Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płotka83

Haluksy

Polecane posty

Gość Płotka83

Witam serdecznie, od lat zmagam się z tym bolesnym problem :-( Zbliża się wiosna, a mnie na samą myśl o założeniu odkrytych butów robi się słabo :-( Ostatnio znalazłam w sieci coś takiego: http://www.memoinfo.pl/Inflex-Szyna-Thomsena-I101 Zanim znowu wydam pieniądze, chce poznać opinie, z góry dziękuję. Pozdrawiam :-)

Gość Frutessa
Hej, bardzo ważne jest to, że szynę zakłada się na noc. Miałam podobny problem :( Stwierdziłam, że co mi szkodzi, kupiłam szynę i jestem strasznie zadowolona :) Myślę, że warto wypróbować :)

Gość ewikkks
Hallufix jest lepszy (wygodniejszy bo się zgina, można w nim chodzić). Ale ani jedno ani drugie istniejącej deformacji nie usuwa, tylko zapobiega (i to nie zawsze) pogłębianiu się.

Gość ewikkks
Aha, jak ktoś woli tę "szynę", to niech wpisze w google "aparat marcin I), będzie taniej niż w linku wyżej (ok. 30 zł powinien kosztować).

Gość felicyty
Ta cała szyna to znany od dawna aparat marcin, ja ostatnio kupiłam w aptece za 31 zł :)

Gość felicyty
O, już wyżej ktoś o tym wspomniał :)

Gość Płotka83
Dzięki za odpowiedź :) Na stronie jest napisane, że również wspomaga leczenie. Widzę, że wszystkie rzeczy tego typu są na szczęście w podobnej cenie :) Chyba się zdecyduję i napiszę za jakiś czas o efektach :) Serdecznie pozdrawiam :)

Gość autorko kup sobie Marcina 2
to to samo, a tańsze pewnie, zakładasz na noc, ja go używam już jakiś czas i już po pierwszej nocy przestała mnie boleć ta starszna wystajaca kość;)