Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spracowana

Mój mąż to hipoktyta

Polecane posty

Gość szlag mnie trafia
ok, rozwód to ostateczność, masz do tego prawo, w takim razie nie rozumiem co robisz na tym forum, oprócz wygadania się, czy twoją "walką o małżeństwo" jak to nazywasz, będzie biadolenie na forum na męża hipokryta i "próby" rozmów z mężem od czasu do czasu?? 10 lat kopiesz się z koniem za przeproszeniem, przez 10 lat nic się nie zmieniło albo wręcz zmieniło się na gorsze, próbujesz utrzymać na siłę tę jednostkę społeczną jaką jest twoja rodzina (małżeństwo), bo tak zostałaś wychowana, tylko popatrz jak ta jednostka wygląda, czy chciałabyś aby twoja ewentualna córka (której nie masz to wiem)miała kogoś takiego za męża, czy wolałabyś aby miała męża jako podporę i przyjaciela?? dlaczego nie chcesz dla siebie tego samego?? nie szanujesz siebie samej to i inni nie będą cię szanować. Nie mówię że masz od razu składać pozew, ale jak widzisz twoje dotychczasowe metody na nic się zdały, może trzeba podjąć bardziej radykalne kroki i powiedzieć mężowi wprost że jeśli nie zmieni swego zachowania i nie zaprzestanie ubliżania ci, weźmie wreszcie część obowiązków na siebie to nie pozostanie ci nic innego jak tylko złożyć ten pozew. Twój mąż żyje w przeświadczeniu że nic nie musi bowiem nic mu z twojej strony nie grozi - co najwyżej strzelisz focha na parę dni, walniesz jakiś tekst pod jego adresem okraszony kilkoma przekleństwami, przez co będziecie mieli parę cichych dni, ewentualnie zrobisz mu celibat (o ile jeszcze sypiacie ze sobą) - walnie sobie konia, rozładuje się, pójdzie do agencji - on już będzie miał swoje sposoby na twoje celibaty. Takimi zachowaniami nie doprowadzisz do poprawy. A twój syn - patrzy na to wszystko i o ile jeszcze jest mały i dla niego jesteś całym światem i stoi w takich sytuacjach po twojej stronie (ktoś krzywdzi jego kochaną mamusię) to za parę lat jak będzie nastolatkiem przekonasz się ile w niego z tego wszystkiego wsiąkło, przestanie ciebie szanować podobnie jak tatuś, on rośnie w poczuciu (na razie nieświadomym) że mężczyzna może pomiatać kobietą. Robisz mu wielkie kuku. Ja nie wiem co zrobisz, ale na twoim miejscu już dawno zabrałabym się za GENERALNE PORZĄDKI W DOMU. Ps. mam mamie za złe że trwała przy moim ojcu i naraziła nas na wiele przykrości - dziś nie mam żalu do ojca że nas gnębił, odciełam się od niego, uażam że jest chory psychicznie, mam żal do mamy że nas przed tym nie uchroniła, przez co moje dorosłe życie to krótkie nietrwałe związki podszyte moim permanentnym brakiem zaufania do mężczyzn. Mój brat też na stałe nikgo na dłużej nie miał.

Gość prrowokatorr
No i proszę jaka "enteligentna osoba" wrzuciła jeszcze jeden kamień. Tłumoku poczytaj. Kobieta nie chce współczucia. Szuka pomysłu myśląc głośno (czytaj pisząc). Dla niemyślących bezmózgów podpowiem. To jest topik inteligentnej osoby która na skutek zmęczenia materiału przeżywa amnezję twórczą. Zabrakło jej pomysłu. Ale po tylu kopach od forumowiczów opadają "rence":P A co mówić o pomysłach.

Gość szlag mnie trafia
prrowokatorrze, tłumoku, wesprzyj autorkę dobrym słowem, tylko ubliżać potrafisz?? a może to ty jesteś jej mężem chojraku internetowy ??

Gość szlag mnie trafia
idźcie może na swój topik, sama co najmniej 5 tematów założyłam jako prowo pod innymi nickami i żecie się tam udzielali aż miło moje piękne pelikany:)

Gość prrowokatorr
szlag ale ci na monogram.

Gość wódko, wódeczko, spirytusie
szag masz czystą ? To daj dwa razy szybko na stojaka.

Gość spracowana
szlag mnie trafia dziękuję Ci za Twoją opinię, współczuję takich przeżyć Tobie i bratu, ale każda sytuacja jest inna. Mój mąż nie jest bezwzględnym tyranem, jest człowiekiem który gdzieś w tym wszystkim się pogubił, zżerają go jego słabości i kompleksy. Ja szukam sposobu jak do niego dotrzeć, gdybym wiedziała że nic nie da się już zrobić to pewnie bym od niego odeszła, czego zresztą nie uważam za akt odwagi a raczej ucieczkę od problemów, ucieczkę za którą największą cenę zapłaci dziecko.

Gość pelikany i dzięcioły
O curwa ale kyrk

Gość szlag mnie trafia
brudną mam, mimo tego chcesz nadal na stojaka marna pluskwo??

"Mój mąż nie jest bezwzględnym tyranem, jest człowiekiem który gdzieś w tym wszystkim się pogubił, zżerają go jego słabości i kompleksy." 8 a nie mówiłam? misio jest cacy i bardzo się lofciają, tylko bidulek się pogubił :) 8 nie pitol tylko ssij autorko :)

Gość prrowokatorr
spracowana Nie przejmuj się pustakami. One tak mają. Dla nich wszystko jest takie samo. Dlatego czasem mylą im się faceci i lądują z nimi w łóżku. A potem wina męża że spotkała podobnego więc to męża wina. Podobny = Ma 2 nogi, 2 ręce, przecinek między nogami, głowa na korpusie, czasem bywa ubrany, ma zarost itd No podobny, rozumiesz ? Wiec ona ma tak samo i ona proszę pani to kopnęła w dupsko i teraz jest szczęśliwa, bo od tego kopania to się powstrzymać nie może i kopie wszystkich, a teraz kopie już dołki pod wszystkimi. Zaraz w te doły wpadnie. :P

Gość szlag mnie trafia
oj czizas rzniesz mądralę, aż wynajdę te topiki żeby ci udowdnić, tam byłeś największym pelikanem naszej cudnej kafe, polewka była przednia:)

Uważam, że cytaty z kafe powinny trafić do Wiki. ----wikidiocy.com :)

Gość wódko, wódeczko, spirytusie
Szlag Ja o wódeczce, bo że ty śmierdzisz to widać i słychać i czuć. Poza tym padliną się brzydzę. Pozostawiam to hienom.

Gość szlag mnie trafia
prrowokatorr gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał że ja nie o swoim mężu pisałam z którym to niby w łóżku przez głupotę wylądowałam i teraz narzekam i podrzegam autorkę do rozejścia, tylko o swoim ojcu który zgotował nam piekło idź się lecz albo może najpierw na kurs czytania się wybierz idioto jeden

Gość prrowokatorr
szlag, plączesz się w zeznaniach. Poza tym brak ci szczepienia przeciw wściekliźnie. Zresztą porozmawiaj z dzielnicowym jak to robisz regularnie. Zdziwko skąd to wiem ?

Gość szlag mnie trafia
hehe ja też o wódeczce, stoi otwarta już 6 miesiąc to i brudu do niej nawpadało i śmierdzieć zaczęła. I pisząc tak byłam świadoma że pomyslisz że ja o tym innym pomyślałam, nie ma to jak dobrze wkręcić, oj błyskotliwy jesteś z tymi swoimi żarcikami, jedź do sanatroium, tam takich wodzirejów i dusz towarzystwa potrzeba najbardziej, przy okazji wódeczki się napijesz, nie na stojaka a na leżaku nawet i nie dwa razy a ze trzydzieści

Gość szlag mnie trafia
pokaż mi choć jeden moment w którym się zaplątałam, w którymkolwiek moim poście piszę o swoim mężu którego notabene nie mam chyba pomyliłeś nicki drogi panie

Gość prrowokatorr
Dzielnicowy ma wszystko spisane w swoim kapowniku. :P To nie mój rewir

Gość szlag mnie trafia
nie siej zamętu prrowokatorr

Gość Same doprowadziłyście do
takiej sytuacji a teraz płaczecie jak opętane. Jakoś inne kobiety mają partnerski związek i mężowie również zajmują się domem i dzieckiem.