Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wizyta u pediatry

Wizyta u pediatry

Polecane posty

Gość Wizyta u pediatry

W ubiegłym tygodniu po raz pierwszy byłam u pediatry z noworodkiem, lekarka zbadała dziecko i zajrzała do pieluchy a tam krótko mówiąc pielucha cała obsrana i mam pytanie: czy u pediatry można/wypada zmienić dziecku pieluchę? oczywiście przewijak była na korytarzu, obok przwijaka pełno rodziców i dzieci czekających na swoją kolejkę, temperatura też nie była odpowiednia i raczej nie zdecydowałabym się na zmianę pieluchy na korytarzu, stąd moje pytanie, czy w takiej sytuacji zmieniacie/zmieniłybyście pieluchę w gabinecie czy zawinęłybyście dziecko w obsraną pieluchę i zrobiłybyście to dopiero w domu?

Gość fafafaf
Pewnie, z e można zmienić w gabinecie. Przecież to tylko chwilka.

Gość mela bez rowera
Dobrze ze moj pediatra przyjeżdża do domu Mowila ze do przychodni dopiero w maju mamy sie wybrac

Gość fafafaf
Jeżeli lekarka zaglądała do pieluchy to jaki problem wymienić pieluszkę na nową? Zapach już przecież poczuła, więc w czym problem? Głupotą byłoby zakładać dziecku z powrotem brudną pieluchę! Lekarka by tego na pewno nie pochwaliła!

Gość bgfbgfbngfbf
hahahhaa

miałam taką sytuację i zmieniłam pieluchę w gabinecie - mądra lekarz zwróciłaby Ci uwagę że zawijasz ofajdanego malucha zamiast szybko przewinąć , jak można dziecko zabierać do domu z kupą ?

Gość Wizyta u pediatry
::::Asia:::: Nie przypominam sobie żebym napisała, że nie zmieniłam pieluchy.

do hgfhjrtyswhretyeryter - Milenka nie jest moim pierwszym dzieckiem !!! do autorki - przepraszam szybko czytałam :p

Ja zmieniałam w gabinecie. Zresztą lekarka sama otwierając taką paczke stwierdzała, ze potrzebna jest natychmiastowa toaleta- przecież takiego zapaskudzonego dziecka to ona nawet dobrze sobie nie obejrzy.