Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michal.drewno

Kocham enter

Polecane posty

Gość michal.drewno

Lubicie ten serial- KOcham enter? Ten serial jest o miłości.

A tego serialu nie widziałam... poprzedni temat ktoś zablokował ten jest kontynuacją... tamten jak na standardy kafe i tak długo się uchował, ale do czasu : )

Póki tamten nie będzie odblokowany : ) Filip zablokował temat i przy okazji priv i link do odblokowania tym razem nie działa... może to problem strony (?)

Oglądałam ten 1 odcinek Czarnego lustra i faktycznie absurdalna sytuacja z tą świnią... 

Teraz oglądam ten serial... Niby tylko jeden odcinek, ale może będzie ok (?) 

https://www.filmweb.pl/serial/The+I+Land-2019-813238

Od środy robię sobie 10 dniowy odwyk od kafe... : ) 

• Like 1

2 godziny temu, yeya napisał:

Póki tamten nie będzie odblokowany : ) Filip zablokował temat i przy okazji priv i link do odblokowania tym razem nie działa... może to problem strony (?)

Oglądałam ten 1 odcinek Czarnego lustra i faktycznie absurdalna sytuacja z tą świnią... 

Teraz oglądam ten serial... Niby tylko jeden odcinek, ale może będzie ok (?) 

Od środy robię sobie 10 dniowy odwyk od kafe... : ) 

Hejka... : ) odpisałam Ci i mnie wywaliło... : ( odpiszę więc jutro ; ) dobrej nocki 

• Like 1

14 minut temu, neone napisał:

Hejka... : ) odpisałam Ci i mnie wywaliło... : ( odpiszę więc jutro ; ) dobrej nocki 

Oki do jutra : ) dobranoc 

• Like 1

Hej, chyba ślisko musialo być... U mnie są takie pagórkowate tereny i zjeżdżając dzisiaj z góry jeden samochód zatrzymał się na moim ogrodzeniu... później kolejny dziewczyna zawozila swoje siostry do szkoły, ale samochód nabrał prędkości i przywaliła autem w to pierwsze auto... nikomu nic złego się nie stało... a teraz się dowiedziałam, że inna osoba tak z km ode mnie dachowała... 

Edytowano przez yeya

Tamta to droga podporządkowana ze sporym wzniesieniem i chyba piaskarka nie jeździ...

Dobrego dnia : )

• Like 1

2 godziny temu, yeya napisał:

Hej, chyba ślisko musialo być... U mnie są takie pagórkowate tereny i zjeżdżając dzisiaj z góry jeden samochód zatrzymał się na moim ogrodzeniu... później kolejny dziewczyna zawozila swoje siostry do szkoły, ale samochód nabrał prędkości i przywaliła autem w to pierwsze auto... nikomu nic złego się nie stało... a teraz się dowiedziałam, że inna osoba tak z km ode mnie dachowała... 

Hejka, możliwe : ) u nas było sucho, ale za to w nocy padał niewielki deszcz. No to miałaś przeżycia, najgorzej że ogrodzenie do naprawy. 

• Like 1

12 godzin temu, yeya napisał:

Oki do jutra : ) dobranoc 

Chciałam napisać, że patrzę przeważnie na oceny seriali, ten ma jakieś 5,3 a jak są powyżej 6-stki na filmwebie to przeważnie są już spoko

: ) ale może ten też jest 

To z tą świnią było właśnie żenujące wręcz, aż niesmak był, krępacja żeby to dalej oglądać. 

Mnie też od środy dojdzie nowych obowiązków, ale będę zaglądać i na maila też jak coś, więc udanego "wolnego od kafe" jakbyśmy się nie spisały. I miłego dnia : ) 

• Like 1

22 minuty temu, neone napisał:

Hejka, możliwe : ) u nas było sucho, ale za to w nocy padał niewielki deszcz. No to miałaś przeżycia, najgorzej że ogrodzenie do naprawy. 

Na szczęście ten fragment ogrodzenia to sztachety poszło jedno przęsło... gorzej się mają auta .)

27 minut temu, neone napisał:

Chciałam napisać, że patrzę przeważnie na oceny seriali, ten ma jakieś 5,3 a jak są powyżej 6-stki na filmwebie to przeważnie są już spoko

: ) ale może ten też jest 

To z tą świnią było właśnie żenujące wręcz, aż niesmak był, krępacja żeby to dalej oglądać. 

Mnie też od środy dojdzie nowych obowiązków, ale będę zaglądać i na maila też jak coś, więc udanego "wolnego od kafe" jakbyśmy się nie spisały. I miłego dnia : ) 

Też patrzę, ale ostatnio nie chce mi się szukać a ten miał byc w stylu LOST : ) no nie do końca, ale patrząc na komentarze moim zdaniem przesadzone... może nie jest wybitny ale da się wysiedzieć i nie męczy.

Opowiada o więźniach na których przeprowadzony zostaje eksperyment... zostają wprowadzenie w jakiś trans, głęboki sen (?) Budzą się na bezludnej wyspie która jest tylko wytworem wyobraźni (?)... nie pamiętając o sobie nic, a cała reszta obserwuje sobie ich perypetie i trochę tez kontrolując sytuację... : )

Oki nie ma sprawy. Pa : )

Edytowano przez yeya
  • Like 1

7 minut temu, yeya napisał:

Też patrzę, ale ostatnio nie chce mi się szukać a ten miał byc w stylu LOST : ) no nie do końca, ale patrząc na komentarze moim zdaniem przesadzone... może nie jest wybitny ale da się wysiedzieć i nie męczy.

Opowiada o więźniach na których przeprowadzony zostaje eksperyment... zostają wprowadzenie w jakiś trans, głęboki sen (?) Budzą się na bezludnej wyspie która jest tylko wytworem wyobraźni (?)... nie pamiętając o sobie nic, a cała reszta obserwuje sobie ich perypetie i trochę tez kontrolując sytuację... : )

Oki nie ma sprawy. Pa : )

Dlatego właśnie komentarzy akurat nie czytam : ) plaster przeszkadza w pisaniu więc spadam : ) miłego dnia, pa : ) 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować