Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka161616

Co moze mi być ? omdlenia,senność,

Polecane posty

Gość malutka161616

Od Dawna bardzo zle sie czuje jestem caly czas senna nawet jak śpię 10 godzin . Do tego jestem apatyczna , mam wzmożone pragnienie , bola mnie okolice brzucha i bardzo czest mdleje .. lekarze nie wiedza co mi jest a ja zaczynam sie coraz bardziej o siebie martwic mam 18 lat 170 wzrostu i waże 69 kg nie jestem otyła od razu mowie..średnio od 4 lat co roku jestem na to w szpitalu ale do tej pory tego nie wiedzą ..może macie jakiś pomysł ?

Gość malutka161616
wszystkie podstawowe krew , mocz prześwietlenie zatok , klatki piersiowej

Gość fajne prowo a jak nie prowo
moim zdaniem na tle nerwowym

Gość jdtptmtp
Nietolerancja laktozy,glutenu?Na 80%.

Gość cbadef
Gluten: To, czego nie wiesz, może cię zabić : http://pracownia4.wordpress.com/2010/01/22/gluten-to-czego-nie-wiesz-moze-cie-zabic/ Dlaczego pszenica nam szkodzi? - Od 30, 40 lat nie jemy pszenicy, tylko zboże sztucznie wyhodowane. Ono teraz zamiast 18 chromosomów ma 48. Jest to zupełnie inne zboże, niż było tysiące lat temu i, niestety, poprzez te sztuczne modyfikacje, stało się ono dla nas toksyczne - wyjaśnia rozmówczyni Grażyny Dobroń. Prezes zarządu Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej tłumaczy, że pszenica podnosi ciśnienie, wpływa nie tylko na układ trawienny, ale też powoduje procesy zapalne w układzie nerwowym. Dr William Davis przekonuje, by wyeliminować z diety nie tylko wyroby z mąki pszennej, ale także pełnoziarniste przetwory zbożowe. Dlaczego? - Chodzi o gluten zawarty w tych zbożach. On jest dla wielu osób toksyczny

Gość Cukierek1992
miałaś robione badanie poziomu cukru?

Gość mironjaht
Jeśli cały czas chce Ci się spać to może być tak jak piszą koledzy wyżej, zrób badania pod tym kątem. Sen jest kluczowym elementem naszego życia, ale zaburzenia snu mogą spowodować ogromne straty dla organizmu, dla nas samych przez to, że nie jesteśmy skupieni, albo podejmujemy złe decyzje. Zajrzyj tutaj, może znajdziesz coś dla siebie: http://www.zaburzeniasnu.info/ Jeśli nie, to sorry za spam :)

Gość jdtptmtp
Pco może?Masz zaburzenia miesiączkowania?

Gość MarioWawa
jesteś w ciąży

Gość jdtptmtp
MarioWawa,nie zgrywaj się z dziewczyny.Potrzebuje rad,jakiejś podpowiedzi,a nie bezsensownych komentarzy. :O Ciąża od 4 lat,gratuluję.

Gość Ulkaca
Toczeń?