Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTA112MARTA

MOKRY WODNISTY SLUZ PRZY TABLETKACH

Polecane posty

Gość MARTA112MARTA

dziewczyny!pierwszy miesiac biore tabletki Yasmin . jestem w drugim tygodniu ich brania. ostatnie 2 dni miałam brazowe plamienie- z grudkami skrzepów, a dzis poleciał ze mnie wodnisty przezroczysty sluz i mam uczucie wilgotnosci. zrobilam dzis test owulacyjny i negatywny. Co to moze oznaczac? ze miałam bede miała owulację? czy to normalne. sluz sie nie ciagnie jest poprostuu jak woda

Gość boże czy wy dziewczyny
nie znacie litości, nie wiecie co to są ulotki, w ulotce testu owulacyjnego jest napisane że przy braniu hormonów wynik jest błędny a jeśli bierzemy tabletki nie obserwujemy sluzu, szyjki nie badamy też temperatury, przy braniu tabletek nie ma też OKRESU tylko KRWAWIENIE z ODSTAWIENIA.... i jest ona zwykle krótsze i skąpsze niż krawaienie miesiączkowe. jeśli masz jakieś wątpliwości przeczytaj ulotkę, zapytaj lekarza albo zrób test ciążowy. Po co bierzesz sie tabletki skoro nie jestes douczona!!

Gość MARTA112MARTA
nie rozumiem tego oburzenia..zaobserowałam sluz jak podczas dni płodnych wiec pomyslalam ze moze tabletki sa nieskuteczne i doszlo do owulacji, stad ten test. w ulotcfe nie ma informacji odnosnie sluzu. moje pytanie jest do innych dziewczyn ze zaobserwowaly podobny sluz przy pierwszym opakowaniu. poprostu chodzi o ich skutecznosc