Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość Badająca Świat BDSM...
Cukierku miło mi to słyszeć. Ciebie również pozdrawiam! :) Mam nadzieję, że jeszcze będziesz tu zaglądać. :) Suniu22 pragnę zauważyć,że pisząc, iż "to forum to jest dla dzieciarni Nikt mądry ,inteligentny tu nie pisze", to chyba zapomniałaś, że sama tu się wypowiadasz. Hehehe, masz rację, w tym kontekście to istotnie inteligencją nie zgrzeszyłaś... Wybacz, nie mogłam się powstrzymać, bo mnie strsznie rozbawiłaś ;p

Gość własność Pana
BDSM - to cudowny świat, pełen emocji, pragnień...bez emocji jest bez sensu. Relacje Pan - suka - piękne. Nieporównywalne z niczym innym, nasycone..nie ma nic piękniejszego, jak kleczeć przed Panem. Pozdrawiam

Gość własność Pana
Gdzieś znikeli miłośnicy BDSM

Gość tez gosc
zostawili reklamy mizernej stronki i poszli ... ...a raczej jedna osoba zostawila, bo ow dialog uleglej z Panem prowadzila jedna osoba...wciaz ta sama :P

Gość własność Pana
Szkoda...

Dzień dobry :) Cukierek chyba wywołałeś mnie telepatycznie :D Nie mam na nic ostatnio czasu...za to moja sfera bdsm kwitnie :) Badająca wybacz że nie wysłałam maila, na nic ostatnio nie mam czasu ! Muszę się troszkę cofnąć i poszukać Twojego maila :) Co do Gor. Mojego Pana kręci ten temat. Ja mam mieszane uczucia. Ja osobiście nie oddałabym swojego życia i zdrowia w ręce Dominującego. Chociaż bezgranicznie ufam swojemu :) Miłego weekendu życzę wszystkim :)

Pozdrawiam Cukierka i Anastlle oraz wiatm własność Pana. :) Miło Cie widzieć - nikt nie zniknął, tylko poza kafe jeszcze realne życie jest i różne obowiązki i ... przyjemnośći. ;) Dziękuję Anastlle za maila :)

Gość patron
Witam wszystkie uległe i dominujące osoby.W końcu forum na poziomie.Ja właśnie jestem na etapie szukania nowej uległej.trzeba pomóc szczęściu,może przez to forum :) Miłego dnia dla wszystkich

Gość jejkuu...
Witam :) Patron a skąd jesteś? Może odezwij się na mojego maila...ja również szukam :) Miłej niedzieli...pozdrawiam

Gość gość
Widzę, że za dużo Greya Panie się naczytały...

Gość gość
Kobieta to Pani mego świata, a Suką to ja pomiatam.

Dzień dobry :) Co u Was słychać?? Jak poszukiwania? Ja niestety muszę od nowa szukać. A nie mam do tego totalnie głowy. Ściskam Was :) Badająca nie mam dostępu do maila - jak tylko go odzyskam to odpiszę :)

Gość patron
Witaj Anastello :) Gdzieś Ty się podziewała? Powiedzcie mi czy ta strona bdsm.pl jest dobrą stroną na poszukiwanie uległej,czy raczej logują sie tam same małolaty szukające rozrywki? Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia.

No i kto jak nie cukierek! na moje nieszczescie jestem diabetykiem! hehe;) cukier Ty już nawet na mleku niedlugo bedziesz! A poważnie to pozdrawiam wszystkich

Witam Wszystkich :) Ostatnio mocno zabiegana jestem, ale jak znajdę chwilę to wrócę do dyskusji z Wami na kafe, jak i na maile poodpisuję. Pozdrawiam! :)

Świat BDSM zdaje się być światem stworzonym przez mężczyzn i dla mężczyzn. Pełen stereotypów i zasad kojarzących się w moim postrzeganiu z typowymi męskimi fantazjami. W rzeczywistości w większości związków jedna ze stron ma skłonność do dominacji, a druga do ulegania i niekoniecznie kobieta jest stroną uległą. Świat seksu został w Polsce zdominowany przez samców. Bardzo bezpiecznie jest być miłą i uległą, jeśli się nią nie jest, od razu kobieta naraża się na epitety. W rzeczywistości dominacja, jak też uległość może być formą okazywania miłości i namiętności. Z jednej strony poprzez totalne zagarnięcie, pochłonięcie, z drugiej strony poprzez oddanie się stronie dominującej. W jakich konkretnie formach się to realizuje w realnych związkach? W bardzo różnych. daleko odbiegających od stereotypów tak zwanego BDSM. Ponieważ w zasadzie wszystkie wypowiedzi dotyczyły męskiej dominacji, ja zrobię odwrotnie i zachęcam także Kobiety do ujawnienia swoich dominacyjnych skłonności. Jedyne miejsce dla kobiet dominujących szukających związków, bliskości z uległym facetem lub uległą kobietą znajduje się tutaj: http://femdom24.pl/ Zachęcam do odwiedzenia tego miejsca i spojrzenia na zagadnienie dominacji-uległości w związku od zupełnie innej strony, od strony ludzi, dla których nie jest to jedynie przygoda, a wręcz LIFESTYLE. Pozdrawiam wszystkich z szacunkiem.

Gość your favourite slave
witam, ja mam pytanie do Pań, które pisały że mają realne doświadczenie w relacji Pan-Uległa. Ktoś pisał, że najłatwiej szukać w sieci. W sumie to prawda, ale na czatach i stronach z anonsami jest pełno ofert - nie jest do końca pewne kto je zamieszcza. Jak rozpoznać Mastera z prawdziwego zdarzenia? Takiego, który wie że bdsm to nie tylko ostry seks, ale i psychiczne oddziaływanie na siebie nawzajem? Poznanie kogoś przypadkowego może być raczej krzywdzące...pisze to, bo sama szukam Pana i nie mam ochoty na metodę prób i błedów.

Witam Cię your favourite slave i nne uległe. Ja również jak Ty jestem teraz na etapie poszukiwań.W moim przypadku poszukuję nowej uległej,moja poprzednia musiała wyjechać.Jeśli Ty lub jakaś inna poszukująca chciałaby, porozmawiać prywatnie,zapraszam na gg 46068611 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Gość PAN_poczatkujacy_uleglej
Witam, od dłuższego czasu fascynuje mnie temat relacji Pan-uległa. Sam bym chciał czegoś takiego spróbować, jestem z WLKP. Mogę prosić o jakieś rady jak znaleźć pierwszą uległą i jak się powinno na początku postępować? Pozdrawiam.

Gość ruuun
Pouciekały zboczuchy, albo są zajęte wiecie czym :P

Gość gość
Hej Badająca ;) co u Ciebie? Znalazłaś to czego szukałaś? Pozdrawiam.

Gość gość
"Witam wszystkie uległe i dominujące osoby.W końcu forum na poziomie.Ja właśnie jestem na etapie szukania nowej uległej.trzeba pomóc szczęściu,może przez to forum usmiech"- --------------- Szukaj na największej stronie BDSM w Polsce ,na : http://www.bdsm.nimfomanka.com.pl/index.php

Gość gość
Tam trzeba się zarejestrować żeby wejść. :O

Gość cicha  ala
""gość ten blog tej Raheli wyśmieli na innym portalu ,ze ona jest uduchowiona tylko dlatego ze ciągnie druta tak sama podobno o sobie pisze , a to forum bfdsm pun pl napisali ze najgorsze w sieci jest "" -------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------- To prawda ,że bdsm.pun to NAJGORSZE FORUM ,Tysiace beznadziejnych wpisow ludzi ktorzy nie znają sie na tej sztuce Po co wogole takie fora istnieją i psują opinie o bdsm?