Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi34567

Ile kosztuje uszycie sukni w fulara&żywczyk?

Polecane posty

Gość mimi34567

Witam, Wiecie może ile kosztuje uszycie sukni w fulara&żywczyk bez tkaniny? A może znacie inne salony w Krakowie, które szyja suknie ślubne godne polecenia? Większość z którymi się zetknęłam niestety nie reprezentują wysokiej jakości :( Będę wdzięczna za waszą pomoc!!! Z góry dziękuje :)

Gość kurka przepiorka
moja przyjaciolka zamawiala tam suknie, wszystko zalezy od modelu ale na koszt ponizej 8 tys zł nie masz co liczyc...Ona dala 10.200 zł co wg mnie jest niewarte... Ja sama zamawialam w cymbeline i bylam zadowolona

Gość mimi34567
I uszycie wg własnego projektu też tyle może kosztować?

Gość kurka przepiorka
Nie wiem czy oni szyja wg wlasnego projektu, ale wydaje mi sie ze nie. Musialabys zadzwonic i zapytac, chociaz wydaje mi sie ze jesli nawet szyja to na pewno cenia sie wysoko i te 8 tys zł to minimum. A czemu nie chcesz kupic sukni w salonie za mniejsze pieniadze?

Gość lalalaalaj
ja polecam nable

Gość mimi34567
A oni zajmują się również szyciem? Wiesz może w jakich cenach?

Gość KokoSzalen
Ja polecam znaleźć dobrą krawcową, ja za swoją sukienkę zapłaciłam 2 tysiące bez materiału, za materiał płaciłam dodatkowo, ale tylko dlatego , że sprowadzała mi go z Francji. Proponowała mi swoje materiały, ale niestety ja chciałam naturalną koronkę, a ona miała sztuczną i do tego świecącą się. Tak na prawdę Fulara to nie jakaś super marka, oglądałam u nich suknie i owszem ładne, ale wolę zapłacić za super materiał i sukienkę 4 tysiące, a nie 12 bo i tak teraz leży u mnie w szafie ;)

Gość lalalaalaj
Szyją na wymiar, a z tego co wiem jak przyjdziesz ze swoim pomysłem to też szyją, suknie mają piękne

Gość mimi34567
A gdzie szyłaś swoją suknię za 2000zł, może jest szansa zobaczyć zdjęcie Twojej sukni? byłabym wdzięczna

Gość KokoSzalen
Szyłam w Bielsku -Białej . Podaj e-mail wyślę Ci namiary i zdjęcie sukienki :)

Gość mimi34567
Super, będę wdzięczna :) joaska33@onet.pl

Gość KokoSzalen
Wysłałam Ci e-mail , ale zdjęcia dopiero wieczorem podeślę, bo nie mam nic na swoim laptopie, co mogłoby oddać wygląd tej sukni :)