Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Wesele Szwagra

Polecane posty

Bo nie chciałam jej zranić. Jestem katoliczką i nie krzywdzę innych. Cieszłabyś się jak by ci ktoś tak na weselu powiedział? Nie mam charakteru suki. Nie zranię nikogo tak na weselu. To, że wyrażę swoje zdanie to mogę zrobic między osobami zaufanymi lub na forum gdzie jestem anonimowa

Gość Niesmacznie..
Ciekawe jak poczuł się brat Twojego męża kiedy dostał od niego serwis obiadowy. Dla mnie to taki na odwal się. A to przecież nie żadna dalsza rodzina tylko brat! I Twój mąż tak pozwala obgadywać swojego brata i jego nową żonę? Dam Ci rade nie obgaduj rodziny męża do niego bo to się źle może skończyć.

Gość haha12345
widac nie masy pojecia o sczczęściu, skoro za szczyt sukcesu uważasz to, że twój mąż więcej zarabia... pieniądze...niby taka bogata, a na wesele 1000 zł uważa za dużo. Sama sobie zaprzeczasz. Niby masz ponad 30 lat, a sukienka jak na 70 letnią babcię. Masz odwage obrabiać kogoś za plecami, a w twarz to już nie? bo jak by to wyglądało. a jak ty wygladasz... haha

Gość haha12345
ej, katatoniczko, nie wiesz że obgadywanie i plotkowanie to też grzech? a mówienie prawdy to nie grzech?

Gość Niesmacznie..
Najpierw sobie pomyślałam że lepiej że na forum obgaduje. Tysiące jest panien młodych w takiej sytuacji to raczej do niej nie dojdzie i nie będzie smutno. Ale jak przeczytałam więcej to żal mi jej się zrobiło, bo Ty razem z innymi ją obgadywałaś na jej własnym weselu! A to do niej dojdzie szybciej niż Ci się Jagoda wydaje. I na prawdę zrobiłaś jej przykrość. Kiedy to do Ciebie dotrze?

Nie mam na imię Jagoda to po pierwsze. Nie krytykowałam jej tylko byłam ciekawe skąd taki szybki ślub skoro rok są razem? Zauważyłam że ma okrągłości więc dziwne żebym nie zapytała kogoś z rodziny. Poza tym co ciocia dała temat do dyskus, kiedy rozmowa zaczęła się o dzieciach. Nie uważam żebym zrobiła jej tym krzywdę. Nie wiecie za ile kupiłam serwis obiadowy. Więc nie macie prawa wnioskować, że nic nie dałam i nie mam wstydu.

Gość Kłoliberek
Łał ta sukienka z linka wygląda jak do trumny

Gość dhdASKLHSDAJH
Niczego nie zazdroszczę bo nie mam czego! Szwagier mniej zarabia a mój mąż jest na stanowisku. Ma wyższe wykształcenie. Czego mogę jej zazdroscić? Może tylko lat ja mam 34 a ona 23 i jest w ciąży. Niczego jej nie zazdroszczę absolutnie czego. I dałaś na prezent rodzonemu brata, serwis obiadowy!! A sukienka po prostu tradedia!! Brak gustu i klasy!!

Gość Niesmacznie..
Pomyliłam imię. Wszyscy chyba zrozumieją dlaczego. A wiesz kotka, że Ciebie i Twoje wesele też ktoś mógł obgadać tak chamsko jak Ty? I to jeszcze w trakcie imprezy, kiedy bawili się u Ciebie i uśmiechali tak ładnie. Może tak coś do Ciebie dojdzie. I to Twoje katolickie małżeństwo widzę bardzo udane. Zwłaszcza to jak spędzacie niedziele wieczorem. Widzimy chyba wszyscy czego zazdrościsz żonie szwagra.

Gość dhdASKLHSDAJH
miało być rodzonemu bratu swojego męża, toż to szok!!

Gość Niesmacznie..
A i nie Ty kupiłaś serwis tylko Twój mąż. Ty nie zarabiasz. Jak dla Ciebie 1000 zł dla brata męża na wesele to dużo to ten serwis mógł kosztować maksymalnie 300-400. Na pewno od groma pieniędzy.

Mnie opinia gości nie interesuje. Co mieli powiedzieć? w ciąży nie byłam. Cztery lata byłam z moim mężem wcześniej. Mamy dwójkę dzieci co mieli powiedzieć. Każdy ma swój gust. Ja mam taki gust aby mi się podobał. Na weselu jeśli ktoś skrytykował moją sukienkę to nie mój problem. Ważne że ja byłam zadowolona.

Gość O JA OIERNICZE
CO TO MA BYC TA SUKIENNNNNNKA masakra wiocha porażka Jeszcze takiej paskudnej nie widziałam

Gość ty pipo
Wszystko jej powtórzę jakjak obgadałaś Juz do niej dzwonie zeby weszła na kafe i to sobie przeczytała Znam również twojego męża i do niego też zadzwonie zeby przeczytał ja obgadujesz jego brata Wstydz sie

Gość Niesmacznie..
Ile miałaś lat jak za mąż wychodziłaś?

Gość ty pipo
juz poszło Beda jaja KOTKA

Gość haha12345
dziwna jestes. nie interesuje cie co inni mysla o twojej sukiece, to co do cholery ma obchodzić pannę młodą co jakaś kura domowa myśli o JEJ weselu i jedzeniu? żałosna jesteś

Gość haha12345
"Kotka 33 Hej czy np w restauracji czy np wc w galleri zabieracie z sobą papier t... ręczniki. Np w MacDonaldzie zawsze zabieram słomki bo są za free, kupki, sosy, kethcupy zawsze proszę o więcej. To samo jak np jestem gdzieś w gościach na weselu zawsze np biorę napój, słodycze itp a Wy?" [zgłoś do usunięcia] Kotka 33 Też kiedyś byłam w toalecie gdzie była cała butelka domestosa.... 16:34 [zgłoś do usunięcia] undergroud train Kotka 33 jestes typowym Polskim cebulakiem..wstyd... gorzej niz cygany z Bułgarii 16:35 [zgłoś do usunięcia] polaki to biedaki ;D 16:36 [zgłoś do usunięcia] matko, skąd ty takie starocie a potem się dziwimy czemu tak Polakow wszędzie nie lubią, skoro tacy złodzieje WSTYD!!!!!!! 16:42 [zgłoś do usunięcia] Kotka 33 Tylko że to ja mam tackę z MacDonalda w domu a wy nie cała prawda o tobie hahahaha

Gość rr54
Kobieto, ty naprawdę w czymś takim poszłaś na wesele? Nie wierzę, mam nadzieję, że to prowo, normalni ludzie tak się nie ubierają. Przecież to się nie nadaje do noszenia, tandetna szmata, pośmiewisko z siebie zrobiłaś. "Gust"- ty go nie masz więc nie dyskutujmy o tym. "Kreacja" :D. A co do twojego prezentu- wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Brat powinien dać na wesele bratu coś lepszego niż jakiś lipny serwis obiadowy. Lipny, bo patrząc na twoją "kreację :D" nie sądzę, żebyś kupiła coś porządnego, ładnego i nowoczesnego. I jeszcze pretensje, że jaśnie pani się nie najadła, w końcu po to tylko przyszła. Skompromitowałaś się. Zresztą, nie wiem czy to ma sens, to co piszę bo naprawdę nie wierzę, że to wszystko jest prawdą, nie wierzę, że takie dziady jeszcze istnieją.

Gość hbgfvnmkgfc
To prowo. Normalni ludzie tak się nie ubierają ;-) Super kreacja. Te bufoniki ;-) Świecąca tafta jak do trumny dla 80letniej Babci (z szacunkiem do Babci) To nawet nie są lata 70te... Laska jaja sobie robi i tyle!

Gość hbgfvnmkgfc
I ta róża z jakiejś zasłony! :-) Dziewczyna ma poczucie humoru zostawcie ja!

Gość hbgfvnmkgfc
rr54 - ja tez nie wierze. Ona pewnie leży i płacze ze śmiechu. A zdjęcie i pomysł wzięła z wiocha.pl

Gość Niesmacznie..
I do 25 roku życia utrzymywali Cię rodzice... Aż wstyd.

Gość a jjaaaaaa
Ludzie nie podniecajcie się bo to znowu czyjś projekt , a wy łykacie wszystko.

Gość hbgfvnmkgfc
tez tak pisze wystarczy spojrzeć na suknie wyobrazić sobie ewentualny serwis ;-) :-) ;-)

Gość Podchodzisz do pani i mowisz
Ja też jestem szczera jak ty i powiem ci szczerze, że taka kicka jaka jest na zdjęciu to totalna wiocha, masakra jakaś, zero elegancji, wieś śpiewa i tańczy, normalnie ubrałaś się w żyrandol.... To, że goście ci mówili, że się podoba to to jest normalne, bo ludzie zazwyczaj nie są tak szczerzy i prawdomówni jak ty :))) nie znam ani jednej osoby, która by sie w coś takiego miała odwagę ubrać...

Powiem wam jedno. Przemawia przez was takie chamstwo, że szkoda gadać i prowadzić dalszą rozmowę. Mam gdzieś co myslicie o mojej sukience. Nie muszę kupować tego co wszyscy noszą. Mam nadzieje że rozumiecie. Tak wam przeszkadza to w czym chodzę ubrana? A w czym wy chodzicie ubrane? Moi rodzice mają gospodarstwo, na którym jest pełno roboty!!!!! Pracowałam tzn pomagałam im w codziennych obowiązkach. Mam dwójkę dzieci i męża. To was boli że ja mam a wy nie. Nie siedziałam w domu przed ślubem. Teraz mogę bo mam męża na stanowisku