Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petuniaaa5

szukam dziewczyn które chcą schudnąć. zaczyman od poniedziałku

Polecane posty

Gość Jessemalo
Ja zaczynam od dzisiaj. 5kg przynajmniej.

Gość czercowapani
mniej jeść?

tak mniej. ale 5 posiłków dziennie np 1 śnidanie 2 kromki ciemnego chleba z wedliną 2 : jabłko 3 Obiad : to co ugotuje ale mniej jak zwykle 4 : jabłko lub jogurt 5 kolacja : 2 kromki ciemnego chleba z pomidorem Nie używam masła, piję duużo wody lub herbaty owocowej

Gość Ewamewamarchewa
Ja tez chce zrzucic 5kg.

Gość czercowapani
Ja na sniadanie miałam 3 łyżki stołowe sałatki greckiej, ale zjadłam tylko połowę. Zrobiłam sie głodna(jestem przed okresem) i wypiłam gorący kubek. Na obiad befsztyk z grillla bez niczego. Kolacja..może tatar z ogórkiem i cebulką. No i woda. A i zapomniałam 1 herbata z cukrem. Kiedyś potrafiłam wypić 5. Dziś się hamuję

założe nowy temat ponieważ nie widze waszych wpisów .. " zaczynamy od poniedziałku "

Gość Ewamewamarchewa
Ja probowalam diete 'wodna' czyli, o ktorej ktos tu pisal na forum. Po prostu trzeba pic bardzo duzo wody, a poza tym jesz normalnie. Poza tym kiedys dawno stosowalam 1000kcal tez dobrze dziala, ale nie mam czasu sie teraz bawic w liczenie kalorii. Sprobuje po prostu mz. juz jakis czas probuje robic pompki i cwicze w domu.

dziewczyna zapraszam do tematu "zaczynamy od poniedziałku " ponieważ tu nie mogę odczytywać waszych wpisów

Gość kasiek 1308
Jestem na dukanie 2 tydzien ale rezygnuje bo pobolewa mnie trzustka... Podobno za dużo białka. Zaczynam jeść wszystko w rozsądnych porcjach i godzinach:) i pocwicze sobie pół godzinki codziennie wieczorem:))) i woda oczywiście cały czas.

Gość gość
Niestety do szybkiego schudniecia potrzebne sa drastyczne metody: sniadanie -kawa poludnie -warzywa i tunczyk obiad kolo 17 stej - z reguly ryz z jakims mieskiem w jak najmniejszej ilosci albo talerz zupy i to tyle duzo plynow najlepiej woda albo ditetyczna cola