Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siedzenia z dzieckiem

od kwietnia wracam do pracy, moje dziecko bedzie mialo wtedy 4 miesiace

Polecane posty

Gość moja córka
Nie maja pomocy bo mieszkaja daleko od rodziny . No własnie lekarze tez tak mówia ze dziecko w żlobku moze często chorować.

do hdhdjd powyzej co pisala chcislam dodac przyjaciolka byla w domu z synkeim do 3-ech lat bo nie mila pracy. dzis jest inaczej. Ale bylo to dla niej ciezki okres. rzozumiem tez kobiety ktore mja taka sytuacje.

Przepraszam za literówki. Dziewczyny nie obrzucajmy sie blotem. Mam klika znajomych kolezanek co byly z dzieckiem w domku. Uwazam ,ze zostanie z maluchem to tez praca. Koleznaka jest z dwojka dzieci na wychowawczym i tez ma przy nich sporo pracy.

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
..

Gość moja córka
Każdy ma inna sytuacje w zyciu i nie ma co oceniać.

moja corka zgodze sie z Tym. Dokladnie. A ze mam rozne koleznki to wiem jak jest.

Gość fwnrv l,cmfe,.fjml;3
Ja uwazam,że w zyciu nalezy godzic rozne role,bycie matka,zona ale takze i pracownikiem!!!nic dziwnego,ze jest problem z zatrudnieniem mlodych kobiet,zdecydowana wiekszośc od pierwszych tygodni siedzi juz na zwolnieniu bez przeciwskazan do pracy,pozniej wiadomo macierzynski i niekonczacy sie wychowawczy.mam sasiadke ktora przepracowala rok w firmie i juz od 5 lat siedzi na wychowawczym teraz znowu jest w ciazy z 3 dzieckiem wrocila do pracy na 1 tydzien aby miec swiadczenia,ja osobiscie na miejscu pracodwacy bym sie wystrzegala takich kobiet. wrocilam do pracy po urlopie macierzynskim,prace mam bardzo absorbujaca,ktora wysysa ze mnie wiele energii a do domu wracam i czeka na mnie maly czlowiek ktory takze tej energii potrzebuje,ale da sie to wszystko dobrze pogodzic,a wiekszosc moich znajomych narzeka na zmeczenie spowodowane sama opieka nad dzieckiem,co mnie smieszy!Zgadzam sie z tym ,ze kobiety zrobily sie bardzo wygodne,urodzilam dziecko i to mnie tlumaczy.Ponadto,a gdzie wlasny rozwoj???

Gość mam dosc siedzenia z dzieckiem
a ja wlasnie wrocilam ze spaceru z dzieckiem i jestem troche wypoczeta:) Tak sobie mysle, ze przeciez jesli naprawde bedzie mi jeszcze gorzej pracowac i zajmowac sie dzieckiem to moge isc znowu na ten urlop, ale cos czuje, ze tylko poczuje sie lepiej. Kazdy niech zyje i postepuje tak by byl szczesliwy.