

no właśnie jakoś nie jestem głodna :) Wyobrażam sobie siebie po chudnięciu i to mnie bardzo motywuje. A jak tam wasze dietki?

hejka ja tez muszę codziennie wchodzić na wagę - ale widzę że to nic dobrego, bo waga naprawdę się waha wciągu doby i może to zniechęcić. ja wczoraj pozwoliłam sobie na szklankę piwa( ok 300 ml) a dziś zjadłam udko i 4 ziemniaki.... kurcze zawsze w weekandy jest trudniej mi utrzymać dietę. dobrze że jutro już poniedziałek. pójdę wkońcu na ćwiczenia - nawet mam chęć mimo, że generalnie nie jestem zwolenniczką ruchu. zawsze było mi trudno się zmobilizować do sportu, wyjścia z domu. Na aerobik poszłam raz i od tego momentu powiedziałam sobie, że już nigdy więcej...:) nie nadążałam poprostu. teraz z miesiąc muszę pochodzić na ćwiczenia póki jest zimno, a kiedy wiosna do nas zawita postaram się zacząć biegać. mam nadzieję że do soboty uda się jeszcze kilo zgubić;)

Gość 1200
J jak poszlam pierwszy raz n'a aerobik to tez byla masacra.ale po 3 razach juz wylapalam uklady :) D'ajcie mi kopa zeby wyjsc n'a spacer bo gnije n'a kanapie przed tvnem. Samotny week-end ehhh

pelaśka - najważniejsze, że masz swój sposób na zmotywowanie się :) piechotą - no co Ty odstawiasz? chcesz być przecież chuda, a co Ty robisz? takim sposobem nie osiągniesz swojego celu pijąc piwo. :c musisz być tak samo w dzień roboczy jak i w weekend silna! 1200 - zawsze trochę potrzeba czasu, aby załapać. to raczej normalne :) i już na dwór sio! ja właśnie chyba się przeziębiłam. nie wiem, czy to przez dzisiejsze pójście do kościoła czy jak. a muszę się jeszcze nauczyć na chemię. jestem zła, bo popsuły mi się plany na wakacje. poza tym urosłam centymetr. fajnie :)

właśnie zadzwoniła nauczycielka, że nie mam lekcji, bo jest chora. uff. czyli nie muszę się uczyć i mogę się kurować na spokojnie.

Potrzebuje jeszcze dziewczyny motywacji by sie zabrac za nauke hiszpanskiego ,zbieram sie juz rok czasu prawie i schodzi a powoli zapominam tego co juz umiem :( To tez jest moj cel na ten rok procz odchudzania !!! Koralikowa W jakim wieku jestes jesli moge zapytac skoro masz chemie ? :) Mi w tym tym roku stuknie 30 :D

Margarita, ucz się, będziesz nas potem tu uczyła! a tak serio to naucz się. ja lubię bardzo lubi inteligentnych i mądrych, którzy coś umieją. są tacy bardziej doceniani i podziwiani. a hiszpańskiego u nas chyba mało kto umie, także możesz kogoś zaskoczyć! a ja mam 15 lat, w sierpniu 16 - w tym roku czekają mnie { za miesiąc } egzaminy. hm i w sumie co tu mogę dodać? nauczanie mam indywidualne.

Gość basica4
jestem :) dziekuje za zaproszenie i bede tu zagladc pozdrawiam wszystkich