Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość Badająca świat BDSM...
Rahella ma szczęście mieć takiego Pana... Coś nie coś poczytałam na Waszym forum. Kilka fragmentów zapadło mi w pamieci. Rozmowa w związku - mega ważna rzecz, ale obie strony muszą chcieć, bo wiem, że jak tylko jedna próbuje, to nic z tego nie wychodzi... Poza tym potrzeba dojrzałości, empatii, mądrości, żeby rozumieć, żeby przekraczać granice, być otwartym na wszystko... Panie Rahelli jeśli tu będziesz zaglądał, to proszę napisz, co sprawiło, że tak swawolny facet, stał się tak oddany i kochający? Co sprawia, że jedne kobiety traktujecie jak zabawki, a inne stają się ważne?

Gość gość
ten blog tej Raheli wyśmieli na innym portalu ,ze ona jest uduchowiona tylko dlatego ze ciągnie druta tak sama podobno o sobie pisze , a to forum bfdsm pun pl napisali ze najgorsze w sieci jest

Gość gość
Panie Rahelli , przestań pan, pod wieloma nickami w całej sieci reklamować tą swoja beznadzieją stronę o bdsm. bo ludzie z Was się śmieją tylko:)))))))))))

Gość tez gosc
mowisz o stronie, na ktorej moderacja, odkad pozwolila rzadzic niejakiej Bogini-Niewolnicy, mitomance i idiotce, pustki komoletne zapanowaly? :P ot, zdaje sie, ze wlasciciel strony ta reklama stara sie nadgonic teraz straty :D

Gość gooosccc
W tej chwili tam nikt nie moderuje ,kiedys moderowal Nefteho ,a Boginka zniknęla ,chyba ją wyśmieli Zobacz forum ,nie ma moderatora ,ludzie pisza co chca i dobrze ,teraz dopiero jest wolnośc slowa

Gość fakt ,nie ma tam moderatorow
fakt ,nie ma tam moderatorow na BDSM-Centrum ,nie ma cenzury i ponad 18 tysiecy ludzi zarejestrowanych jak nigdzie w Polsce ,na zadnej stronie bdsm a przede wszystkim ciekawe forum ,wiele tematow ciekawych i mozna sie duzo dowiedziec http://www.bdsm.nimfomanka.com.pl/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=382&d=

Gość tez gosc
tysiace uzytkownikow....taaaa, jasne....ale ilu z nich od lat sie tam juz nie loguje? :P strona upadla, a teraz uparcie lansujesz ja jako niby wznowiona...

Gość Pan Dominujący
Tak .Strona bdsm- centrum- nimfomanka nie ma sobie równych JForum jest dobre ,też tam piszę.Przede wszystkim piszą tam inteligentni ludzie znający się na sztuce BDSM a nie jakieś dzieci neostrady jak na innych forach ,i jak na tym tutaj To powinni zamknąć ,przecież tu jest śmietnik a nie forum

Gość tez gosc
Nefteho od dawna udzielal sie na bdsm.org (niestety, ostatnio zamknietej). Czesc ludzi z dawnych uzytkownikow mozna znalezc na http://forum.sadomasoclub.pl/ ale nie na nimfomance :P :D

Gość ulgła_sunia22
Masz rację Dominujący Panie Wczoraj tam się zalogowałam i siedziałam do pozna bo zaczytałam się w tematach jakie tam są Nigdzie nie widzialam na żadnym forum w Polsce tyle ciekawych info n/t bdsm .Widać ,że piszą je ludziedoświadczenia a nie jakieś wypierdki Tu na wirtualnej to forum to jest dla dzieciarni Nikt mądry ,inteligentny tu nie pisze Pozdrawiam

Gość tez gosc
robicie tu sztuczny tlok a wszystko po to, by utrzymac na powierzchni gowniana strone, na ktorej w dodatku, zeby objrzec fotki trzeba PLACIC!!! :P

Gość Pan Dominujacy
Ulegla suniu22:)cześć Piszę tam ,ostatnio w temacie Gor.Interesujący temat,pozdro

Gość uległa_sunia22
Cześć Panie D. Temat gorean dla mnie straszny ale ludzi interesuje ,jak widać. Najbardziej z blogów podobal mi sie tam blog 'psychopaty" Idę dalej tam właśnie czytać:)Milego popoludnia

Gość Pan Dominujacy
Wzajemnie suniu ,duzo slonca zycze

Gość milego zycia
erotycznego

Gość milego zycia
dla uległych bardzo dobra stronka SZKOŁA BDSM DOMINY SABY

Gość Pan Dominujacy
*milego zycia* Reklamujesz strone z prostytucją, ktora ma z bdsm tyle wspolnego co gazeta wyborcza. Zadzwon to sie przekonasz. Poza tym nikt poza prostytutkami nie podaje publicznie numeru telefonu ani nie aprzedaje uzywanej bielizny

Gość milego zycia
pierwszy raz słyszę ,że ktoś sprzedaje używaną bieliznę,to jakiś horror!!:)

Gość Pan Dominujacy
Widac niedokladnie ta strone obejrzalas. Bo tam jest wlasnie oferta uzywanej bielizny. Pierwszy raz o tym slyszysz? Hmm wiekszosc bdsmowych prostytutek ma to w swojej ofercie:) powiem Ci tylko, że na bdsm pl jest ogłoszenie tej pani i tam jest wyraźnie zaznaczone, że wymaga sponsorowania. Pozdrawiam

Gość a to ciekawe
a ta Saba ma wielką duupe ,taka krowa z niej