Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość Cycus lizus
Cukierek- obierek... Po co ci ten papierek;)

Gość Zuzanna ulegla bdsm
Cukierek, ty mialbys byc tym Panem:d Haslo bezpieczenstwa? No, tak..zapomnailam ze prostytucja tu rules... Niestety-stety, ja nie korzystam z czegos takiego..bo z mezem sie nie stosuje..po co? On zna moje mozliwosci..;) Ide stad, bo juz nie moge ze smiechu.... Ta desperacja cukierkow..i samotnych.. Udanych łowow zycze...

zuzanna ja twoim Panem afu -nigdy ;) no nareszcie baba z wozu koniom lżej ;) zuzanna nie odchodz nie rób nam tego prosimy jak my bez ciebie bedziemy żyć ???:) och ależ sympatyczna pani domu .

zuzanna przepraszam starałem się być równie złośliwym jak ty !!!;),czyżbym cię urazil ;)jeśli tak to super ;)

Gość Niepokorna suka
Będzie tu już spokój :P Zuzanna wybacz...do uległej Ci jak stąd do tamtąd :) A już na pewno nie siedzą tu samo desperacji w moim odczuciu :)

Gość Niepokorna suka
Cukierek i to rozumiem :) Wiesz że trolli się nie karmi?

Gość badaaamy
co tu badać ?

Gość Niepokorna suka
Patrzenie w oczy. Bardzo fajna sprawa :) Z oczu można bardzo wiele rzeczy wyczytać :)

Zuzanno muszę Cie po raz kolejny rozczarować - nie puszczam sie na prawo i lewo i nie mam pojęcia na podstawie czego doszłaś do takich właśnie wniosków. Osoba, która jest szczęśliwa w życiu nie obrzuca wszystkich błotem, tak jak Ty to robisz. Piszesz, że dzieciaki, desperaci i kolejno starsz się wszystkim tu ubliżać... Po co? Aż tak bardzo musisz się dowartościować? Poza tym jeśli nawet to Ty zostawiałaś, to jednak też Ci w życiu nie wszystko wychodziło, a jedynie może wychodziłaś z założenia, że lepiej jak Ty to zrobisz, niż dasz się komuś zostawić, bo to by zachwiało Twoim poczuciem pewności siebie. Tak naprawdę jednak osoba pewna siebie nie ma potrzeby windowania swojej osoby, kosztem pomniejszania wartości innych, jak Ty to na każdym kroku robisz. Zna swoją wartość i sznuje innych. W każym bądź razie dziękuję Ci za dostarczenie rozrywki. Ubawiłam się bardzo :) Su, tak chcę wierzyć, że mimo wszystko są dobrzy ludzie na tym świecie, ale jednocześnie biorę poprawkę na to, że nie wszystko jest czarno- białe i są też odcienie szarości. Wiem, że taki idealizm, czasami może wydawać się naiwny, ale mimo niegom wiem, że życie potrafi dokopać, ludzie mają swoje wady, a niektórzy poprostu są skończonymi egoistami i będą szli po trupach do celu, chociaż to jest straszne. Podobno kto ma miękie serce, to musi mieć twardą dupę i cos w tym jest. Myślę jednak, że lepiej patrzyć na ludzi w pozytywny sposób, a w miarę poznawania odsiewać "śmieci". Niepokorna masz rację, że nie ma co karmić troli ;), a Cukierek już zaczął robić porządki i pozbywać się balastu z wozu. ;)

Gość stara samotna su ;)
Badajaca, nie chcialam Cie urazic. W (probie) dyskusji z Zuzanna zaznaczylam, ze jedyne co Ci mozna zarzucic, to...idealizm. O ile to moze byc zarzut :)

Su nie czuję się urażona, nie atakowałaś mnie. Lubię z Tobą rozmawiać, a co do idealizmu, to już pewnie mam taki charakter i taka będę, chociaż życie nauczyło mnie brania poprawki na wszystko ;)

cukierek to ma kurde w koncu na plaze z flaszka trafic :) przypominam sie !!!! nie daruje co jak juz obiecales :D a w ogole to milego

Gość stara samotna su ;)
Badajaca, ja chyba wciaz mam takie samo podejscie, mimo kopow w d..., ktore zaliczylam ;)

Gość Zuzanna mocherowa
Oczywiscie nie karmimy trolli..czyli dwoch zdesperowanych klakierek, co sobie PIĘKNIE słodzą..i do tego maja cukierka do polizania..Biedactwa. Wzruszyc sie mozna, naprawdę.

Gość Zuzanna mocherowa
Oczywiscie, zeby cukierek sie nie czepial..mocherowa, jak bul komorowski;)

Panu Misiu, jest Pan? Mam romansa do Pana Misia :P Więc proszę mi tu się natychmiast wstawić! Czekam! :D ;)

odczuwam pewien wewnetrzny niepokoj gdy slysze slowo "romans" :P:P a w ogole to nie wiem, nie znam sie, nie umiem, zarobiony jestem prosze napisac podanie, w odpowiednim terminie organ rozpatrzy je odmownie :D

dobry wszystkim happy people and lady grumpy as well ;) x ow(ow) the time is coming !,plaża w Ostend jeszcze nie przeżyła takiego trzesienia ziemi ,może powstać tsunami ;)

Owow, a teraz jesteś? Bo coś Ci nie wierzę w ten loch, krew, dziewice i ich jęki etc. Hm... to w takim razie będę składać podanie do skutku aż zostanie pozytywnie rozpatrzona moja prośba :P :P :P a tak całkiem serio to mam zapytanie czystohipotetyczne.

ale, ze co? przciez nie bede reklamowal swojej piwnicy, poza tym teraz zamkniete bo jeszcze mamci kompoty i ogorki stoja :D ee chyba nie wiem, dawno piwnicy nie widzialem

ale ty sie nie pchaj lubie do piwnicy, bo przestawie klatke i wtedy sloneczka juz nie zobaczysz?? i wtedy beda uzasadnione pretesje, a nie tylko wymyslanie :D:D

Oj na wycieczkę mnie tylko tam zabierz, na chwilkę :) Mogę nawet być na smyczy, niech stracę :P Tylko wiesz... Obroża ma być ładna, diamentowa

no wscieklizny idzie dostac a smyczka moze rubinami wysadzana??? i zlota miska??? a no i zapewne w perlach ci do twarzy???

ee zaraz chwila piwnica jest dla dziewic i ich jekow (no dobra z tymi dziewicami to lekka dezinformacja, ale kazdy sie moze pomylic, prawda?) poza tym lubie miala pyskowac i wymyslac, a nie od razu sie zlamac no wiesz??? odebralas mi polowe radosci, teraz bede smutny i ponury o!