Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęściaraXXXL

5 tydzień ciąży czy ktoś dołączy

Polecane posty

Gość szczęściaraXXXL
fdbhae to zrób test jak się martwisz, trudno cokolwiek powiedzieć, te czulsze dziesiątki pokazują bardzo wcześnie ciąże, fajny jest taki pepino paskowy, można go kupić w Tesco bardzo szybko wykazuje ciąże

pieguski bardzo mi przykro :( nie poddawaj sie, na pewno sie uda !!! trzeba wierzyc w to :) szczesliwa wydaje mi sie ze puchniesz jak to napisalas dlatego ze woda sie zatrzymuje w organizmie na poczatku ciazy. ja nadal czekam na wyniki i mysle ze jutro beda juz. ale dzis jakos znowu sie martwilam i zrobilam test zeby sprawdzic czy wszystko dobrze to pokazaly sie 2 piekne ciemne krechy :) a z objawow to mnie jedynie sutki bola, czasem tak mi sie 'slabo' robi i czesto mi sie 'odbija'. powoli mysle co pakowac na ten krotki urlop, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)

Gość szczęściaraXXXL
roses czyli na początku to woda się zatrzymuje?dlatego mam wrażenie jakbym z 3 kilo utyła?

Gość pomaranczowy las
Wiecie, ja mam wrażenie ze zaokrągla mi się brzuch. mi mdlosci ustają na szczęście. Piegusku przykro mi:( następnym razem się uda.

z tego co czytalam kiedys juz wlasnie o wadze w ciazy i jak sie przybiera to wlasnie pisalo ze na poczatku to uczucie puchniecia i ze sie utylo itd to wlasnie jest woda. kiedys czytalam tez ta ksiazke http://www.empik.com/zywienie-kobiet-w-ciazy-szostak-wegierek-dorota,3396,ksiazka-p wlasnie na temat odzywiania itd i polecam, choc pryzznam szczerze ze musialam 2 razy przeczytac zeby zapamietac wszystko :)

Gość szczęściaraXXXL
pomaranczowy las no własnie ja też mam wzdęty brzuch, nawet troche rano, ale powiem wam że za to jestem zadowolona ze swoich piersi już by mogły tak zostać, ok ja dziś już uciekam do łóżka

W koncu dostalam wyniki i mam sie teraz umowic na wizyte u poloznej :) Jutro rano bede dzwonic i zobaczymy kiedy mi sie uda miec wizyte:) ja objawow dalej nie mam jako takich, piersi tez chyba nic nie urosly ale to moze przez to ze mam duze :) Szczesliwa pisalam wczesniej ze ci zimno, dalej tak sie czujesz? Bo tez czasem tak mi zimno, dzis np w pracy musialam siedziec w swterku i kurtce :(

Gość julia-julia
ostatni okres miałam od 24 marca, kochalismy się 4 kwietnia bez zabezpieczenia i okres mi się spóźnia od kilku dni, parę dni temu wymiotowałam, ale byłam taka zmęczona i bardzo sie najadłam kilka dni temu bolał mnie brzuch podobnie jak przed okresem, ale nic się nie wydarzyło nie robię jeszcze testu, poczekam z tydzień i sie okaże