Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meisje28

Co to jest za choroba???

Polecane posty

Gość meisje28

Witam! Mam problem z moim facetem, ma 30 lat, nie piję, nie pali. Nie wiem jak to nazwać. Ma jakąś chorobę nie wiem co mu dolega, on sam nie wie. Wczoraj miał dziwny atak, pierwszy raz coś takiego widziałam i nie wiedziałam co robić. Mieliśmy poważna rozmowę o nas i strasznie się tym przejął, nagle mu się zimno zrobiło, dreszcze i problemy z oddychaniem, tak jakby nie mógł złapać oddechu. Wystraszyłam się tego ale pierwsze, co pomyślałam to go przytuliłam i uspokajałam, po chwili wszystko przeszło. Po ataku porozmawiałam z nim o tym, on powiedział , że nie wie co to jest, że zdarzyło mu się to tylko 3 razy w Życiu, a ostatni raz miał 3 lata temu. Wiem, że powinien pójść do lekarza i się zapytać ale on nie pójdzie bo uważa, że to nic takiego. Bardzo się wystraszyłam tego. Może ktoś wie co to może być, albo miał coś podobnego. Proszę o pomoc i o rady.

Gość mikiliki
według mnie ma nerwice,która niekiedy ujawnia się takimi atakami, podczas duzego stresu

Gość może ma problemy z sercem
albo cukier mu spada, albo ciśnienie. A może ma nerwicę Tak czy inaczej warto sprawdzić u lekarza co jest nie tak

Gość mikiliki
bardzo wazny jest wywiad. W jakich okolicznosciach miał te ataki? czy ma jakies inne dolegliwosci w zyciu codziennym? jak reaguje na stres? czy na cos choruje? o czym np. wie itd...

Gość meisje28
on jest spokojnym człowiekiem wątpię , żeby miał nerwice, ma dużo cierpliwości to on mnie uspokaja jak ja jestem zdenerwowana. On nie krzyczy, Nic. On nie pije kawy bardzo żadko, za to dużo coca-coli pije, to nie wiem. Mówił, że jemu to się zdarzyło jak go była zostawiła. Można powiedzieć, że zdarza mu się w tedy, kiedy się czym bardzo ze stresuję no nie wiem.