Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michal.drewno

Kocham enter

Polecane posty

2 godziny temu, neone napisał:

Ja lubię zapach drzewa piżmowego albo sandałowego (już nie pamiętam) i cytrusów : ) 

3 godziny temu, KochamBabkęBożä napisał:

Ja lubię pomarańczę, mięte, eukaliptus i lemongrass trawa cytrynowa.

3 godziny temu, starra mendah balkonova napisał:

Może sobie obczaj zestaw jakiś, moje ulubione zapachy to drzewo sandałowe i sosnowy 😌

Dziekuje wam bardzo kupie takie jak polecacie i wyrobie sobie opinie 

• Like 1

2 godziny temu, neone napisał:

Ale układ to jakaś umowa, a mimo to w pracy nieraz oczekujemy, żeby ktoś był dla nas ludzki, a często nie jest... Dla korzyści to zawsze jest ego. W pracy to tak jak z projektami. Czasem nie wiemy że pracodawca ma plan żebyś coś dla niego zrobił, a potem cię zwolni... Umowa jest na np. rok a on daje ogłoszenie gdy ktoś jeszcze pracuje żeby go wywalić i zastąpić innym... Więc to raczej nie jest układ, tylko czynności dla korzyści, zwykłe ego... Mnóstwo jest takich przykładów. 

w pracy niestety mozemy sie spodziewac nacisku wylacznie na te korzysci, moze sa jakies wyjatki, ale wiekszosc tak wlasnie ma

• Like 1

@yeya

1) z seriali ostatnio oglądam Biały Lotos o takim hotelu na Hawajach, do którego przyjeżdżają różni turyści, każdy odcinek podobno jest o czymś innym, widziałam na razie 1
2) fajna ta ziemia do sukulentów i kaktusów
3)fajna ta roślinka, przypomina mi sukulent o nazwie "kamienie" - jest w naszej książce 😉

• Like 1

Dzięki, jak skończę oglądać Problem trzech ciał to zobacze Białego lotosa: )
Kamienne róże... możesz sobie zobaczyć ten filmik trwa tylko 5 minut
https://youtu.be/16BO5RfsRSw?is=5o_4bk9PjqP-_PUy

• Like 1

Tak powinny się wybarwiać (na liście nie ma gratisa) pod takimi nazwami możesz spotkać te które zamówiłam.

Tak powinny się wybarwiać (na liście nie ma gratisa) pod takimi nazwami możesz spotkać te które zamówiłam.
https://zapodaj.net/plik-LEEYxPl2Fl

• Like 1

Może lepiej się przenieść przynajmniej tymczasowo bo to przeklikiwanie jest trochę uciążliwe... : ) jak naprawią to zawsze można wrócić.
Miłego wieczoru : )

• Like 1

Dnia 20.03.2026 o 10:42, yeya napisał:

Trolluje : ) to chyba superior z byłego forumka bo piszę podobnie...

Aha ok. Nic mi to nie mówi, ale fajnie wiedzieć : ) 

Napisano (edytowany)
Dnia 20.03.2026 o 10:50, yeya napisał:

Muszę to przemyśleć : ) chodzi Ci chyba o to by podchodzić do kogoś z czystymi intencjami? W sumie to napisałaś: )

Tak, o to chodzi - wtedy też traktuje się z szacunkiem siebie samego - podchodzenie do kogoś z nieczystymi intencjami to brak szacunku przede wszystkim do własnej osoby. 

Edytowano przez neone

Dnia 20.03.2026 o 10:53, yeya napisał:

Na klawiaturze ekranowej która wyskakuje podczas pisania na górnym pasku z prawej strony powinna być widoczna taka ikonka z mikrofonem. Sprawdzilam i mam ją w tym samym miejscu na 2 modelach... : ) 

A no faktycznie : ) 

Nawet z niego teraz skorzystałam ; ) 

• Like 1

Dnia 20.03.2026 o 17:39, Koralgor napisał:

Dziekuje wam bardzo kupie takie jak polecacie i wyrobie sobie opinie 

Jak kupisz to daj znać czy są fajne, od razu podziel się z nami informacją : ) 

Dnia 20.03.2026 o 15:09, parabataii napisał:

Kocimiętką w nadmiarze jest szkodliwa ale w spożyciu.  Czy sam zapach szkodzi? Nie słyszałam o tym.

Ja nawet nie kojarzę jak ona pachnie... : ( mylę ją chyba z jakimś ziołem działającym odstraszająco na komary. : (

Z jakieś 3 godziny pakowałam paczkę : ) duże pudło, wszystko na ścisk się zmieściło... oby dotarły w całości : )

• Like 1

3 godziny temu, yeya napisał:

Z jakieś 3 godziny pakowałam paczkę : ) duże pudło, wszystko na ścisk się zmieściło... oby dotarły w całości : )

Jesteś fajną duszyczką, do tego słowna, lojalna i odpowiedzialna ; ) ja swoje tytuły też już znalazłam, zostawiam te czynności do realizacji w tym tygodniu, będę nadawać coś pierwszy raz, więc... Mam nadzieję, że się uda : ) dobranoc 

• Like 1

52 minuty temu, neone napisał:

Jesteś fajną duszyczką, do tego słowna, lojalna i odpowiedzialna ; ) ja swoje tytuły też już znalazłam, zostawiam te czynności do realizacji w tym tygodniu, będę nadawać coś pierwszy raz, więc... Mam nadzieję, że się uda : ) dobranoc 

Ok... poradzisz sobie : ) wszystko przez aplikację, później dostaniesz kod QR do otwarcia skrytki, a na przesylke zamiast etykiety trzeba nakleić 9cyfrowy kod nadania... Dobranoc : ) 

Dnia 21.03.2026 o 19:56, yeya napisał:

Dzięki, jak skończę oglądać Problem trzech ciał to zobacze Białego lotosa: )
Kamienne róże... możesz sobie zobaczyć ten filmik trwa tylko 5 minut

Cudo. 

Dnia 20.03.2026 o 10:58, yeya napisał:

Tak wyglądają na żywo nr 2 to kaktus (na nim mi zależało i w ten sposób trafiłam na rojniki) a nr 6 dostałam w gratisie... 

Możliwe, że latem mocniej się wybarwiają bo teraz są podobne do siebie : )

Cudenieńka. 

• Like 1

Dnia 21.03.2026 o 20:01, yeya napisał:

Jak dobrze że cię mam. Jaka szkoda, że pewnie pogubię gdzieś te załączniki i screeny z nazwami od Ciebie... : ( ale może nie pogubię. Zescreenowałam sobie ich nazwy. Tyle tego że już nie wiem na czym się skupiać, kwiatach do domu czy kwiatach na zewnątrz : (

• Like 1

3 godziny temu, neone napisał:

Jak dobrze że cię mam. Jaka szkoda, że pewnie pogubię gdzieś te załączniki i screeny z nazwami od Ciebie... : ( ale może nie pogubię. Zescreenowałam sobie ich nazwy. Tyle tego że już nie wiem na czym się skupiać, kwiatach do domu czy kwiatach na zewnątrz : (

: ) te rojniki sadzi się od kwietnia... pewnie w kaktusiarkach też mogłyby być tak jak planowałaś w echeverią no i mogą zimować na zewnątrz to też plus... jeśli nie ma miejsca w domu. 

Trochę Ci zazdroszczę bo u mnie miejsca już nie ma na gromadzenie nowych okazów... a w sklepach już powoli zaczyna się zielenić. : ) 

Dnia 21.03.2026 o 16:21, neone napisał:

@yeya

1) z seriali ostatnio oglądam Biały Lotos o takim hotelu na Hawajach, do którego przyjeżdżają różni turyści, każdy odcinek podobno jest o czymś innym, widziałam na razie 1
2) fajna ta ziemia do sukulentów i kaktusów
3)fajna ta roślinka, przypomina mi sukulent o nazwie "kamienie" - jest w naszej książce 😉

Bialy lotos jest fajny. Wszystkie trzy sezony. Matka stiflera tam gra. Robia juz chyba 4 sezon

1 godzinę temu, yeya napisał:

: ) te rojniki sadzi się od kwietnia... pewnie w kaktusiarkach też mogłyby być tak jak planowałaś w echeverią no i mogą zimować na zewnątrz to też plus... jeśli nie ma miejsca w domu. 

Trochę Ci zazdroszczę bo u mnie miejsca już nie ma na gromadzenie nowych okazów... a w sklepach już powoli zaczyna się zielenić. : ) 

Duzo masz kwiatow?

57 minut temu, Koralgor napisał:

Bialy lotos jest fajny. Wszystkie trzy sezony. Matka stiflera tam gra. Robia juz chyba 4 sezon

A Problem trzech ciał taki sobie... może zmienię na ten. 

56 minut temu, Koralgor napisał:

Duzo masz kwiatow?

Dużo... dużo za dużo : ) a zaczęło się niewinnie w zeszłym roku od alokazji...

Jakbym tak miała oranżerie to klimatyczne miejsce mogłoby z czasem powstać jak wszystko podrośnie.

2 godziny temu, yeya napisał:

No u mnie taras będzie pełnił funkcję przechowywalni kwiatów latem. 

1 godzinę temu, Koralgor napisał:

Tak, wiedziałam, że skądś ją znam. Małe sprostowanie dla yeya, której napisałam, że każdy odcinek jest o czymś innym - to każdy sezon jest o innych bohaterach, natomiast odcinki w sezonie są ze sobą powiązane. Ale chyba w drugim sezonie na reklamie widziałam, że matka Stiflera też była

: ) 

18 minut temu, yeya napisał:

Jakbym tak miała oranżerie to klimatyczne miejsce mogłoby z czasem powstać jak wszystko podrośnie.

Też mi się marzy, ale może za kilka lat. Tymczasem na razie walczę z urządzeniem tego tarasu i pomysłem na niego. 

• Like 1

31 minut temu, neone napisał:

No u mnie taras będzie pełnił funkcję przechowywalni kwiatów latem. 

Jeśli tak to spoko, wszystkie rośliny które lubią więcej słońca mogą tam powędrować... 

Na YT można zobaczyć chińską wersję tego serialu (Problem trzech ciał), tak trochę przesunęłam akcje i wydaje się ciekawszy... ładniejsze ujęcia kamera. Ten na netflixie no sorki, ale przynudza : ) a ocena niby dobra i ktoś mi go polecił...

Uciekam, pa

Edytowano przez yeya

6 godzin temu, yeya napisał:

Jeśli tak to spoko, wszystkie rośliny które lubią więcej słońca mogą tam powędrować... 

Tak, a oprócz tego jest to świetne miejsce do przesadzania kwiatów doniczkowych (jakichkolwiek). Pa : ) 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować