Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara28

By przestać widzieć w lustrze potwora!!!

Polecane posty

Gość za 7 górami.....
basiabarbara cudnie:) prosze tylko nie mow ze to wynik glodzenia!!!!

Gość za 7 górami.....
a do do diety to jem wszystko w granicach normy.:) jesli macie na cos ochote to jedzcie skuscie sie bo zwariujecie:p i mozna sie zalamac....ja odstawiam slodycze za ktore dalabym sie pokroic:o ale dam rade, wkurza mnie to jak sie poddaje wtedy jestem tak cholernie na siebie zla ze mam podwojna sile:) a jak zachcemi sie slodkie to upieke jakis placek z owocami na malej blaszce, wazne aby chemii nie pochlaniac:) kolacja przewaznie o 19 zwiekszona ilosc bialka, sery jogury miecho, warzywka:) pyry tez bede jadla bo ja uwielbiam, wole ziemniaka niz miecho:p ogolnie wszysto tylko z glowa:)

Gość za 7 górami.....
a jak czujecie glod to moze bierzcie blonnik????

Gość za 7 górami.....
a ja dzisiaj 2 kanapki z wedlina w pracy i jak wroce do domku to jajecznice z cebulka i szyneczka do tego chlebek chrupki:D

Otoz na podwyzszony testosteron najlepsze sa tabletki antykoncepcyjne, wszystko wrocilo do normy,spadl brzuszek i wasik przestal rosnac, ale okazalo sie ze hormony nie dla mnie i wszystko wrocilo:(

Za 7 gorami dziekuje za slowa otuchy, ja tez uwielbiam pyry! A Ty dzisiaj malutko zjadlas, ja bez przekaski W poludnie nie dalabym rady...

Gość za 7 górami.....
pyzanna szalu nie ma dlatego nadrobie wyjatkowo kolacja:p nie mialam dzisiaj czasu aby kupic jakis owoc czy jogurt chleba to mam po dziurki....:/ tylko co jesc w tej pracy jak siedze prawie 11h:( a sniadania dzisiaj nie jadlam bo mialam mila wizyte z leczeniem kanalowym:p wiec juz nie jadlam, a po tych tabletkach czuje sie syta:) ale wiem ze za malo tez zle bo wtedy organizm sie broni, wiec basiabarbara prosze wiecej jesc:) ehhh z tymi tabletkami to ja wolalabym anty bo chcialibysmy miec dziecko tylko ze to troszke skomplikowane bo m ma problemy i nie wiadomo co z tego bedzie a ja wolalabym w razie czego nie brac anty bo chcialabym liczyc na cud:(

Gość za 7 górami.....
* napisalam ze wolalbym anty a mialo byc ze wolalabym aby to nie byly anty. czasem tel mi sie zawiesi a ja pisze a tu nic i mi jakies slowko urwie

za 7 górami..... masz racje, glodzenie sie to najglupsze co moze byc, ale tak sie martwie ze moge byc w ciazy i zeladek jakistaki mam scisniety, ze normalnie zmuszam sie do jedzenia. Moze ty dzieciaczka przygarniesz wrazie czego:) pyzana dieta kapusciana u mnie odpada za duzo cudowania, moze poczekam z nia do lata jak wazywa beda tansze i mniej przepelnione chemia, teraz myslam zeby na oczyszczenie zrobic sobie pare dni na kefirach i kaszach bo mam straszne problemy z wyproznianiem i brzuch wzdedy niemilosierni...........

Gość jtkatm
Wiecie co dziewczyny czemu zwalacie swoja wage na siedzenie z dziecmi????ja tez siedzialam prawie rok w domu ale wykorzystalam go na maxsa juz nie mialam wymowek ze brak mi czasu na cwiczenia

Bo moze jak ktos energiczny zostaje zamkniety W domu z dziecmi to mu sie zyc odechciewa, bo moze czyjes dziecko chorowalo i nie bylo czasu dla siebie, a moze ktos po prostu zajada swoje problemy, zawsze cos sie gdzies po drodze wydarzylo i jest tak nie inaczej, szanujmy swoja odmiennosc bo to ze komus cos sie udalo W rok nie znaczy ze kazdy tak bedzie mial.

Ja po porodzie W trzy miesiace wrocilam do swojej wagi 60 - 62 kg, a po 3 latach zaczelam tyc, i doszlam do obecnego stanu .....i sama nie wiem jak.

Basiabarbara, nie martw sie co ma byc to bedzie ....i dasz rade, jestes silna dziewczynka, a co do oczyszczania to mozna by poprobowac cos na poczate, uszy do gory;)

Za 7 gorami, moze zabierac do pracy salatki lub kasze , ryz z czyms tam przygotowany wczesniej

Gość za 7 górami.....
my wszystkie bedziemy piekne i szczuple:D takie ciacha hihihi najwazniejsze zaczac Basiabarbara a moze zrob sobie buraczki zjedz troszke jablek i jogurty kefiry polecam otreby rowniez:) tylko blagam nie same kefiry:( a jak nie kapusniak to moze surowke z kapusty kiszonej????:) a powiedz ile Ci sie spoznia okres????a nie zabezpieczacie sie????jesli nie chcesz nie mow:) moze kup test???

Gość za 7 górami.....
Pyzanna hmm otoz m mial tylko 4 plemniki:( takze....nic z tego ale czytalam gdzie dziewczyna pisala ze nie mieli szans a po witaminach po roku udalo sie naturalnie poprostu cud... I ja na taki cud chcialabym liczyc:( chcialabym miec ta swiadomosc ze w razie czego ja bede gotowa...nie ludze sie bo to naprawde bylby CUD ale tak lepiej by mi bylo przerabialismy in vitro ale chyba to zostawimy

Gość za 7 górami.....
co do salatek z domu to bralam ale jakies takie zwiedłe byly:p ogorek powyginany hihhi i przestalam:p ale musze w necie cos poszperac:) kiedys robilam ryz z warzywami jałowy bo nie chcialam solic hihi i doszlo do tego ze jak mialam wybrac pomiedzy ryzem a glodowka to zdecydowanie to 2:p ale cos musze wykombinowac:)

okres spoznia mi sie ponad tydzien, to ni duzo moze za bardzo histeryzuje, a zawsze przed@ mam strasznie nabrzmiale i bolace piersi, napady wilczego glodu a teraz nic.Poczekam jeszcze do poniedzialku i lece po test bo ta niepewnosc jest chyba najgorsza:(

Basiu nie martw sie, wiem ze latwo mowic bo nie idzie sie nie denerwowac, ale narazie nic nie wiadomo moze to ze stresu albo ze nie jesz jak ja bylam na diecie to miesiac nawet sie spoznial ale ja wogole mam dziwny ten okres:p niekiedy tez mnie cyce bola nawet 2 tyg wczesniej niekiedy 3 dni a teraz ostatnio zero objawow!!! 15 min przed ostry bol brzucha i niespodzianke mi skubany zrobil, moze martwisz sie na zapas, ale nawet gdyby wszystko ma swoje przeznaczenie teraz jest taka sytuacja a pozniej moze byc lepiej:)

dziewuszki ja uciekam koncze prace teraz spacerkiem do domq i zakupy:) jutro jakos wlece buziaki papapa i badzcie twarde:)

dziewczynki, nie wiem czy jutro bede mogla wpasc, bo mam duzo roboty zaplanowane, a wieczorem gosci, ale wy piszcie bedzie co poczytac:) i nie dajcie sie jedzeniu zwariowac:)

Gość gruba dziewczyna 29
Witam wieczorową porą :) ja zjadłam jeszcze tak jak powiedziałam obiad o 17 (ale na szczescie mniejsza porcja niz zwykle i bez mięsa) ale niestety po 19 jeszcze miseczkę tego rosołku co został. Potem nic, aktualnie znowu jestem głodna :O mój żołądek to chyba wielki balon :O studnia bez dna :( no nic, pije wode, facet chrupie chipsy, a ja staram sie udawac ze mnie to nie rusza choc chętnie bym mu ta paczke wyrwala :( :O żalosne, ale dobrze ze wy się trzymacie :) trudno, trzeba przecierpiec, ja sie boje kazdego dnia, bo tak jak kiedys mialam silną wolę, tak teraz nie mam jej wcale, po prostu nie potrafie sie powstrzymac, przyjemnosc wazniejsza :O ide na film i spac, bo rano do pracy. Pozdrawiam was i zapewne odezwe sie jutro :)

Gość gruba dziewczyna 29
Witam, ja juz wstałam, bo do roboty niestety albo i stety (jak mniemam po niektórych wypowiedziach) Zjadłam sniadanie, o dziwo! wcale nie tak dużo i nawet az tak nie ssalo, najgorszy byl wieczór :( ja mam podobnie jak wy, atak najwiekszego, wilczego glodu wlasnie wieczorem :( Pozdrawiam:) i mam nadzieję do pozniej

Gość GrubaBuba
dobry dobry spiochy :) ja już od 6.00 na nogach sniadanie było pół bułeczki z wędliną i mała miseczka sałatki greckiej od wczoraj:0 no i kawa z mlekiem i cukrem która mnie gubi...czym zastąpić to cholerstwo?? wiecie co dostałam karnet do fitness klubu na zajęcia 3 razy w tyg od 16 kwietnia boże ja nie wiem czy się przełamie... musicie mnie kopać po dupsku zebym tam poszła. dziewuchy damy radE! Ps : dostałam okres:) bede zaglądać chociaż dzisiaj mam męża w domu i dzieciaki więc pewnie nie za często:)

Dzień Dobry Kochane:) gruba dziewczyna oj wiem co to znaczy jak jeden je a Ty na diecie:0 KOSZMAR!!!! wczoraj prosiłam mojego mezczyzne aby wywalal mnie do cwiczen i bron boze zadnych słodyczy i wiecie co??wieczorem przyszłam zjedliśmy ta jajecznice do tego pyszna herbatka po jedzonku mój luby oczywiście je cukierki i cos tam jeszcze...i pytanie do mnie CHCESZ??? furii dostałam:P opierdziel dostałm dzisiaj to samo przy kawie rano i znow opierdziel:P najgorsze jest to ze on kocha jesc cały czas je i przy nim ciężko schudnąć, tylko ze jestem na tym etapie ze mam kupe motywacji:) cały czas w głowie mam moje piękne ciałko:) i chyba się do tego przyzwyczaiłam i nie popuszczę;) życze Wam z całego serca takiej motywacji jak mojej:) poswięce się i dzisiaj zrobie zdjecie swojej figury i za miesiąc wam wysle abyście porownaly może to będzie taki kopniak dla Was:) gruba dziewczyna jeśli chodzisz pozno spac a planujesz jesc o 17 ostatni posiłek:( to niest dobre, ja bym kolacje zjadla o 19 ewentualnie 18.30:) i gdy jesteś glodna zjedz ale najlepiej jakies warzywko albo napij się mleka albo jakiś jogurt:) może pomyślcie o błonniku??ale musicie pic te 2 litry bo inaczej ciężko z wypróżnieniem:P

grubabuba REWELACJA!!!!!!!!! sałatka grecka super:) jeśli słodzisz kawe to lebiej zastąp to słodzikiem:) karnet na fitness!!!nie moglas trafic lepiej:) ojjj gdybym była w twoim miescie pewnie bym Cie za reke wyciagnela spróbuj Kochana choć ten jeden raz:) miłego weekendu bawcie się dobrze ja uciekam raczej pojawie się w poniedziałek a teraz lece na miasto po zakupy wlasnie powinnam wyjść a jeszcze musze chatke ogarnąć na szybkiego no i siebie:P papapa\;)

Gość gruba dziewczyna 29
heja:) wow, zazdroszczę motywacji, mi najgorzej zmusić się do ćwiczeń, ale dziś jak wróce do domu, zmontuję może swoje zakurzone hula hop :) oby, juz po prostu nie mogę zniesc tej wagi :( pozdrawiam za 7 górami, z jakiej wagi schodzisz? przepraszam niedoczytałam :)

Gość gruba dziewczyna 29
nie doczytałam miało być