Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Badająca świat BDSM...

Czymjest dlaWas BDSM ?

Polecane posty

Gość opsasasa
haaaa

Oj wkręcam Cię baranku z nadzieją, że dasz się tam zabrać( czyt. nabrać :P )... A tam Cię zakuje w dyby :P Dam Ci ja klatkę i pejczyk i obroże :D hehe

też tak myślę, że dawno jej nie widziałeś Panu Misiu o ile w ogóle do niej zaglądałeś :D Abstrahując, załóżmy, że piszesz z sunią , która zresztą za takową się uważa, a gdy ją pytasz w mailu o doświadczenie w wiadomym temacie ona twierdzi, tak pół żartem pół serio że te doświadczenie ma, nieduże, ale ma. Choć to kłamstwo. Jak Pan Misiu zareagowałby na wieść o tym, że sunia Pana Misia okłamała? i kiedy Pan Misu chciałby dowiedzieć się od suni prawdy? A może mogłoby to zostać jej tajemnicą? Przecież nie zawsze można rozpoznać czy dziewica czy nie. lalaala :P o poważną odpowiedź proszę

time powaznie?? ty mnie chcesz zmusisc do powagi? publicznie??? chyba nie lubisz wlasnego tylka a co do pytania, to nie ma znaczenia i tak wyjdzie w praniu a co zrobi?? nie wiem to juz nie moj problem, jak jest nerwus i histeryk to pewnie ci stlucze, jak nie to wymysli cos takiego, zebys pamietala latami, ze ci nie wolno klamac :)

ale to tylko takie niewinne żarty z mojej strony były. Gdy pytał czy doświadczyłam dominacji, napisałam, że w jakiś w swój osobliwy sposób tak. No bo tak było zresztą. Gdy jechałam z takim jednym chłopakiem autem jako pasażerka, to zdominował mnie, prędkością jazdy, że o mało się nie posikałam ze strachu, naprawdę. Nie jeździ się tak na naszych polskich drogach, to nie są nazistowskie czy niderlandzkie autostrady :O a że dalej mój rozmówca nie pytał na czym polegało moje doświadczenie, to to nie moja wina. Zresztą mógłby spytać wprost. Powiedziałaby prawdę. ;) Martwi się Puszystość o mój tyłek? Uu, zarumieniłam się jak dziewica przyłapana na masturbacji :P tak, tak. Wiem. Panu Misiu i ekshibicjonizm na forume to dwie wykluczające się rzeczy. Ale chciałam spróbować. :P Bo jakbym wystosowała @ to wtedy by się wydało kim jestem, a tego bym nie chciała, przynajmniej na razie, llalaala :P Pozdrawiam! Miłego, spazmatycznego wieczorku :)

białe łapki? Że wyglądają jakby miały na łapkach skarpetki? Widziałam, śliczne są pieski ze skarpetkami :P

husky, uu, miałam pieska podobnego do husky tylko wersja mini. Mieszaniec husky z kumdlem :) i bardzo mi się za nim tęskni 😭 pokój nad jego duszą ❤️ Droga Puszystości, a wiesz, że jak kiedyś (w poprzednim wcieleniu) z Tobą tu pisałam i podawałam się za su, to wydawało mi się że mnie rozszyfrowałeś że nie posiadam żadnego doświadczenia, ale wtedy strachu się najadłam. Lecz na szczęście tylko mi się wydawało :P

taaa ale to co ja wiem to wiem, a kawa niech sie podnieca poza tym ...................no wlasnie, poza tym :D

ja??? ja nic nie wiem za to sklonnosc do naduzywania jednej emotki jest ciekawa ale to tylko takie marudzenie

Puszystość Puszysta, nie wystawiaj języka bo Ci krowa nasika czyli że coś tam wiesz. To twierdzenie, nie pytanie ;)

ale pewności nie ma Pan Misiu kochany? Prawda? Proszę, powiedz że nie, bo się popłaczę :O oo takk 😭

Czy ktoś tu jeszcze zagląda ?

Witaj Cukierku :)

Dobra :)Nadrobilem zaleglosci :) Badajaca i jak Ci idzie zglebianie tematu ? Czujesz,że podazasz we wlasiwym kierunku ?

Gość nic nie widac
nic nie widac

Kredek 🖐️ Już powoli odplywam dzisiaj :)ciężki,bizi dzień miałem :)i dobilem się silownia .

Witaj w naszych skromnych progach Anastlle :)