Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuuuurr...:/

robiłam mu loda i weszła jego mama...

Polecane posty

Jesteśmy razem 4 lata... nigdy nie wchodziła bez pukania, zresztą praktycznie nigdy nie wchodziła ale tym razem on zawalił bo wychodziliśmy ze znajomymi i powiedział żeby się nie martwiła bo nie wracamy dzisiaj, zostaniemy u nich a okazało się, że kolega z jego ulicy też wracał i to autem więc nas podwiózł. Weszła rano, zobaczyła co miała zobaczyć... no i wyszła :/ Wolałabym już uprawiać seks ale nie loda!! Kurwa. Oboje byliśmy przerażeni. Kiedy zeszłam na śniadanie, poprosiła żebym do niej przyszła bo chce pogadać chwilę. Poszłam, myślałam że chce mnie ukamienować a ona, że wie że to beznadziejna sytuacja że sama nie chciałaby się w takiej znaleźć ani jednej ani z drugiej strony i że nie jest głupia i dobrze wiedziała że ze sobą sypiamy i chciała tylko poruszyć ten temat bo wie, że źle się czuje a nie chce jakiś niedomówień i że chciała przewietrzyć dom a była pewna że nie wróciliśmy w przeciwnym wypadku nie weszłaby przecież do pokoju... I że też oboje jesteśmy dorośli, on sam się utrzymuje, mamy swoje życie ona nikogo z tego nie rozlicza to nie jest jej sprawa i że zapominamy o wszystkim ja się poryczałam, ona mnie przytuliła i zapytała czy on wspomina mi coś o ślubie, że chciałaby żeby to już było oficjalnie i żeby mnie nie zostawił to jej syn ale wie jacy są faceci... Mimo tej rozmowy jest mi tak głupio... on też się źle czuje z tym. Ale Waszym obiektywnym zdaniem: pomyślała o mnie coś złego i zaczęła rozmowę bo chciała być miła czy wszystko jest naprawdę ok... mogę jej się jeszcze pokazać na oczy?:(

Gość chyba jest jednak spoko...
hmm??

Gość chyba jest jednak spoko...
jakby myślała coś złego to by cię chyba zajebała

Gość jasne ze mozesz,matka
postapila swietnie,nie martw sie ;) rodzice nasi nie sa slepi i glusi,dobrze wiedza co sie dzieje.W jakim wieku jestescie?

Gość ja bym jej isę
na oczy nie pokazała... ile macie lat?

Gość Sweet...one
Niesamowita babka !! Powaznie !! :) Daj spokoj, wstyd wstydem ale babka ma klase

on ma 23 a ja 22 :(

Gość spoko mamuśka :)
ale jak powiedziała o tym mężowi, to jeden aluzyjny tekst z jego strony i będzie jatka:)

Gość trytyrytyyyyyybum
pozazdrościć teściowej:) otwarta i wyrozumiała i jeszcze się martwi o twoje szczęście:) i Ty się pytasz czy możesz się jej na oczy pokazać?

powiedziała niby,że nikomu nie powie...

Gość nie podam niku
Jakas fajna tolerancyjna mama. :) Mysle, ze jest spoko. A swoja droga, z rana po imprezie dla faceta robilas loda a umy sie kurwa czy takie przpota mu ciagnelas :) nic dziwnego ze chciala przewietrzyc mieszkanie. bleee.

to chyba prowo, ale reakcja tej kobiety lepsza być nie mogła;)

Masz bardzo mądrą teściową, porozmawiala z Tobą, żebys nie czuła się skrępowana tą cała sytuacją. Naprawdę fajna z niej babka i nie powinnaś sie już tym przejmować ani się wstydzić. Widocznie zna życie i chciała jakos załagodzić sytuację. Nie przejmowałabym sie juz tym :):)

Wystarczy wklepać w google kawałek tytułu z dopiskiem kafeteria i wyskoczy z kilkanaście podobnych tematów :P Jakkolwiek, ten jest najbardziej dopracowany :P

nawet autorka zadbała o te niewietrzone pokoje, jako przyczynę:-P

Gość dsada
matka widziała, że synek ma już obciągare porzyczoną od innego kolesia to jest szczęśliwa.

a jak z nią rozmawiałam to mi sperma z mordy płynęła strumieniem

Gość badass
1/10