Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połączenie sieci

Kuzynka ma termin porodu na Święto Wszystkich Zmarłych :

Polecane posty

Gość a co to takiego swieto wszytki
ch zamrlych? jakies nowe swieto? beidze dzien wolny od pracy?

Gość do mlodazona0909
mam kolege urodzonego 1.11 i koleżanke z 2.11- ani jedno ani drugie nigdy nie narzekało na datę swoich urodzin

Gość upsa
autorka i tak jest bezbrzeżnie głupia!

Gość okaoka
ale to fajne święto.wszystkich świętych.a nie zmarłych,jak przyjęło się potocznie mówic.i co za różnica 1listopada czy 8 kwietnia? najważniejsze,by dziecko zdrowe i ciążą spokojna

Gość idiotce sie wszystko
pomylilo i jak widac uciekla z podkulonym ogonem :D Kretynka! Swieto Wszystkich Zmarlych sobie wymyslila :D Hahahahahahaha!

Gość jvbfsbbllv
mój syn urodził się 1 listopada, dzień jak każdy inny dobry na poród, ja z mężem doszpitala o szóstej rano, reszta rodziny w południe na cmentarz, jak do mnie zadzwonili o 13-tej z cmentarza po mszy, to juz było po wszystkim. Mały ma zawsae urodziny dla rodziny wyprawiane tego samego dnia, zadnego przenoszenia na inny dzień, południe spędzamy na cmentarzach, a wieczór na imprezie urodzinowej. W zeszłym roku robił też urodziny pierwszy raz dla kilku kolegów, to były w najbliższa sobotę.

Gość upsa
no ale az ją ciarki przeszły :D :D :D

Gość kurcze... czytam, czytam
ja mam termin porodu w rocznice smierci mojej babci, no i? kazda data to rocznica czyjejssc smierci... 1.11 to data jak kazda inna

Gość Fajna data
Nie przesadzaj autorko przynajmniej taka date latwiej zapamietac, kazda date ktora jest oznaczona w kalendarzu jako swieto lub jakas znana rocznica historyczna na przyklad, jest fajna na date urodzin bo ludzie latwo ja zapamietaja. Wiem bo mam kilka przykladow w swoim zyciu, nie pamietam dat urodzin dzieci kolezanek poza dwoma, jedna urodzona 11 wrzesnia druga w urodziny mojego meza. Pamietam znajomych urodzonych 24 grudnia czy 1 maja ale z pozostalymi datami mialabym juz problem. 1 listopada to dobra data no i prosta 1.11.;)

Gość dzien jak kazdy inny
nie rozumiem zdziwienia. porażka to urodzić się 29 lutego :P

Gość puci-puci
Ja urodzilam syna 1.11.2012 i bardzo sie ciesze ze taki dzien sobie wybral bo ja sama uwielbiam to swieto. Ja jestem z 11.11 :-)

Gość przyszła mama ze stolycy
Ja mam termin na końcówkę października. Jak urodzę 1 listopada, to nie koniec świata :-o Ale nie będę oszukiwała, że wolałabym 31 października :)

Gość pochodzę z biednej
data jak każda inna..

Gość jedzie pociąg z daleka
Ja urodziłam się 1 listopada i nie narzekam :)

Gość wioletta_nie kubasinśka
A nie "wszystkich świętych" jak już? \No to co z tego? Poza tym nie koniecznie musi się w terminie urodzić. Mój bratanek np urodził się w Wigilię i takie daty najłatwiej zapamiętać.

Gość clfndjsdndndd
Oj tam OJ tam.. Ja urodziłam w Zaduszki :P 2 listopada. A poród już sie zaczął 1 listopada

Gość i gdzie jest podniecona autork
a?

Ja miałam termin na 15.11.a syna urodziłam 01.11:). W Święto Wszystkich Świętych :). To piękne święto, wszystkich tych, którzy są już w Niebie:).

A syn ma już 11lat i jest cudowny:). I ma grono wielbicielek w szkole:P przystojniak;).

Gość jasia z podlasia
co za debilka :o zaduszki= wspominanie zmarłych 1 listopada to dzień wszytskich swiętych a nie zmarłych cmo:o

Gość bziummmm
Ja się urodziłam 1. listopada i to bardzo fajny dzień. Wszystkich Świętych! Wszyscy za patronów. Pewnie to dlatego mam tyle szczęścia w życiu ;) Smutne to są Zaduszki, 2. listopada.

Gość połączenie sieci
Nie za bardzo wiem o co niektórych chodzi, ale od początku piszę, że chodzi mi o Dzień Wszystkich Zmarłych = Zaduszki = 2 listopada. Więc o co to oburzenie? Mnie bardziej burzy Wasze czytanie ze zrozumieniem.

Gość połączenie sieci
Ale mi nie chodzi o Wszystkich Świętych tylko o Zaduszki!! Na drugiego listopada ma termin, nie pierwszego!

Gość ,mnbvcxzsdfghn
ja odblieralam 1 listopada moje wczesniaki ze szpitala i od tamtego czasu mam mile wspomnienia z tej daty ,dzien jak dzien czy to naprawde takie wazne ?wazne zeby dziecko urodzilo sie szczesliwie a w jaki dzien to juz mniej wazne.

Gość lojalna jolanta
Czy tak wazny jest dzień urodzin? :o

Gość pytanie o odchudzanie mam do m
21:20 [zgłoś do usunięcia] połączenie sieci A czy ja pisałam o dacie?? Mi chodzi o Święto Wszystkich Zmarłych. Nie o drugiego listopada. przeciez sama napisałas ,ze nie chodzi co o 2giego listopada!!! więc??

Gość więc????
????????

Gość lubieJapka
odbiło ci?mój szwagier jest z 1 listopada i co?normalnie obchodzi urodziny i wszystko gra,data jak data.Też masz głupoty do wymyślania:O