Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joe monster

moja żona zdradziła mnie w Egipcie

Polecane posty

Gość komaroman
a tak na marginesie - gdyby zdradziła w Łebie to byłoby lepiej?

Gość Kinguśa_98
ważne żeby nie był obżezany bo podobno potem takiej kobiecie nie pasuje normalny penis

Gość wiele kobiet zdradza facetow
przeciez wile kobiet zdradza ,odpusc sobie to tylko sex byl;) no wies znalazla sobie fajniejszego ,ladniejszego od ciebie to sie skusila na araba ONI dobrze bzykaja i PENIS OBRZEZANY SPRAWIA kobiecie wiecej satysfakcji;);) badzcie bardziej tolerancyni ,wyrozumiali panowie;)

Gość wiele kobiet zdradza facetow
przeciez wiele kobiet zdradza swoich facetow oni nawet sie nie domyslaja ;) no wiesz poznala fajniejszego od Ciebie to sie skusila ,ale to tylko sex i eb yz tego powodu juz rozwodzic sie ?? facet ogarnij sie

Gość moze slaby w lozku jestes?
kobietka miala potrzebe i zrobila to ;) nie pierwsza i nie ostatnia ;) moze ty ja juz nie podniecasz? niezbyt lubi sex z toba? i woli jak jej arab dogodzi :)

Gość kochanka ARaba
ja sie jej nie dziwie ,arabowie naprawde dobrze bzykaja ,potrafia dogodzic kobiecie;) ale tylko do sexu sie nadaja do nieczego wiecej:) chociaz zdarza sie porzadny arab ,ale nie w Egipcie w innych krajach arabskich:) z arabem trzeba wiedziec jak postepowac :) napisz na stronce polsko arabskie www.arabia.pl :) tam sa polki ktore sa w zwiazkach z arabami ,sa zonami arabow:)

Gość ales TY NAIWNY Jelen
ale ty NAIWNY facet jestes,,szok... jak mozna puscici sama kobietke na wakacje.. wiadomo ze zdradzi

Gość egipcjanin
Przelecialem ja bo mi bylo jej zal, narzekala ze ma meza bez jaj. Teraz jest we mnie zakochana a Ciebie ma w dupie bo jestes niedorajda.

Gość Po 1 to nie są Faceci
Mam nedno pytanie czy wszystkie kobiety tutaj przeleciał Arab BOB

Gość egipcjanin
lubie ssać penisy Egipskich brudnych rolników a twoja żona ma teraz po mnie HIVa :) miłego urzytkowania

Gość zoolog
oni tam najpierw ćwiczą na wielbłądach a potem na tyrystkach z Europy

Gość kminekkominek
Przeciez to jedno, wielkie prowo... Koles na poczatku pisał, że odkąd wrocila to sexu nie chce, ale jak się kochają to ona mowi "skoncz juz szybciej" itp. a teraz napisał, że w ogóle nie uprawiają sexu odkąd wróciła. To jak?

Gość a co to jest to
Dla mnie to troche śmierdząca sprawa. Autor nie ma żadnych dowodów, poza tym dziwne,ze po 20-stu latach tak łatwo u od razu podaje o rozwód. Widać jak bardzo kochał żonę. Nie zdziwię sie jak jeszcze sie okaże ze sam wynajął gościa aby przeleciał mu żonę.....

Gość dośśświadczony
co ty peerdzielisz - to widać odrazu

Gość przeszłam to
tak, zdradę się wyczuwa na odległość

na wszystko trzeba być w życiu przygotowanym tylko ciężko kiedy nadchodzi to niespodziewany cios znienacka nawet od najblizszych osób którzy mieli nas wspierać na dobrei na złe .

A teraz moja rada;) Potrzyj całą jej bielizne z szafy (przynajmniej tą co jest na wierzchu) jakąś ostrą papryczką - przyprawą. Jak ubierze, będzie ją piekło - pomyśli, że złapała jakiegoś syfa od niego i zaraz jej się odechce i wróci do Ciebie. W końcu z Tobą jest bezpieczna i przygód nigdy więcej. Polecam szczerze!

Gość hektor litrow
Też mi sposób dla tych bez godności. To nie jemu powinno zależeć tylko jej. Ona powinna się starać bo ona zawiodła. Jeżeli facet z tych co wybaczą ma szczęście,jeżeli nie to pecha:-D Zdrady bezmyślne i bez przyczyn bo świerzbilło są najgorsze już później nie można zaufać

Gość hektor litrow
Z Tobą jest bezpieczna ?:O Naiwniaka to każdy potrzebuje:-D

jeszcze sie nie rozwiodłes?:O za chwile to bedzie jak "Moda na sukces" :classic_cool:

Gość ulegly_dojrzaly
zazdroszcze ci autorze topiku.jakby to byla moja zona postaralbym sie sprowadzic jej kochanka do polski. uslugiwalbym im i wylizywal cipke zony po seksie z arabem.

Gość 43latkamężatka1
Byłam w Egipcie juz 7 razy, zawsze w innym miejscu tzn.hotelu, pierwszego dnia wybieram najprzystojniejszego z obsługi araba, i ide z nim w tango do konca turnusu, nie iteresuje mnie jego wyksztalcenie, status itd, ucze ich technik seksualnych i niestety czystości ( wymagam) Jestem atrakcyjna, wysportowana, za sex nie płacę, i nie uprawiam z facetem powyżej 35 roku. Ale za ta daje im nadzieje na wizę do Polski czyli UE dla nich to raj. Mąż nic nie wie i nie dowie sie, bo jeżdżę sama, a udaje że z koleżankami - których oczywiscie nie zna, bo nie istnieja. Bardzo ważne - zawsze nalezy uzywać prezerwatyw najlepszego gatunku. Także Joe - twoja zona na 100% cie zdradzała - w przeciwieństwie do mnie dała sie ponieść emocjonalnie, a te arabusy nic nie sa warte, trzeba ich trzymac krotko i kontrolować, a ona pewnie mysli ze on ja kocha hahahahhaa. Na twoim miejscu bym przeczekała, za kilka miesiecy wszystko wroci do normy.

Gość gość
Smutna historia...

joe moster -- powiem Ci jak to powinieneś rozegrać, jestem powszechnie znanym i szanowanym użytkownikiem :P więc nie krępuj się jak zacznę się drapać pod pachami :D Robisz dobrze, sprzątaj majątek jak wozna w szkole, zafunduj Jej wyjazd do czarnego alfonsa, który modeluje Jej kakaowe oko ;) Dograj wszystko jak w kiblu strraj taśmą, zlokalizuj gdzie jedzie, namierz hotel, pokój, pojedz w tajemnicy, kiedy będzie wciągać z czarnego bata bitą śmietanę :P zrób wejście smoka na scenę, jak gwiazda :P z pozwem w ręku, przy Arabie, jak mustang na rykowisku :D Kiedy dasz Jej pozew, zaproś do pokoju dwie egipskie tancerki brzucha, każ im zaprezentować siad płaski do laski :P zrób zdjęcie swojej żonie, kadrowanie bezcenne ;)

Gość zdradzony też
Autora w hotelu w Egipcie moja w hotelu w Polsce. Na spotkaniu handlowym z żonami oficjalny bankiet za mocno dałem spotkałem kolegę ze studiów obudziłem się w pustym pokoju przyszła o 9 rano z szpilkami w rękach wyglądała jak by front przez nią przeszedł, wybudziłem się pierw udałem że śpię nawet stanika nie zapięła. Jesteśmy małżeństwem wybaczyłem w duchu też święty nie jestem tylko że Gośka wpadła poprosiłem za jakiś czas poprosiłem żeby opowiedziała i powiedziała że 2x w nocy 1x rano że pan był wybitnie obdarzony i rytmiczny. To tak jakby nam się trafił niezły lachon. Nie zmarnowaliśmy domu .

Gość gość
i jak sytuacja się rozwija?