Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Zostanę starą panną

Polecane posty

Gość odchodzi np wiekszosc
prawiczkow i dzieki bogu teraz pora na luzera i bleblaka

Gość k-o-n-o
Doświadczenie metodyczne. Jestem grzeczny, Fikuś ❤️. Jak co to wyjdę na psychopatę molestanta. Reset na wypier dol wrzucaj treść. ; :) 18:41:30 :P

Gość njun niezalogg
ja odejdę, bo jest strasznie nie chcę zostać starą kafeterianką

"Nikt nie odchodzi na zawsze z kafe" tylko tacy, którzy tego nie ogłaszają wszem i wobec ani tym bardziej hucznie tego nie celebrują na pożegnalnych topikach :) x misiu jednak słaby jest, żeby jeszcze się w imieniu ivonki żegnać, toż to konkretny upadek

Gość njun niezalogg
kurwa

ja jakoś im starsza kafeteryjnie jestem, tym więcej mam epizodów niewyraźnie przypominających oszczędniejszy tryb życia, więc może ta kafe nie taka najgorsza ;)

Gość fujfujfujfuj
wiosna mija a lucy nadal niczyja:D

Ją się jogginguje w pracy do jutra. A z shopingu to nabyłam kozaczki wiosenne.

Gość fujfujfujfuj
wypraszam sobie, ja codziennie wieczorem trenuję " 1 klepanie jezykiem w klawiature:D

@Lucy: no coz, mobilne korzystanie z alikacji internetowych np. z fejsa jest coraz bardziej popularne, nie sadze wiec, ze mowimy o freakach. Moja znajoma robila w last weekend zakupy odziezowe i wklejala na biezaco na fejsie jakies fotki ubran. Mam tez kolege, ktory bedac na randce zdawal na gg relacje swojej przyjaciolce relacje jak mu idzie. Rozne sa przypadki, nie postrzegaj rzeczywistosci zbyt wasko i nie zamykaj sie w ciasnym kokonie wlasnych wyobrazen. Proponuje spojrzec Ci na swiat w troszke szerszej prerspektywie, to bardzo ulatwia zycie.

^Niebieski to stan posiadania. ^Do niegrzecznego, ostatnio grzecznego, lecz wariującego - ciężko szukać sensu w twoich słowach :D

P.S. Temat o tm, że jestem boginią seksu był ciekawszy, dlaczego podbijacie tego starego gniota zamiast tamtego?

"Temat o tm, że jestem boginią seksu był ciekawszy" yhy, chyba ciekawszy od obserwowania jak się gotuje groch w garnku

uff co za ulga nareszcie konkretna decyzja zakonczysz dyskusje nt, facetow czy dalej sadzisz ze oni sa tego warci ?