Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka, zona, kochanka

Dlaczego trujecie swoje dzieci i niszczycie im dziecinstwo?

Polecane posty

ja nie chodze do pizzeri, bo tam truja. Wole pizze zjesc w domu albo latem w parku czy w lesie piknik urzadzic wsrod natury i przyrody:) ale z domowym jedzonkiem a nie swinstwem napakowanym chemia.

Gość rivierra
Nie no padłam z tym kawałkiem domowej pizzy w pudełeczku :D To Twoje dziecko naprawdę ma przefajdane :( Wszystkie dzieci będą się z niego śmiać :o Jak można być takim tłukiem?:D

Autorko a mnie ciekawi czym będziesz karmić tą świnkę którą masz zamiar sobie kupić?

dla mnie to normalne, ze ktos ma przy sobie zdrowa zywnosc. po co ma moje dziecko placic za chemie? Ale jesli bardzo bedzie chcialo to nie zabronie. Jednak mam nadzieje, ze bedzie wolalo mimo wszystko domowy chleb, miesko czy bulke. Nie wiem jeszcze czym bede karmic prosiaczka, bo dopiero przymierzam sie do zakupu i dowiaduje co i jak:) Ale jesli trzeba bedzie to bede mu nawet gotowac byle tez jadl zdrowo:)

Gość Ja nie piję alkoholu
ale chipsów i słodyczy dzieciom nie żałuję od czasu do czasu zjeść. Truciznę to masz teraz wszędzie, nigdy nie wiesz co tak naprawdę jesz.

Gość srele,morele,duperele
Przypominam że nadal nie podałaś art i nie napisałaś kto będzie oskarżycielem. no przecież to wiesz,bo pracujesz w prokuraturze :D

Przeczytałam mojemu mężowi co autorko tu piszesz i stwierdził, że jak już kupujesz sobie świnkę to najlepiej wietnamską - jeszcze się z Nią pobawicie:D

matka,zona kochanka produkuje sie powtornie.Dzis dziewczyny zrezygnowaly z podobnego tematu,bo jak sie okazuje wszystkie chlamy,narazamy dzieci na traume i smierc.Ja podobno jestem ukryta alkoholiczka i wolam o pomoc :D Odpowiem ci nawiedzona babo tak.Nie nawidze moich dzieci do tego stopnia ze nie pieke im czipsow,jedza od czasu do czasu frytki,nawet im schabowego na oleju zaserwuje ! Moja nienawisc i okrucienstwo siega do tego stopnia ze czasem zabierzemy dzieci do MD,starsze zlopnie coli.Dzis pojda pozniej spac,bo swietuja,nie bede ich kapac,niech sie zasmierdza.A jak juz beda w lozeczkach to wypijemy sobie z mezem jakiegos alkohola,potem sie pokochamy po pijaku i zrobimy sobie nastepne baby.jutro na kacu zaprowadze starsze dziecie do szkoly,na dodatek na glodnego,bo nie zdarze upiec chleba.Albo nasmaze im taniej mortadeli bladym switem,niech ich brzuchy bola caly dzien :P Kobieto ty potrzebujesz psychiatry,bo zfiksowalas na maxa i tylko specjalista moze pomoc....albo i nie.Biedne te twoje dzieci.Zdziczeja do konca,albo beda wyjadac hamburgery ze smietnika,ciekawe jak to smakuje.

Gość Przecież to prowo na 100%
To jest nie możliwe ze takie idiotki tu siedzą. Myślałam ze na kafe troszkę madrzejsi ludzie tu sie wypowiadają. - kupi sobie prosiaczka -smakuje dzieciom domowa pizzę do pizzeri. Chciałabym sie śmiać z tego ale jest mi szkoda jej dzieci. Wszystko jest dla ludzi ale w granicach rozsądku.

ze zwykla tez sie mozemy pobawic:P nie wiem dlaczego ta swinka wzbudza taka kontrowersje? Coraz wiecej osob przeciez kupuje kury, krowy by wlasnie zdrowo sie odzywiac. Kto wie moze zaczne od prosiaczka a skonczy sie na wlasnej masarni:)

A i wynajmie chlewik, a prodiacxkowi bedzie gotować.

Gość Bo my dzieci nie kochamy
:O i dajemy fast foody,pijemy czasami piwo,czy wino:O Zazdrościmy Ci chlernie mądrości i miłości jaką okazujesz dziecku. Dobrze że ząłożyłaś taki temat,że wpierdalasz sie w cudze życie,juz to widzę jak szczęśliwa jesteś:D Żałosna a nie szczęśliwa!

Mój teść hoduje świnie w zagrodach zwykle ma około 40-50 sztuk. Do jedzenia daje sie osypke(to mielone ziarno z woda) plus witaminy plus szczepienia i do tego mieszanke "koncentrat" dodaje ze sklepu dla zwierząt. Świniom daje sie tez gotowane ziemniaki i zlewki wszystkie z domu plus resztki np makaron z poprzedniego dnia albo obierki z jabłek. Małe prosiaczki siedzą tylko na sianie bo od słomy(zjedzenia jej) moga pozdychać. POWODZENIA!!!!Świnie bardzo lubią mięso więc wychoduj sobie cielaka i karm nim świnie-bedziesz miała napewnoi ekologicznego swiniaka:D

kochanka franka biedne to sa twoje dzieci, ktore nie znaja smaku prawdziwego jedzenia:( I jeszcze musza patrzec na matke i ojca uprawiajacych seks po pijaku. Wstydzilabys sie przyznawac do takiego patologicznego zycia.

Gość Nie normalna autorka
A co Cię obchodzi czy moje dziecko je mcdonalda, czy ja napiję się wina czy piwa? Pilnuj siebie i swojej rodziny. Takie zawsze mnie śmieszą jak Ty:D

Ciekawe co na to dzieci że pohodujecie sobie świnke a potem mama weźmie siekiere i odrabie jej łepek nastepnie wybebeszy flaki i poporcjuje na czesci:D Ja bym takiej traumy nie zafundowała dzieciom. Wiem że zwierzeta sie zabija itp. ale kupić sobi jedną świnie postawić ja na podwórku-gdzie stanie sie ulubiencem dzieciaków a potem ją zabic i dać im do jedzenia? Ja wyłam jak miałam 10 lat jak wiewiórke samochód na moich oczach przejechał a co dopiero świnke co sie ją na podwórku wychoduje. W życiu bym takiej świni nie zjadła.

Metodą zdartej płyty autorko przypominam iż nie udzieliłaś mi odpowiedzi. czyżbyś jej nie znała? i całe to produkowanie jest po prostu brednią chorego umysłu? a może coś dziś piłaś? pewnie bimber w piwnicy pędzisz,bo swojski i zdrowy :D

nie bede trzymac swinki na podworku tylko w wynajetym chlewiku:) dzieci nie beda sie przywiazywac do swinki, zreszta moze wezme dwie. Nie wiem ile bede mogla ich tam trzymac i jak to bedzie z kosztami, bo ktos bedzie musial tez swinke wyprowadzac i pilnowac jak mnie nie bedzie.

Wyprowadzać? :D:D Na popasionke na trawke?:D:DWiesz świnka młoda nie moze jesć trawy swieżej bo jej sie jelita poskręcają:D spacerki? Ne no to prowo chyba jak nic:D Biedna ta twoja swinia bo padnie szybciej niż ci sie wydaje:D Tak to jest jak ktoś chce sie brac za coś o czym nie ma pojęcia:D jeszcze powiedz że ją upasiesz do 250kg żeby więcej mięsa było to padne ze smiechu pod stół.

Gość Glinianych orbicie
Autorko ty szmata jesteś byłaś i będziesz. Kurwo jebana.

Nie No teraz leże i kwicze, ona świnie na spacery bedzie wyprowadzać!

ojej nie znam sie jeszcze na hodowli, ale widzialam pasace sie swinie wiec chyba musza wyjsc z chlewika by zaczerpnac swiezego powietrza. Ty bys chciala byc ciagle zamknieta w chlewie?

Juz ja widze jak ty sto kilo wyprowadzasz na smyczy :D:D kolczatke kup tylko:D Albo lepiej szelki bo biedn świnka przecież nie może byc zniewolona:D:D:D Ty chyba sobie sprawy nie zdajesz że świnie to do zaszczepienia trudno złapac a wywlec z zagrody to już szczyt sprawności! I to większy stres dla niej niz siedzenie cały czas zamknięciu:D:D

Dobra fajnie się było odstresować :D jeszcze miałam nadzieję,że jesteś tak głupia,ale niestety to tylko prowokacja. choć tacy fanatycy są-wiesz że nie wolno robić kupy do wody? bo to nie jest eko? należy wykopać dwa oddzielne,płytkie dołki i do jednego siku,a do drugiego kupa i nigdy nie wolno zrobić siku na kupę! dołki tak do 30cm głębokości,za każdą potrzebą należy załatwiać się kawałek dalej... znam fanatyków którzy tak robią,ale niestety twój temat jest kiepski. następnym razem się bardziej wysil,bo już jesteś tylko żałosna,nawet śmieszna przestałaś być

Gość xxxxxxxxyyyyyyyyyyzzzzzzzz
"[zgłoś do usunięcia] matka, zona, kochanka pojechali beze mnie, bo ja mialam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia w domu" matka, zona, kochanka do sadu rodzinnego. Poszukaj sobie paragrafu jest to zagrozenie zycia i zdrowia dziecka i jak ktos sie uprze to moze ci narobic problemow po co wiec ryzykowac? " Miała kilka rzeczy do zrobienia-siedzenie na kafeterii od południa.Niby prokurator a pisze,żeby sobie samemu paragraf poszukać, taka z ciebie prokurator jak z koziej dupy trąba pustaku

Gość hyhy
A mnie wkurwia słowo chlewik..weź ty kobieto się walnij w łeb zdrowo, bo chyba masz coś nie tak z głową..