Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Vince, żyję poprostu po swojemu, starając się przy tym krzywdy innym nie robić i nie pozwalając, żeby ktoś mi krzywde robił.:) Nie zawsze na wszystko są możliwości, ale zawsze można być w zgodzie ze sobą i nie robić czegoś pod naciskiem innych, wbrew własnym przekonaniom i odczuciom. To dość intrygujące... Czemu już któryś raz podkreślasz, że jestem na 100% konietą? ;) Jeśli chcesz oficjalnego potwierdzenia - tak, w pełni czuję się i jestem kobietą ; p ;) Schematy przełamuję, ale w tym co piszę jestem raczej spójna, więc nie wiem oco Ci chodzi z tą nieprzewidywalnością.;) Co do języka opisu - bezpośredni, ale jednocześnie nie prostacki i jak widzisz reszta Rozmówców też taki poziom trzyma :) Czemu akurat mój temat Cię zainteresował?

Witajcie! Nie chce przeszkadzać . Przynioslem jedynie lampe naftowa by Cukierek nie rozbił sobie łba gdy sie potknie za progiem! ;) ma kompleks nizszosci i stale sie potyka na kafe jak gdzies wlazi po omacku! Więc prosze bądźcie dla niego wyrozumiali:) kiedyś sie odnajdzie więc dajmy mu czas!

Witaj Kredek :) Skąd ten atak na Cukierka? Przecież w sumie i tak od dłuższego czasu nie uczestniczy w dyskusji.

Hej 🖐️ kredka-moja mała sunia boi się spotkać ze mną ,ucieka ,poci się ,zostawia jedynie ślady jak rasowy winniczek :)a prosiłem weź pampersy -londyn jest szeroki i głęboki .

No proszę i Cukierek jak na zawołanie... Hehe, Kredek a może Ty też Cukierkiem jesteś i masz tu na kafe takie małe rozdwojenie jaźni ;p ;)

Badająca ... Dawno nikt mnie nie uderzył w twarz a Tobie się udało!Ja kobietą-kredką nie jestem ;)nie potrafię,ale chętnie bym ją-kredke chwycił za szyję,mocno ścisnął,patrzył w oczy: szukające,czekające,blagajace-chcące więcej !!!

Witaj its time :) Również życzę miłego wieczoru, tudzież nocy lub dnia - w zależności kiedy odczytasz ;)

Cukierku czytaj uważnie - chodziło mi o to, że jedna i ta sama osoba piszę za Kredka i Cukierka...

Nie śpię jeszcze. Dzięki ;) ehh, przydałby się tu jakiś Pan, z którym można by było przeprowadzić konstruktywną rozmowę na powyższy temat, i który udzieliłby lekcji lub postawił do kąta jak trzeba :P

its time, co racja, to racja ;)

Badajaca Nie wiem o co Ci chodziło !? Jedna osoba nie może pisać za kredka i cukierka poniewaz kredka jest kobietą a ja -cukierek samcem :)

co do meritum tematu mnie interesują trochę ostrzejsze klimaty,;),kiedyś tu zajzalem i przeczytalem :rączki ,nóżki ,cycuszki ,włoski ,różowe firaneczki itp itd ;)i uciekłem to jakas pedofilia :)

Gość stara samotna su ;)
Panowie spia u boku swoich zon, jutro w pracy bedac dopiero beda mogli zajrzec na Kafeterie ;)

no nie takich skromnych :P to którą cukierek pierwszą pociągnie za włosy ? ciągniemy losy, czy będzie jakaś walka o cuksa w kisielu? 😴

niemoralna ja chcę Ciebie bez żadnych losów ;),rezygnuje z usług kredki ,nie sprawdzila się moja kredkowa sunia ,:) kredku a :)może chcesz mi possac dużego palca u stopy !

a propos kobiet to uwielbiam jak używają taką koooorewska czerwoną szminke jak te panie w mojej stopce :)czerwień i czerń pragnę ;)

cuks w szyje, w szyje!!! :) szminka szminką, ale co ona tam drapie między nogami pod tym stołem? :classic_cool: a Ty cukierku lubisz podrapac ? 😴

niemoralna uwielbiam szyję kobiety to jest mój najwiekszy fetysz ,jej zapach ,smak ,delikatnosc :) pani drapie swojego królika pod stołem . "I'll look at you with my hungry eyes "!!! drapie rzadko tylko wtedy kiedy walczę o życie ;) wolę plask klapsów na buzi lub posladkach .